we were soldiers


söndag.

Första advent och allt. Vet inte hur många gånger jag sagt det, men tiden går så fruktansvärt fort. Vaknade av att Mamma och Pappa kom hem. De har varit på landet hela helgen. När jag kommer ner har de dukat upp en underbar adventsfrukost. Efter frukosten satte jag mig och läste tidningen lite. Läste att min lilla idol favorit Johan Palm har blivit mordhotad. Påtal om Johan, så hoppas jag att det var någon som kollade på idol i fredags. Johans lila hysteriska fan som var helt galen. Tyckte det var lite småpinsamt. Men idag har jag iallafall pluggat och nu sitter jag med Vendela och kollar på Ensam hemma. Vi ska snart åka till Josse och sjunga lite singstar. En riktig myssöndag. Vi har även planerat att ha en riktigt lång mysig fika imorgon efter skolan. Jag ska även försöka hitta lite julklappar. Har någon något tips på vad man kan köpa till en kräsen lillasyster på 15 år? Ge mig tips är ni gulliga.

Love♥


Såg förövrigt en bra film igår. We were soldiers. Tror jag har blivit lite svag för krigsfilmer. Är ju bland de bästa filmerna. Händer alltid grejer och det är alltid så sorgligt. När jag såg denna filmenn ville jag bara vara med i den och döda alla motståndare. En film alla bör se.


jul?

Kan man ha denna klänningen på jul? Är helt förälskad i denna





lördag

guu va trött man är. Jag är trött konstant denna årstiden. Har precis sovit lite middag och sitter nu ooch kollar på Simon och Thomas på tv. Tycker faktiskt att inredningsprogram är otroligt roligt. Men tycker aldrig att de blir i riktigt min stil, så jag hade aldrig vågat ställa upp i ett sånt program.

Idag har jag varit i Förbohallen och kollat på JSM. Va otroligt roligt att träffa folk ifrån min gammla klubb och jag såg även en match de spela mot Hallby. Tjejerna vann med 1 mål så det var en spännande match. Iallafall de sista minuterna. Är riktigt stol över mig själv att jag orkat ta mig ut ur huset idag. Har nog fått kryck sjukan. Har så fruktansvärt ont i mina händer efter att hoppat runt på kryckorna i två dagar. Fattar verkligen inte hur jag ska klara två veckor... Får se allt posetivt. Det kommer man längst med.

Det blir bara närmare och närmare jul och imorgon är det tillochmed första advent. Måste börja köpa julklappar så det inte blir som det alltid blir vid jul. Att man är ute i sista minuten och det blir klappar som inte är någon man lagt ner tid på. Så iår ska alla klappar vara köpta med hjärtat och alla ska vara riktigt fina. Har även hittat en söt julklänning. Funderar även på en supersöt klänning ifrån odd molly som man kanske kan ha på julafton. Men har inte bestämmt mig riktigt om man kan de. Tror bara att ja tycker de för att jag ska få en anledning till att köpa den hihi! Kommer upp en bild på den sedan.

Hoppas alla får en trevlig Lördagkväll.
Love♥

fan.

att det alltid ska hända mig. Kom nyss hem ifrån sjukhuset. Har gjort en titthåsoperation för att kolla hur det stod till i mitt knä. Minisken var trasig i ena kanten. Sen var det massa brosk som de skrapa bort. De såg även något jag absolut inte ville att de skulle hitta. Mitt korsband är av, igen! Snackade precis med doktorn som opererade mig och han sa att jag kanske skulle lägga handbollen på hyllan under en tid nu. För efter alla ingrepp jag gjort på så kort tid är mitt knä otroligt känsligt. Så jag tror det får bli lite mer golf för mig nu. Mår just nu otroligt dåligt. Så nu ska jag försöka bli bästa kompis med mina nya kompisar, kryckorna. Lär ju använda dom ett tag framöver tyvärr.... Ska ev opereras i Januari igen...

L♥ve

p.s. tack alla änglar som ställer upp för mig. Ni anar inte hur mycket det betyder för mig. Varenda ord ni säger just nu värmer otroligt mycket. kärlek till er.

dagens

Gjort: inte allt för mycket
Humör: nervös
Planer: ut och gå och ev köpa en tidning för morgondagen
Ser på: Greys
Lyssnar på: tvn
Läser: inget
Dricker:  bubbelvatten med päronsaft
Äter: inget...
Bästa: mamma har börjat julpynta här hemma.
Sämsta: operationen...
Väder: vet inte längre...
Outfit: svart klänning från fiorucci, svarta strumpbyxor lindex, diadem h&m, benvärmare Bianco och armband ifrån Thomas sabo och Snö




d&g


nervositet.

