californien

just nu vill ja iväg så fort de går! vill åka till californien och plugga ett år. hade behövt en ny energi kick för att förtsätta orka...






att få uppleva de här är en dröm...




höst







.



okej, ja kom nyss hem ifrån en promenad med jennypenny! Kanon mysigt att bara gå runt och prata ut om alla problem. Vi kom fram till att det tyärr är höst och jag behöver så mycket nya kläder. allt som jag har behöver en ny version. behöver en ny skinnjacka och ett par nya gummistövlar. har även kommit på att ja behöver en odd molly blus. eller ja vill ha. De finns så mycket jag vill ha nu. lägger in lite bilder på det sen. Men men, jag har inte varit i skolan idag pga min hosta. Den är fruktansvärd. önskar bara att ja kan bli helt frisk nu. kan ju samtidigt passa på att önska att ja vill åka på ett collage år. Är verkligen riktigt sugen på det... Känner att jag behöver komma bort ifrån allt som har med Sverige att göra just nu. Skulle i och för sig sakna min syster om hon skulle vara så gullig som hon har varit mot mig idag. Hon laga kanon god mat till mig, och det är jättegulligt för att vara hon.

På lördag är det tjejmiddag! Ska bli kanonmysigt. ser verkligen fram emot det.

Love

måndag

hej hej!
valde att ta bort allt gammalt och börja om på nytt. så nu är de en ny satsning. eller satsning och satsning. ja ska försöka iallafall!


RSS 2.0