New year dresses!

Jag vet inte hur många timmar jag tillbringat i stan för att springa runt och leta efter en nyårsklänning. Är ganska flexibel men jag ville verkligen inte ha bara armar... Och det hör ju nyår till. Det ska vara lite mer bar hy och allt ska vara lite mer glammit. Hade en klänning i huvudet från Topshop som jag sett. Men den var tydligen slut. Hittade tillslut en på Mango, men känner sådär för den. Kan inte riktigt bestämma mig om jag vill ha den... Får springa ner på stan idag för att kika vidare...

Hanna Dress SEK 1195, Stylein - NELLY.COM


* Stylien
* Forever 21
* Topshop

Den första klänningen var jag riktigt nära på att köpa häromdagen... Men kom ju på det där med bara armar till slut så det blev tyvärr inte den... Fullkomligt älskar klänningen från topshop! Skulle kunna göra vad som helst för att få ha den på nyår. Den är perfekt. Inte för mycket och inte för lite...

önskelista

Elenora SEK 295, Ester Eleonora - NELLY.COMSupreme Dress SEK 1595, Acne - NELLY.COM

♥Sjal från Ester Eleonora
♥ Klänning från Acne
♥I.D Bare minerals kit
♥Dust it från Schwarzkopf
♥Blus från Odd Molly
♥Läppbalm från Odd Molly
♥Jacka från parajumpers
♥ En Rosa kamera
♥ IPHONE


14-12-2009

Sitter nu hemma hos min underbara kusin, Malin. Hon ligger och pratar i telefon medans jag sitter och kollar på Svenska hjältar. Är helt till mig över hur underbara människor det finns. Tänk om alla var så genomsnälla och hjälpte alla som behövde hjälp. Själv har jag fått mig en tänkare och ska verkligen börja hjälpa människor som behöver hjälp. De som behöver den hjälp jag kan ge dom ska självklart få den. Alla är värda ett underbart liv, för alla är självklart lika mycket värda.

De som såg programmet såg även en 10årig flicka som jobbade ihop pengar själv för att få mobbinggruppen FRIENDS till sin skola. Hon betalade det mesta genom att göra vykort. Hon är 10 år och hade ingen ork för att leva vidare pga mobbning... Att då ta tag i allt själv är helt otroligt starkt. Tror inte en vanlig vuxen människa hade klarat av att göra det...

En stor hälsning till alla som orkar hjälpa andra trotts egna problem!

Ta hand om er och alla i er omgivning!

i en drömmmmm....

...kan allt hända

Det är verkligen så. Jag är nog mästare på att dagdrömma. Vet inte hur många gånger jag kommer på mig själv svävandes på moln. Inte bokstavligt, men jag drömmer hela tiden. Är även en expert på att tänka. Tänker igenom allt hela tiden... Det är både positivt och negativt. Kan ibland bli för mycket tänkande. Som i natt. Jag gick och la mig runt 12tiden. Men somnade inte förens kl 03, och det var pga jag låg och tänkte på allt mellan himmel och jord. Börjar bli lite jobbigt faktiskt eftersom jag inte kan sova... Hittar inte John Blund till mig eller är det något jag missat som jag måste tänka igenom.

Jag vill leva i en drömvärld, allt är så perfekt och underbart. Efter alla tänkstunder vet jag exakt hur jag skulle vilja leva och med vilka! Och vem som skulle vara den lyckliga. Men allt är ju bara en dröm...


Lucia,

Efter en helt underbar fredag då det var Tilda som firades så blev det en otroligt lugn lördag med frugan. Vi myste till det som bara vi kan, tog de så lugnt som bara vi kan och drömde oss bort som bara vi kan. Idag har jag inte gjort många knyck, har bara tagit mig en liten promenad. Men jag har fått säkra planer inför helgen, och jag kan knappt bärga mig. Kommer ju längta ihjäl mig! Ska bli fruktansvärt kul verkligen!

Ska lussefika med min mor och syster nu till filmen the holiday. Kan nog vara den sötaste filmen som någonsin gjorts! Jag älskar den!

Love from me

p.s. Har inte sett någon lucia idag, har ni?

Parajumpers

Jag älskar detta märket! Funderar på att önska mig en jacka av tomten faktiskt! To die for faktiskt!


lördag

Vaknade precis och kände verkligen hur kul jag hade det igår. Fötterna värker, likaså huvudet och har ont i hela kroppen. Och ett stort leende på läpparna. Ett grymt bra bevis på att gårdagen var underbart rolig. Vi firade min kära barndomsvän, Tilda. Hon skulle äntligen bli en i gänget och fylla 18! En helt otroligt rolig kväll. Tror det kan vara en av de roligaste kvällarna på länge faktiskt!