Jag är hur nervös som helst. Det är helt sjukt. Det är ju bara en operation. Men det känns som det är en otroligt stor grej som kan förändra hela mitt liv. Aja jag hoppas att det går bra. Idag har jag faktiskt inte gjort allt för mycket. Var i stenkullen och kollade på ett Funky Kidz pass för att få se hur allt går till när jag sedan ska börja jobba med detta. Sen åkte jag till Partille för att jobba lite och nu är jag hemma. Iochmed att jag ska opereras imorgon får jag inte äta något nu efter klockan 8. Tycker det är lite småjobbigt när det är både Bonde söker fru och Greys på tv. Det är ju så gott att bara sitta och småäta lite framför tv:n. Ska ut och gå lite senare för att rensa tankarna lite och försöka komma till ett beslut om hur jag ska göra med ett litet dilemma. Har fått kli i fingrarna när jag inte shoppat något. Behöver så mycket nytt just nu. Har verkligen inga kläder. Vet inte heller riktigt vad jag vill ha. Ska dessutom hitta en nyårsklänning och julklänning. Önska mig lycka till!

L♥ve


olsen



beautiful night!

Har haft en ganska mys ganska mysig dag. Sov hos Vendela så vi åkte till skolan tillsammans och väl på Svingeln träffar vi Oskar och Lotta. Längesedan man såg något av dom så det var jättkul. Hade bara två lektioner idag så när skolan var slut åkte jag Frida och Vendela in till stan för en fika på espresso house. Enligt oss blev vi inspanade av ingen mindre än Niklas Alexandersson. Sjukt snygg och han kollade på oss hur länge som helst. Så våra leenden var upp i öronen. Lyckligare tjejer fick man leta efter.

Att få sova i något man känner sig bekväm i är otroligt viktigt. Men det är minst lika viktigt arr man känner sig snygg. För vem vet vem som kommer inklampande på ditt rum mitt i natten. Jag tycker det är otroligt bekvämt att bara sova i en stor tshirt och ett par kallingar. Men att få sova i ett sött nattlinne är nästan ännu bättre. Har hittat några svarta sötnosar ifrån Lindex.

L♥ve

 


Gjort: Myst med F & V
Humör: Trött och Grinig
Planer: Plugga och promenix
Ser på: skärmen
Lyssnar på: Westlife
Läser:  historia
Dricker:  Te
Äter: frukt
Bästa: Stunden på espresso house
Sämsta: är sjukt nervös inför operationen
Väder: Kallt
Outfit: svart klänning ifrån fiorucci, jeans Denimbirds, skor Vagabond och rosa rosett i håret ifrån Åhlens


önskelista!

Jag längtar så till jul! här kommer en liten önskelista.

       



1. Anthony väska Mulberry
2. Woolrich jacka
3. Primeboots
4. Kamera Canon
5. Jacka Moncler
6. Renovering av mitt rum!


jul på liseberg

Om man vill på en perfekt dejt bör man gå till Liseberg nu under juletider. Jag är helt galen i all julstämning. skrev ju det tidigare och förut tog jag mig i kragen och fixade fram julmusiken. Nu saknas bara att någon going vill gå med mig till denna underbara saga. Eller Liseberg rättare sagt. men det blir som en saga när man är där. Allt är så fantastiskt underbart. Lycka till med all vinterkärlek därute.




Acne




Ljuvlig klänning ifrån ACNE. 1700kr

Benetton

Älskar denna rosa jackan ifrån Benetton. Får se om den kanske följer med mig hem någon vacker dag!




måndag

Snö och åter snö. Tycker det är otroligt mysigt. Vet ni vad. Det är den 24 november idag och bara en månad kvar till jul. Jag vet att jag sagt det innan men tiden går så fruktansvärt fort. Tycker bara det blir mer och mer romans i luften. Känns som alla hittar någon att dela de mörka och kalla stunderna med. Jag blir verkligen lycklig av att se mina närmsta vänner lyckliga. Men det finns en gräns. Som en person som ja har väldigt nära mig som för varje ny romans blir lyckligare och lykligare. Iallafall enligt den själv. Men om man haft ett förhållande där man tydligen älskade personen så fruktansvärt mycket att man offrar ens vänner och mycket mer så måste de vara väldigt smärtsamt att göra slut. Men dagen efter får man höra att denna personen hittat en ny. Det är klart att jag undrar om jag betyder så mycket för denne som personen säger. Men jag har verkligen märkt vilka vänner som står en nära och vilka man ska vara lite försiktiga med. Ta dig en liten eftertänkare och se vilka vänner som verkligen ställer upp för dig och visar att de bryr sig om dig. Det kan vara tufft men du kommer inse att det var skönt.

