Lycka

Lycka är att minnas gårdagen,
drömma om morgondagen &
att leva idag.

dåligt igen..

Då får jag be om ursäkt igen för det otroligt dåliga bloggandet. Bortförklaringarna är många även denna gång. Men nu när jag börjat jobba så har jag inte hunnit få ihop tiderna riktigt. Ska ju samtidigt hinna umgås med mina älsklingar och njuta av livet och det underbara väder som väderguden erbjuder. Men jag ska säga er att ni har faktiskt inte missat jättemycket. Jag har inget nytt skvaller, inga nyshoppade kläder, inga partyberättelser och inget annat smaskigt. Dock har det börjat klia enormt i mina shoppingfingrar så på fredag när lönen kommer ska jag unna mig något smaskigt för gaderoben. På fredag ska jag även ha en toppenkväll med mina girls. Det blir drinkar, mat, vin och massa tjöt innan vi beger oss ut i vimmlet. Ser fram emot det extremt mycket!

pink

LOVE THEM!

trötter.

Oj va jag är trött! Känner hur ögonen bara vill att jag ska lägga mig ner och sova i flera flera timmar. Så blir det faktiskt. Hade en kanonkväll igår med toppentjejer. Får berätta mer imorgon!
Puss på er

just me and my ....

Åh vilken mysfredag jag haft. Bara tagit det lugnt och myst helt själv hemma. Behövde en liten egokväll. Tanken var ju att jag skulle dela denna kvällen med mina två finisar men planerna ändrades då jag eventuellt fick mig en lite dos av feber. Så det blev jag och min lilla favorit choklad. Ska sätta på en film nu med och mysa in i det sista. Så nu blir det Life as we know it!
Puss på er!

Sköna Fredag!

Nu är äntligen Fredagen här. Fredag vilket för många innefattar party, slå klackarna i taket och sena nätter ringlandes längs avenyn. Men för min del skippar jag det idag och kör på myskväll med min vapendragare Jenny. Det blir tacomys och film för vår del. Jag ska även på en liten utbildning idag så att jag kommer förstå allt på mitt nya jobb. Det ska bli så kul och kommer längta till den 25 varje månad. Nu kan jag unna mig saker på riktigt!

Igår hade jag en mysdag på stan med min andra vapendragare Josse. Vi fikade och sprang runt i inredningsbutiker för att planera våran blivande lägenhet. Mer än så säger jag inte.
KRAM på er alla goingar och hoppas ni får en fantastisk fredag!

vårmåsten!

Här har ni de godbitar jag verkligen ska unna mig i vår! Några är faktiskt riktiga måsten!

H&M

I WANT IT ALLLLLL!!

Dag 02 – Min första kärlek

Min första kärlek... Vad svårt! Jag är en riktig singeltjej så jag håller mig ifrån allt som har med kärlek att göra. Den kärlek jag håller mig till är kärleken till mina nära och kära. De jag verkligen bryr mig om. Men om jag ska säga något så var det killarna i klassen när jag gick i 2an. Tror faktiskt att hela klassen var tillsammans och alla var dunderkära. Vi smög iväg på rasterna in i buskarna vid våran skola och lekte pussjage. Det var på den tiden kärlek var lätt och sådär underbart. Ritkigt mysiga tider faktiskt!

Vår

Nu börjar jag känna i luften att våren är påväg med stormsteg. Snön här i Stockholm smälter undan mer och mer. Enligt rykten är snön i Göteborg redan borta. Så det ska bli skönt att jag idag ska få åka hem till mitt härliga Gbg. Idag tar jag mitt pick och pack för att flytta hem. Hem för att jobba och umgås med de jag älskar. Tiden här i Stockholm och i Oslo hos denna underbara och bästa familj har varit underbar och lärorik. Har fått mig vänner för livet och jag kommer defenitivt se barnen växa upp. Känns som jag fått tre nya småsyskon. Tre underbara små trollungar!

Jag måste hem till Göteborg och ta hand om mina två småsyskon ( en bonus syster) Tror dom saknar mig för mycket! Jag saknar iallafall dom!

Weei!


Enligt en viss källa fick jag idag veta att det enbart är 25 dagar kvar tills vi får ändra till sommartid!!



Dag 01 – Om mig

Tanken är att jag ska förklara för er hur jag är, vem jag är och vad jag älskar och hatar. Men jag tycker det är så fruktansvärt svårt. Men en liten kort presentation kan jag allt ge er.

Ja då kör vi! Josefine Eliasson heter jag och är 19 år gammal. Fyller 20 den 16 maj. Jag har växt upp i Lerum som ligger 2 mil utanför Göteborg. Spelade handboll från jag var 5år tills jag var 18 då jag gav upp pga för många knäoperationer. Men handbollen har alltid varit the big thing i mitt liv. Jag var en riktig handbollsnörd faktiskt. Men när jag insåg att skadan hade tagit över mitt liv så började jag hänga mycket mer med mina vänner utanför handbollen, och det innebar mycket festande. Så idag har handbollen försvunnit och jag har ersatt den tiden jag spenderade på att nu umgås med mina nära och kära... I love it! Saknar dock handbollen extremt mycket!!

Weei

Nu är det bara två dagar kvar tills min lilla ängel kommer hit till mig i Stockholm för en riktigt myshelg med shopping, god mat och massa underbar kvalitetstid! Så våran tid här i stockholm kommer vara från Torsdag-Måndag. Kommer bli helt underbart!

One piece!

Är ruggigt sugen på att klicka hem en av dessa gosiga One Piece!


Ganni

Är även helt kär i denna underbara skapelse från Danska märket Ganni! Står högt upp på min önskelista!

BMB

Två underbara klänningar ifrån By Malene birger! Fullkomligt älskar dom. Ser mig själv springa runt i dom på sommaren....

RSS 2.0