Idag blir det väldigt lugnt för min del. Tror jag kanske träffar Vendela en stund. Eller sandra, Eller kanske båda! Men ja ska ta det otroligt lugnt.


Tilda och jag!


Tilda! Tusen tack för igår hjärtat!

i skuggan av värmen

I SKUGGAN AV VÄRMEN utspelar sig i Stockholm där två unga människor, Eva och Erik, möts och drabbas av den verkligt stora kärleken. Eva försöker först stå emot kärleken - hon har en hemlighet för stor för att kunna tillåta en relation med en annan människa.

I SKUGGAN AV VÄRMEN är en kärlekshistoria efter Lotta Thells självbiografiska succéroman med samma namn.

Jag borde verkligen sluta se filmer med Joel Kinnaman. Han är ju något utav de snyggaste jag sett. Speciellt när han spelar världens bästa pojkvän som han gör i just denna filmen. Jag blir tokig!

 

 


i need you darling.

Kom hem från skolan för en stund sedan. En lång och seg dag. Fast den gick ganska snabbt ändå. Hade prov i internationell ekonomi, och det gick faktiskt väldigt bra. Eller det kändes bra! Får se vad resultatet blir bara. Nu sitter jag förövrigt och kollar på Johan Falk filmerna för ovanligheterns skull. Det har blivit som en daglig rutin för mig. Det är helt sinnessjukt hur bra filmer det är. Ska se en annan film ikväll efter paradise hade jag tänkt mig. I skuggan av värmen med min favoritboy i huvudrollen, nämligen Joel Kinnaman. En sådan pudding!

Ska dra mig ner mot centralen nu och sedan bort mot solarieöarna! återkommer senare med reccension av filmen.

Puss o kram


christmastime

Wei, det är den 9onde december idag och det innebär att det bara är 15 dagar kvar till julafton, och bara 5 skoldagar kvar. För min del iallafall. Längtar tokigt mycket till julen faktikst. Frågan är bara vad jag vill att tomten ska komma med... En iphone, kläder, väska, eller kanske en resa? Ingen aning faktiskt. Får ta och lösa det. Men idag ska jag fixa vad tomten kommer ge min nära och kära från mig. Ska snart in till stan för att möta min kära vän therese och köpa lite julklappar. Eller det är planerna iallafall.

Jag kan inte släppa Frank Wagner... Han är ju sååå snygg!



Therese

söndag,

Detta är helt sjukt. Jag är helt sjuk. Hur kan man bli så fruktansvärt kär i en filmkaraktär. Det är faktiskt pinsamt. Jag är trotts allt 18 år. Sådant höll man på med när man va en litet barn... Men det är trotts allt Frank Wagner i Johan Falk filmerna som fått mig att bli så tokig. Så sjukt charmig och sexig! Jag dör. Sitter och kollar på filmerna en andra gång nu på några dagar. Jag har även fått för mig att jag ska bli polis. Får se hur det blir med det. Kanske det blir en liten kommisare... Maybe maybee not...



Har trotts allt mina dagdrömmar lyckats med en dunderhelg. Igår (lördag) så fyllde mitt hjärta äntligen 18! Firades med ett hejdundrandes kalas. Kanonkul faktiskt! Mycket trevligt dessutom med. Blev sedan utgång för en del av oss...

Take Care, ska försöka sova nu!

Love from me

J.F

Har precis ätit räkor med pappsen. Jag älskar faktiskt hemmakvällar, med go mat och underbar tvunderhållning. Kollar nu på idol, och ryser av varenda låt som sjungs. Har även hört att Westlife ska komma till Göteborg idag. Ganska stort faktiskt! Finns nog inte någon som inte gillar någon av deras låtar...

Efter Idol blir det film, nämligen min älsklingsserie, eller vad kallar man det. Men iallafall så blir det Johan Falk filmer, där snyggingen JOEL KINNAMAN är med. Han är enbart snygg i dessa filmerna. Kanske beror på att jag alltid faller för bad boys. Men en riktigt pudding är han i denna filmen! Är helt fast i filmerna pga han! Loooove that!



hahah bästa någonsin!

hahaha! såhär ska ja ha det på mitt Wedding! Man blir ju hur glad som helst!!


hahah bästa någonsin!

hahaha! såhär ska ja ha det på mitt Wedding! Man blir ju hur glad som helst!!


RSS 2.0