Åkte till skolan i morse för att träna. Kände mig inte helt fit for fight men tog mig en lång promenad och tränade sedan lite rehab. Kände mig lite sämre så åkte hem. Så nu sitter jag här med en kopp te och tittar på Desperat housewifes. Är på riktigt myshumör så ska bara ta det lugnt idag. Är otroligt nervös inför operationen som jag ska gör på torsdag.

Längtar otroligt mycket till Jul nu. Stämningen, alla mysiga ljus överallt och snö. är det bara jag som tycker att alla blir mycket trevligare och snällare när julen närmar sig?

L♥ve



its a beautiful day!

Då var det söndag igen. Idag njuter jag faktiskt riktigt av min söndag för jag har haft en helt otrolig helg. Kan bara säga att det är en av de bästa helgerna på länge. Har varit glad hela helgen. Efter att få ha varit med mina underbara vänner hela helgen. Några av dem iallafall. Hade en otroligt fantastisk dag igår. Vi var först hemma hos Frida och myste. Vendela och Frida färgade håret och jag bara gick runt och njöt att den fantastiska skivan vi hittade med vårat nya favoritband Westlife! När vi va färdiga med allt vi skulle göra kom fyra otroligt goa killar. En av dom var Fridas pojkvän. Hade iallafall en fantastisk dag och kväll. Ska gå och sova nu.

Love♥

Gjort: Varit ute och gått och tagit det lugnt
Humör: glad!
Planer: SOVA
Ser på: Wallander
Lyssnar på: Tv:n
Läser:  Bloggar
Dricker:  Te
Äter: Knäckebröd
Bästa: Inte så långt kar till operation och jul! :)
Sämsta: ag vill ha någon att dela alla goa stunder med...
Väder: Minusgrader och stjärnklart
Gårkvällens Outfit: Klänning från Friis & Company strumpbyxor ifrån H&M Skor från Vagabond.

   


lördagmorgon!

Godmorgon! vaknade för en stund sedan och kände mig tvungen att ringa Vendela. Hon var på fest med mitt lilla gäng igår, och det första Vendela säger är: Dom är sjukt goa! Det kan jag verkligen hålla med om. Jag älskar att vara med mitt lilla handbollsgäng. Ett gäng med mycket kärlek, intriger och massa hemlisar. Men det är så det ska vara. Skulle följt med på festen igår men ville vara laddad för idag. Så igår åkte jag hem till favorit Calle. Johan och Glader va även där. Vi hade bara en mysig myskväll med lite innebandyprick och skräckfilmen 1408. Har sett denna filmen innan och har hört att den har två slut. Ett slut som är lite läskigare och ett litet mesigt. Vi satt och väntade på slutet och hoppades på att det skulle vara det läskiga. Men efter en hel film så kom det sämsta slutet. En riktig besvikelse. Hade iallafall en otroligt trevlig kväll. Så nu ska jag snart ta mitt pick och pack och åka till Frida där vi först ska ha en mysig spastund. Sen ska vi ha middag. Vi hade planer på att dra ut efter, men efter ett samtal ifrån Vendela med lite info får vi se vad som händer. Kommer iallafall bli en supermysig kväll! Har dock inte bestämt vad jag ska ha på mig. Får lösa det snart! ´Ha en underbar lördag!

