Hatkärlek...


Oslo

Äntligen här! Staden som jag egentligen skulle vucit upp i, men mina föräldrar glömde det. Staden som jag älskar! Oslo!!! Är hemma hos min älskling nu och myser medans hon är och jobbar. Jag laddar upp krafterna för ikväll. Då blir det party vill jag lova.Har bunkrat upp med lite för mycket vin och lite för snygga kläder. Så det kan jju knappast gå fel! Eller?
Funderar på att pallra mig ner på stan lite och leta efter lite saker jag hade behövt. Men får ta det imorgon. Det är faktiskt lite tråkigt väder här idag...

Armémuseet

Bilder från Armémuseet igår :)

on my way

Snart tar jag och packar ner lite partyklänningar och mitt bästa humör för att ha en toppenhelg i Oslo. Kl 15.30 går mitt tåg härifrån Stockholm. Hoppas på att jag kan lämna kvar hostan här i Sverige. Har en mysdag med min lilla Alva. Hon har lyckats få vattkoppor och feber. Så vi sitter och myser med chokladbollar, saft och Tingeling.
Barnfilmer är förövrigt väldigt underskattade! Jag älskar att sitta och mysa till en riktigt go barnfilm. Man lär sig faktiskt riktigt mycket, tex att man ska ta hand om varandra och att de som är elaka och dumma är riktigt onda människor som gör allt för att förstöra för andra...
Min bästa i Oslo i höstas!

love the dress

Så enkel men så underbar! Längtar efter sommaren och mina underbara klänningar!

mån - tis

Jag har inte gjort ett skvatt dessa dagar faktiskt. Kollat lite filmer och tagit några härliga promenader. Idag var det en fruktansvärd promenad... Var superfint väder ute och jag gick med mina solglasögon och helt plötsligt blir allt vitt utan att jag tänker på det. Då har det börjat snöa! På riktigt! Kolla här... Från sol till snö på en sekund
Imorgon bär det av in mot city för lite shopping förhoppningsvis! Har lite ärenden som bör lösas!
måste nana så vi hörs imon gullisar!

forts...

Var tvungen att avsluta i skrivandets stund förut. Så fortsätter här och nu. Lördagen iallafall var inte jätterolig. Då syftar jag på dagen. Var en riktigt dagen efter dag med illamående och huvudvärk. Trött som en myra var jag med. Men det var bara till att hämta nya krafter och ladda inför kvällen. Den spenderades med massa goingar. En kanonkväll som innehöll det mesta faktikst! Speciellt roliga australiensare och Schweisare!
Söndagen var hemsk ska jag säga er. Upp tidigt och sen iväg mot centralen där jag skulle sätta mig på ett tåg som 6 timmar senare skulle anlända i Stockholm. Var en hemsk resa då jag satt så långt ifrån toaletten man kunde och hade otroligt stor vattenbrist efter två utekvällar. Så jag fick lida igenom en resa med törst och kissenödighet. Kom fram och kläderna var faktiskt torra. Väl framme gick jag faktiskt och la mig ganska fort!

back!

Förlåt för min dåliga uppdatering här på bloggen... Men jag har faktiskt haft ganska mycket att göra den senaste veckan. Bla massa party, jobb, flytt och lite mys. Hade i vilket fall en helt underbar helg med utgång på fredagen med min kusin, Malin. Och på lördagen blev det utgång med mina älskade vänner. Hade det riktigt kul och det blev några glas för mycket än vad vi alla planerat båda dagarna. Så söndagen för mig var ingen hit måste jag säga. Speciellt inte när den spenderades på ett tåg i 6 timmar upp till Stockholmo. Här är iallafall några bilder från helgen. Först ut kommer en bild från i fredags.
En kväll då jag och min kusin sprang runt bland lite olika ställen. Bla queen där vi träffa Malins underbara kompis som jobbade där! Skönaste vakten i stan tror jag! Sen drog vi oss vidare till Vasa Viktoria och sen tillsist Park Lane! Kom hem alldeles försent men det var kvällen värd!

ge mig!

Jag fullkomligt älskar inredningen som är hemma hos Fredde och Mickan i solsidan. Skulle göra allt för att ha det huset med den inredningen i. Det skriker Jossan om jag får säga det själv! Se och njut!

just me

Jag tycker det är så tråkigt att öppna mig helt totalt om mitt liv här på bloggen. Så den gammla listan på Engelska försvinner faktiskt. Det var lite väl privata frågor på den faktiskt. Så mina kära läsare, här kommer en ny!