Love♥


Gjort: pratat i telefon
Humör: trött.
Planer: jobba och hem till frida
Ser på: skärmen
Lyssnar på: Aerosmith- i dont wanna miss a thing
Läser:  -
Dricker:  latte
Äter: Macka
Bästa: Kvällen!
Sämsta: vet inte vad jag ska ha på mig ikväll...
Väder: Snö och kallt
Gårdagens Outfit: Kofta Odd molly, Vit tunika Gina Tricot, Svarta Jeans HM, Skor Vagabond, Armband Thomas Sabo och Snö örhängen glitter

bowling

En fredag som känns. Är helt slut efter denna dagen. Med tidig morgonträning, historiaskrivande och prov så känns det skönt att komma hem och vila i en timme innan jag ska åka iväg för att bowla med laget. Tror även att vi ska äta lite. Blir nog mysigt. Tycker det är otroligt roligt att hitta på saker med laget. Vi har för det mesta ganska bra stämning och med många har man goa minnen som tex Spanien i sommras. Får se vem som får mest Strikes då. Har hört att det är en tjej som är grym på bowling. Tror hon heter Josefine haha! Efter bowlingen så har jag blivit medbjuden på en fest. Men tror inte jag ska gå på den. Vill spara alla krafter till imorgon. Va inne på Hm igår och såg att de hade fått in ngon speciall kollektion. Blev helt kär i den klänningen med rosett på ryggen. Fanns tyvärr ingen kvar så får hoppas på att man hittar någon annan fin. Den svarta hade jag velat ha på nyår eller imorgon. Längtar så tills imorgon. Vet bara inte vad jag ska ha på mig... Hoppas jag kommer på något eller hittar något nytt.

Love♥


Bilder på Hms speciall kollektion!

(bild ifrån H&M)


Gjort: Skolan
Humör: Bra men trött 
Planer: Bowla och äta med laget
Ser på: Mtv
Lyssnar på: Tv:n
Läser:  inget
Dricker:  Vatten
Äter: Päron
Bästa: Att provet var lättare än jag trodde
Sämsta: trött..
Väder: kallt och snö

Vänner för livet?

En dag närmare helgen, men även en dag närmare provet som vi ska ha imorgon i geografi. Är galet nervös även om jag tycker att jag har koll på det mesta. Blir alltid nervös nu för tiden. Tror det kan vara för den där lilla oroklumpen som finns i magen som jag har nämnt. Har haft en mysig torsdag med fika och lite spaning på stan. Hade inte så mycket skola så de två timmarna vi va lediga åkte jag, Frida och Vendela in till stan för att plugga lite men samtidigt njuta av en välförtjänt fika på Espresso House. Vi fick pluggat lite men det blev mest skvaller och typiskt tjejsnack. Mysigt iallfall! Efter skolan åkte jag och Vendela in till stan för att pröva lite vinterjackor. Fastnade för en svart eller brun Woolrich. Blir ju perfekt att införskaffa nu med tanke på att det snöade hemma hos mig alldeles nyligen. Känns som om det var en bekräftelse på att sommaren tyvärr var över. Men vi som bor här i sverige måste ju leva oss igenom de fyra årstiderna.

Har kommit på hur mycket man borde uppskatta alla sina älskade vänner. Stora som små, tjocka som smala, vältränade som otränade, glada som ledsna ja, you know it! För vänner är något man alltid har vid sin sida, något man nästan aldrig blir av med. Iallafall inte riktiga vänner. De finns ju olika sorter av dessa med. De som man har en kortperiod under livet men som är otroligt viktiga för en den delen. Sen har man ju dem som man tyvärr inte umgås med så ofta, men när man väl umgås med dom känns det som man var med dem för bara någon timma sedan. Sen finns de ju dom man inte borde kalla riktiga vänner. De som bara andvänder en som en status vän, eller bara för att ha kontakt med när det är fest eller liknande. Dessa s k vänner är även otroligt duktiga på att snacka mycket skit och är även bra på att bara prata om sig själva och deras händelserika liv. Tyvärr finns det ju gott om dessa. Men samtidigt så är det någon man inte kan eller vill göra sig av med för man har kanske något som man aldrig vill glömma med denna personen. Jag har insett hur många vänner det är jag verkligen saknar och vill träffa mycket mer. Några som jag tappat kontakten med helt pga misstag som båda har gjort. Ibland önskar jag att jag var den som uppfan tidsmaskiner så att man kunde spola tillbaka tiden för att ändra på allt dåligt man gjort. Men jag är så otroligt tacksam för de vänner jag har idag. Jag önskar bara att jag hade mer tid till alla... Vänner bryr sig om varandra på riktigt

Glöm inte att ta vara den du är och uppskatta de vänner som älskar dig för den du är! Förlorade vänner är jättesvåra att få tillbaka.

Love♥


P.s. Just nu vill jag bara ge en extra kram till Vendela och Calle. Ni är bäst! det finns så många mer ja ser som riktiga vänner. och så många jag skulle kunna skriva upp här. Hoppas ni vet vilka ni är. För jag kommer aldrig glömma er!♥




vilken dag.

Råkade sätta klockan på 04.30 idag när jag skulle gått upp 06.30. Sen när ja skulle ställa om klockan blev det lite knas så vaknade senare när klockan ringde 09.30. Blev lite väl lång sovmorgon och det var inte jättebra. Har insett att jag börjat skaffa mig mitt egna lilla schema. Måste bli bättre på detta. Har ju bestämt mig för att strarta mitt nya liv. Det finns inga bortförklaringar för att inte sköta detta. Men har väldigt mycket som tynger ner mig just nu. Är otroligt orolig för operationen som jag ska genomföra nästa vecka. Sen är det något mer, kan bara inte komma på vad det är. Går alltid runt med oro i kroppen. Hoppas jag kommer på vad det är och får allt att bli bra. Fick iallafall otroligt bra hjälp av Frida på matten idag. Tack hjärtat! Det kändes som en del av den lilla kluumben försvann. Har även börjat fatta allt med geografin som vi har prov på. Jag Frida och Vendela har även bestämda planer inför helgen. Kommer bli kanon helg.

Var på ett litet möte idag om det jobbet jag har fått. Ser fram emot detta otroligt mycket. Känns ännu bättre att det är ett jobb som passar mig som handen i handsken. Får otroligt bra förmåner med detta jobbet med. Gratis träning och gratis solning. Ska kila iväg och plugga nu. Sen ska jag på en mysig promenad med Josefin.

Love♥

Gjort: Varit i skolan och på jobbintervju
Humör: Kanon
Planer: Plugga
Ser på: American Funniest homevideos
Lyssnar på: Systrar i jeans Soundtrack
Läser:  Geografi
Dricker:  Bubbelvatten
Äter:  Mammas Thaimat
Bästa: Jobbet
Sämsta: Klumpen i magen som aldrig försvinner


Tisdag

Hej sitter och kollar på D H W. Tycker dock att det programet börjat gå lite långt. Händer samma saker hela tiden fast med olika personer. Jag tyckte det var det bästa programet för något år sedan, men nu har Gossip och Grace blivit nya favoriter. Sitter även och funderar på om jag någonsin ska börja plugga. Tror dock inte att det kommer bli något idag. Är ganska trött efter dagen. Har varit med Vendela så gott som hela dagen. Vi tog oss en liten sväng på allum. Även om Allum nästan har några butiker som finns i stan är det inte alls lika stor chans att man hittar något. Har även tränat idag. Lika segt som vanligt. Nu sitter jag här framför datan. Ska nog sova snart. Längtar bara till lov. Är ju inte så långt kvar. Får nöja mig med helgerna tills dess. På lördag blir det fest med Frida och Vendela på marstrand. Sen eventuellt utgång. Det ska vara black and white tema så hoppas på att hitta något fint att ha på mig. Finns så mycket jag ska köpa när min pengar börjar rulla in. Hittade en jättesöt blus i stan häromdagen. Ljusrosa och jättesöt. Ska sova nu.

Love♥


Humör: Trött och seg
Gjort: Tränat.
Planer: Duscha och plugga
Ser på: DHW
Lyssnar på: Tv:n
Läser: Bloggar
Dricker: Bubbelvatten
Äter: Toastade mackor med parmaskinka, pesto och ost

Bästa: Mysdag med vendela
Sämsta: Tröttheten



Lista har jag kopierat ifrån Englas Showroom





måndag.

Hej sitter hemma hos Vendela med henne och Sara. Har precis varit och tränat lite gym/rehab. Är så frulktansvärt trött på allt som har med gym att göra. Har haft en ganska seg dag eftersom ja började halv 8 och slutade träningen 9. Sen började nästa lektion kl 1. Så jag åkte in till stan och träffade Anna. Så vi satte oss och myste lite på E H. Kollade även runt lite på stan. Gud va mycket fina saker man kan hitta nu. Tur att det snart är jul så att tomten kommer med lite godsaker. Sitter och lyssnar på One republic. Får se vad som händer i veckan men blir nog ganska mycket plugg och träning.

Love♥




Wonderful




Dessa klänningarna hade ju inte varit fel att ha på Jul/nyår.

söndag.

Helgerna bara flyger förbi. De går så fruktansvärt fort allting. Det var ju nyss sommar men ändå är julen snart här. Jag älskar verkligen allt som har med julen att göra. Speciellt den mysiga stämningen som blir. Hoppas på att denna julen blir lika mysig som alla andra jular har varit i mitt liv.