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick


Alla ♥-dag

Igår var det alla ♥dag. Jag satt hemma i min ensamhet och myste lite med film och snack med min goa i Norge. Har suttit och funderat idag på vad jag ska unna mig själv i present. Har man inte någon som kan ge en något så får man ge sig själv det man vill ha. Behöver en ny vårjacka som inte är allt för vårig men jag behöver även en ny väska. Gud nu kom jag på hur mycket som helst som jag behöver. Kan svida lite på kontot om ja ska köpa allt.. Så första bästa ska det bli.

confused...

Jag hatar att bestämma mig för något som kan avgöra så mycket. Har för tillfället tre orter att välja mellan. Välja vad som ska bli mitt hem i de kommande månaderna. Oslo? Göteborg? Stockholm? Jag kan verkligen inte bestämma mig. Här i Göteborg har jag många av mina underbara vänner och min underbara släkt. Men tyvärr inget fast jobb. I Stockholm har jag några goingar att umgås med, en underbar extrafamilj och som även är lite av ett jobb. Oslo saknar jag sedan dagen jag lämnade det. Har mina goa vänner där och jag fullkomligt älskar staden! Lite jobbigt att få lägenhet där dock om man inte vill bo med massa andra. Vill få med mig min lilla pingla G. Så håller på att tjata hål i huvudet på henne...

HELP ME!!

En dag kvar..

Nu är det bara en dag kvar av denna veckan. Imorgon vankas det party med mina goa handbollsbrudar från skolan. Veronica fyller 20 år. Ska iallafall bli riktigt mysigt att få träffa alla igen. Vissa har jag inte träffat sen Studenten! Och det är alldeles för längesedan med tanke på att vi nästan sågs varje dag i tre år. Ska bli riktigt kul faktiskt. Har dock lite problem med kläder, men förhoppningsvis blir det något nytt inköp idag. Ska även införskaffa mig en ny mobil idag. Ska bli riktigt skönt att kunna slänga iväg min lilla skithög som jag har nu. Den har levt alldeles för länge för sitt eget bästa. Men nu måste jag skynda mig ner till gymmet för att pröva på lite löpning och tror det blir lite crosstraining med. Sen blir det mys med min fru. Hörs later darlings!♥

mitt gullepar

Kvällen har spenderats först på gymmet och sen hemma i "mitt andra hem" här i lunden hos Frida och Knut. En myskväll med underbar mat och tom cruise på tv:n. En myskväll som vi ofta kör på. Har det faktiskt riktigt mysigt med dom ska ni veta. Frida gjorde en underbar kycklinggryta och Knut stod för musiken med hans nya gigantiska mobil. Tack för ikväll iallafall min gullepluttar!♥
Mitt myspar!

systra mi.

Har lite mys med min kära syster en härlig onsdag som denna. Hon bakar kärleksmums och ja dj:ar. Jag står även för underhållningen. Partytrix och videor. Fick oss även ett ryck och använde oss av min webbcam. Har insett att vi är otroligt snygga! Har får ni en bråkdel av de pics vi tog.

8/2

Idag kändes det verkligen att våren är påväg. Solen var framme och den fick mig att inse att jag måste infröskaffa mig ett par goa och otroligt heta solglasögon. Så det står först på inköpslistan efter en mobil. Tog mig iallafall en promenad ner till stan för att träffa min bästa vän. Vi hade det mysigt den lilla stunden vi hade. Sen hälsa jag på Anna i hennes lilla affär. Och klockan bara tickade iväg så det var min tur att åka iväg till jobbet. Tråkigt och segt var det. Men såg fram emot jobbets slut för då var det dags att träffa min bästis igen. Denna gången på gymmet. Hurtigt att stå och träna kl 10 på kvällen tycker vi.
Nu ska iallafall jag försöka sova. Sen vad ni goingar där ute väljer att göra är en annan femma. Godnatt gullisar!♥

barbour

Jag tror att detta blir något jag infröskaffar när min första riktigt saftiga lön kommer inflygandes på kontot. Älskar Barbourjackan!

Love H&M

Åh vad jag faktiskt älskar h&m. Den 14 april släpper dom en kollektion som är lite som förra årets The Garden Collection. Fast i år går allt i nyanser av vitt. Och de som känner mig rätt vet att ja älskar vitt. Jag har redan hittat några godbitar som jag ska trängas för för att få. Känner att jag måste anstränga mig någon gång.
Här kommer kläderna. Visst är dom ljuvliga!
Dessa tre klänningar SKA bli mina!