Har haft en underbar helg. Den va ju lite längre än vanligt eftersom vi var lediga i fredags. Så i torsdags åkte jag upp till Hällevikstrand och hälsa på min mormor. Jättemysigt att bara bli ompysslad och koppla av lite. I fredags var ja på bio med Tilda, John, Johan och Calle. Vi kollade på bond som ja tyckte var ganska bra. Iocförsig tycker jag att alla filmer har sin tjusning. I lördags var det middag hos Sofia. En middag som var som förr. Vi hade alltid sådana middagar. Men efter lite intriger så blev det mindre och mindre. Men äntligen blev det av. Otroligt lyckad kväll. Måste göras oftare för det är verkligen kanonkul. Så nu sitter jag hemma. Lite halvseg och ångest över att helgen är över. Har precis kollat på Gossip Girl och gud vilka underbara kläder de har i den serien. Det är nog den bästa serien genom tiderna.



:(

FAAAAAAAN!

vill ha!



Bebis.

Vaknade i morse med världens huvudvärk. Klarade inte av att ta mig ur sängen. Så jag låg kvar. Har suttit och spanat in bloggar hela morgonen. Har blivit helt fast i Gizmolinas blogg. Jättesöt. När man läser den vill man ju leva vuxenlivet och ha en liten söt prinsessa springande runt i huset. Jag vill ha en liten dotter. Inte just nu. Men om 10 år kanske. Gud vad jag längtar tills jag blir vuxen. Jag vet exakt hur jag vill leva. Får bara se till att det blir så. Ska börja med att skaffa mig en bra utbildning. Sen får vi se vad som händer. Blir lite sugen på att öppna en egen liten butik. Bara för att det är så roligt och gulligt att göra något personligt som sedan andra gillar. Ska kolla på tv nu. Hörs senare.


The dress!

Sitter och försöker plugga in engelskaglosorna vi ska ha förhör på tills imorgon. Så segt. Har haft en mysig dag förutom att även denna dagen började otroligt dåligt. Väl i skolan hade vi nästan inga lektioner. Så jag slutade vid 1. Satte mig och plugga lite medans jag väntade på Vendela och Sara. Vi skulle åka och äta sushi. Supermysigt. Träffade Josse lite senare. Vi gick runt och kollade i lite affärer innan vi åkte hem. Har inte hänt så mycket mer idag. Eller Calle är äntligen hemma efter hans lilla vistelse i Usa eller liknande.

Kollade på Gossip Girl igår och hittade en underbar klänning som Serena hade på sig på deras White party. Tror den va ifrån Oscar de la Renta. Kanske någon man kan ha när man tar studenten. Även om det är något år kvar.


Gjort: Pluggat
Humör: Just nu, kanon!
Planer: Plugga
Ser på: Färjan
Lyssnar på: Chris Daughtry - over you
Läser:  konversationer
Dricker:  Te
Äter: inget.
Bästa: Calle är hemma!
Sämsta: Otroligt mycket plugg.
Väder:  Regn och mörkt..


God morgon!

vaknade upp efter en lite väl kort natt med lite sömn. Förstår inte varför jag vaknar så fruktansvärt tidigt. Jag kan gå och lägga mig vid 5 på morgonen. Jag är ändå uppe med tuppen. Eller vid 9-1o iallafall. Det är inte okej. Börjar bli lite orolig över att jag fått sömnproblem eller något liknande. Nu ligger jag iallafall i Vendelas soffa och väntar på att hon ska vakna. Funderar på att åka hem snart. Måste plugga och fira pappsen. Det är ju trotts allt fars dag idag. Ska svänga förbi Ica på vägen hem ifrån tåget och köpa en kokbok och ett kort. Skriver mer om helgen när jag kommer hem. Har iochförsig jättemycket att plugga. Så vi får se om jag hinner. Annars har jag lite tips om för de som bara ska ligga i soffan framför tv:n hela kvällen. Klockan 18.05  One Three Hill, 19.00 Gossip Girl på kanal 5. Sen 20.00 är det Ensam mamma söker på trean. OCh sist men inte minst så är det en film på fyran. Hemma bäst med Sarah Jessica Parker. En späcakd kväll. tur att inget krockar.

Love♥

Pearl harbor

Sitter och tittar på Pearl harbor. Tror det är en av de bästa filmerna jag någonsin sett. Det blir ju inte bättre av att  Ben Affleck och Josh Hartnett är med. Tror de är bland de snyggast på jorden. Tror att en av de två goingarna får stå bredvid mig vid altaret om några år. Det hade inte varit helt fel. Hade en mysig hemmakväll hos Anna igår med god mat och bra film. Vi kollade på Pearl Harbor igår med. Den är så fruktansvärt bra. Ikväll ska jag vara med Vendela. Får se om vi hittar på något. Är lite taggad för fest. Men vi får se. Ska fortsätta se på filmen nu. Ha en bra lördagkväll.

Love♥




Juicy Couture

En regnig och dyster dag som denna hade jag helst velat gå hemma med denna ljuvlig morgonrock ifrån juicy Couture! Alldeles underbar. Finns hoss Netaporter.

morgon!

God morgon! hoppas ni fått en bättre start på morgonen än vad jag fick. Vaknade tre timmar senare än vad jag skulle gjort och när jag kom ner till tåget förut var det tåget inställdt! Hur typiskt är inte det. Så ja kommer missa den första lektionen. Så jag hoppas att min dag blir bättre och bättre. Ska iallafall lägga in en outfit bild idag om min mobil vill skicka över bilden till datan. Just nu vägrar den så bi får se vad som händer. Inte jättebra bild med tanke på att jag tar med min mobil. Men det är bättre än inget alls. Vi hörs av senare.

Love♥



storstädning

Kom nyss hem ifrån träningen och är verkligen hur seg som helst. Klarar inte av träningen mer. Kanske dags att börja tänka på refrängen. Eller iallafall trappa ner. Lite jobbigt att skolan får så mycket stryk av detta. Måste hitta ljuset i detta mörka hål. Hade iallafall en mysig dag och kväll med josse igår. Slutade med att jag sov hos henne. Vi slog även till på en liten fika idag. Sen gick vi våran lilla traditionella runda. Jag hittade två koftor. Den ena ska jag slå till på imorgon när jag ska vara med Anna. Vi ska ha en riktigt mysdag som börjar med en runda på stan. Sen ska vi hem till henne och äta massa god mat. Men nu måste jag fortsätta min grovrensning av mitt rum. Har samlat på mig så myket skit och småsaker. Ska även rensa ut lite kläder. Så ha en fortsatt trevlig kväll!


Gjort: Tränat
Humör: Sådär
Planer: Städa och sova 
Ser på: Tv
Lyssnar på: Tv:n
Läser:  På datan
Dricker:  Vatten
Äter: Inget
Bästa: Koftorna jag hittade idag
Sämsta: handbollen..
Väder:  Mörkt


Odd molly
Acne

Moncler



Fast svart




Uppdaterar mer senare!

Sunshine

God morgon! vaknade av att solen lyste in i den lilla glipan mellan rullgardinen och fönstret. Vaknade då automatiskt med ett leende på läpparna. Känner på mig att detta kommer bli en alldeles ljuvlig dag. Ska träffa min lilla favorit Josefin. Vi ska fika och kolla runt lite. Hoppas på att hitta ett litet kap eller en vinterjacka. Men måste springa till tåget nu.

Love♥



Gjort: ätit frukost
Humör: Bra
Planer: Till skolan
Ser på: Vakna med the voice 

Lyssnar på: Tv:n
Läser:  på datan
Dricker:  Te
Äter: frukost
Bästa: Fika med J.
Sämsta: Måste jobba
Väder:  Sol





vinterjacka?

Kom nyss in ifrån en lång och härlig promenad med Jenny. Mysigt att träffa henne igen och få prata ut lite. Va dock lite kyligt och paniken denna vintern är att jag inte har någon vinterjacka. Vet knappt vad för någon jag vill ha. Har sett några snygga men ingen som klickar. Någon som har tips på någon snygg som är varm och go? Hade varit tacksam för lite förslag.



Woolrich! snygg men tråkigt att hela Göteborg har den...

God morgon!