7/2

Usch fy och blä vilket äckligt väder det är idag. Snöblandat regn och kallt. Ändå envisades jag med att ta cykeln ner till gymmet. Riktigt bra ändå faktiskt. Ska strax hoppa in i duschen och sen göra mig iordning för 4 timmars jobb. Jättekul verkligen! Ikväll blir det sängen tidigt för att jag ska orka mig upp imorgon och ringa de viktiga samtalen jag skulle ha ringt idag. Men försöker uppdatera sen ändå! Tänkte visa mina nya godbitar i gaderoben med!

Day 6- The person you like and why you like them

Jag gillar dig! Dig och ingen annan. Du som är så hemlig och som jag egentligen inte vill tycka om. En sorts hatkärlek. Hatkärlek som blir starkare och starkare. Det kommer aldrig bli vi två. Det vet vi båda. Men kärleken kommer alltid finnas där. Eller den hatkärlek vi byggt upp.

Du, jag och sommaren

Det var ingenting planerat
Jag skulle inte vara där, inte alls
Hur som helst så satt vi där och talade
Medan timmarna försvann
Jag minns inte att jag ens tänkte tanken
Men plötsligt så var det bara så
Kanske var det någonting i stunden
Där fanns en närhet, som var svår att motstå
Håll om mig, håll om mig, håll om mig
Släpp inte taget, inte ens när du går
Bär med dig en bit av den kärlek som för alltid är... Vår



Partyshoes!

 

Här har ni dom! Mina nya styltor!


Hurtigt va det va?

Oj! Idag har jag faktiskt chockat mig själv. Klockan ringde kl 8, då var det bara att gå upp, göra frukost och sen göra sig redo för träning. Jag och Fridus bestämde igårkväll att vi skulle vara på gymmet kl 9 och så blev det. Riktigt duktigt av oss faktiskt. Så efter lite crosstraining och magträning var det dags att gå hem. Lite roligt att vara uppe så tidigt faktiskt. Man ser alla äckliga människor som är påväg hem efter alla goa efterfester. Lagom slitna sådär. Det var iochförsig vi med, men lite fräschare och nyktra! Ska snart görs mig iordning för att åka ner och träffa A på stan och ta oss en riktigt go fika.

Igår hade jag en supermysig dag. Först träning, sen mys på stan med min FavoritJenny och sen myskväll med Frida, Knut och Sebbe. Skräckfilm, städning och kycklingtacos var det som stod på schemat. Mästerkock som jag är blev det jag som fick stå vid spisen ;)
Hade iallafall en riktigt dunderdag! Tusen tack mina goingar!

How will i know?

Day after day. Time passed away
And I just can't get you off my mind
Nobody knows, I hide it inside
But if I let you go I will never know
What my life would be holding you close to me
Will I ever see you smiling back at me?
How will I know
If I let you go?

3/4

Oj vad jag är trött! Skulle faktiskt kunna somna här och nu. Klockan är ju faktiskt ganska så mycket. Kom iallafall hem från jobbet för en stund sedan. Riktigt segt faktiskt med tanke på att jag varit uppe sen tidigt imorse. Men det var pga att jag och Fridus kämpade oss ner till gymmet! Blir även gym imorgon för min del!
i går var jag och Frid på Zumba! Det var de knasigaste jag varit på. För dans är inte något jag är så bra på. Har inte den bästa koordinationen. Men kul att  pröva för er som känner att rytmen finns där inne någonstans!
Imorgon kommer bild på skorna!!

trainingwomen!

Tog mig en rejäl sovmorgon idag! Var riktigt värd det faktiskt. När jag gick upp var tanken att jag skulle ta tag i min gigantiska resväska som bara ligger på mitt golv och skriker att den vill bli tom. Men det blev den inte idag heller. För jag prioriterade jobbsökande och en fika med min goa kusin. Fick även med mig ett par skyhöga klackar hem. Lite väl höga för att lilla jag ska kunna stapla runt på dom. Men tänkte att jag kan ha dom stående på en hylla som lite prydnad annars. (lägger upp bild sen)
Ska strax pallra mig ner till stan för ett rejält träningspass med min älskade Frida! Sen blir det antagligen myskväll!
Så ska gå och göra mig iordning för jag tänkte att jag kanske kunde komma i tid idag för en gångs skull!

Day 4- What you wear to bed

Jag fullkomligt hatar att sova med kläder på. Eller iallafall i min säng. Sover jag hos alla har jag oftast ett par shorts eller ett långt nattlinne. Men det bästa är att sova absolut naked! Det känns så mycket goare att känna de nytvättade lakanen mot kroppen. Och även slippa trassla in sig i massa kläder! Så sov naken! Tips från coachen!

RSS 2.0