God morgon! sitter och äter en god frukost. En macka med philadelphia och parmaskinka och en latte. Kan inte bli en bättre start på dagen. Idag har jag ett prov att se fram emot. Inte jätteroligt. Men jag tror jjag har ganska koll på det. Måste även träna idag. Har varit otroligt dålig på det den sista tiden. Beror ju på att jag är skadad och snart ska opereras. IGEN! Inte jätteroligt men hoppas det blir bättre så att ag någon gång i mitt liv kan röra en handboll igen. Just nu är jag inte alls sugen på att fortsätta. Efter 2 år med bara rehabövningar så tröttnar man lätt. Men sluttjatat om det. Igår kväll när jag inte kunde sova låg jag och bestämde hur ag vill ha mitt rum. Så nu har ag en klar bild framför mig hur jag vill ha det. Får bara hoppas på att mam och pap går med på det. Vill ju helst flytta men blir nog inget med det. Får helt enkelt vänta tills jag kan flytta hemifrån själv. Då ska jag bo mitt i stan och ha nära till allt. Det ska ta ca 5 min till närmsta café som idag tar ca 20 min. Men måste kila iväg till verkligheten nu. Skolan. Ha en bra dag!

Love ♥

.




Bilder på blusen jag köpte idag. Inte jättebra pga av att jag tog bilderna med min mobilkamera. Men man ser iallafall lite hur den ser ut. Ifrån Zara

Måndag

Gud va dålig jag är på att skriva. Tycker faktiskt att det är lite roligt att ha en egen liten blogg. Men hur kul är den. Jag har ju inga bilder att lägga upp eftersom min kamera är trasig. Så ska införskaffa mig en ny. Sen har jag ingen egen data längre. Min har börjat strejka och vägrar att starta. Så det ska jag med försöka införskaffa. Är bara så mycket nu så jag hinner inte. Men ska försöka göra mitt bästa så att jag och de som är lite intresserade av mitt händelserika liv får lite information.

Idag var det första dagen efter ett behövligt lov. Dagen började med att jag försov mig och missade morgonträning. Nu i efterhand var det ganska skönt. Sen var det bara att börja ta in all information igen. Efter skolan blev det sushi med Sara Vendela och Linus. Vi gick vidare till Espresso House i NK och påvägen var jag bara tvungen att springa ner och kolla på Lexingtonöverkastet jag har blivit sugen på. Ska ju eventuellt göra om mitt rum så de överkastet hade passat perfekt. Får se vad tomten kommer med. Träffade senare upp josse och tog en mysig liten sväng på stan med henne. Köpte en blus ifrån Zara. Kan se om ja kan få en bild med min mobil. Mysigt iallafall att få tillbringa lite tid med min lilla sötnos. Har saknat henne. Josse fick också med sig lite grejer hem. Så denna gången blev det en lyckad shoppingrunda. Ska sätta mig och plugga lite företagsekonomi nu. Har prov imorgon och duktig som jar alltid är så pluggar jag alltid i sista minuten. Men ha en fortsatt trevlig kväll!

Love♥


Humör: Trött
Gjort: Skola och stan
Planer: Plugga
Ser på: Färjan

Lyssnar på: Tv:n
Dricker: Cola
Bästa: Shoppingen!
Sämsta: pluggandet..


söndag

God morgon! har inte kunnat sova så mycket inatt på grund av filmen på kanal 3 som vi tittade på. When a stranger calls. Inte så äcklig men otroligt obehaglig. Men samtidigt en film man bör se. Men ett tips, kolla på den på dagen om ni är som jag. Inte kan inse att film är film och går runt med en maxpuls hela tiden och är rädd att något eller någon ska hoppa fram runt nästa hörn.

Idag, den sista dagen på lovet ska jag vara hemma och ta de lugnt hoppas jag. Vill ta mig en liten powerwalk och bara njuta av det härliga vädret. Måste plugga lite med. Har sådan ångest över att jag inte öppnat böckerna på lovet. Inte okej! Hoppas på att Josse och Vendela vaknar snart så att vi kan gå ner och göra en go frukost. Är lite sugen på äggröra. Får se vad de andra tycker.




Humör: Glad och trött
Gjort: läst lite
Planer: Power walk och plugga.
Ser på: Dataskärmen

Lyssnar på: God damn youre beautiful med chester see
Läser: Om Jennys kväll!
Dricker: vatten
Bästa: Fint väder
Sämsta: skolan börjar imorgon.


♥ it´s over

its over med jesse mccarney är min och josefines favvo låt! den är så bara oss.. de e nu vendela- kram som skriver :)
sitter nu hemma hos jos alltså min lille puss♥..

vi sitter framför tv med josefine, sara, linus och kollar stjärnor på is, sååå super mysigt! kan inte bli för mycket med mys, älskar massa, massa myspys! hihi speciellt massa mys med min puss♥!

nu skall vi fortsätta med vårat mys hihi..

kyss från kram till min puss.♥

RSS 2.0