dåligt med tid..

Förlåt för dålig uppdatering. Men befinner mig just nu i Västerås och har inte jättemycket tid för att uppdatera er mina kära läsare. Men jag lovar att berätta allt när ja kommer hem till Oslo igen!

Looove

torsdag

Äntligen torsdag! Står här nyduschad i bara trosor och Bh och väntar på att min bodylotion ska torka. För det är rena rama kaoscenariet att dra på sig byxor med nyligen insmorda ben! Det värsta är att jag är aningen stressad. Måste hinna springa ner på stan och fixa lite saker innan jag ska hämta barnen kl 14. Men men allt löser sig!

Ikväll kl 2300 sitter jag och vendela på bussen mot västerås! Vi ska dit och hälsa på våra vänner vi träffade i sommras. Det kommer bli en galen helg och ingens promillehalt ska vara under 1!

Vi hörs senare!


en kväll i Oslo

Hej alla monsterdiggare där ute!

Hoppas alla mår fint. Jag mår kanon här i regniga Oslo. Lite deppigt dock efter gårdagens händelse. Jag har kommit på att jag inte gör så mycket här uppe mer än att gå på stan, fika, leka, äta och byta blöjor. Just det, sitta vid datorn med. Det är så mitt liv ser ut här i Oslo. På helgerna har det dock varit annorlunda. Då kör vi all in och kommer hem tidigt på morgonen halvt ihjälfrysna... Livet är inte alltid lätt, men jag tar de!

Gårdagen spenderandes hemma i min säng i pyjamas och täcke till kl 18. Då drog jag till Oslo city med Vendela för att kika lite. Sedan bar det av bort till Majorstuen där lille Håkon väntade. Vi tog en fika men blev sedan utslänga för att vi va för små. Efter 20.00 är det oftast 20årsgräns på alla fik här i Oslo. Men vi tog tag i våra liv och tog en promenad i Frogner parken. Riktigt mysigt faktiskt! En extremt vacker park. (låter som ja e 70+, men det är sant) Sen var det dags att gå hem och nana.

Inga jättebra bilder, men bättre än inget alls.


Frognerparken



En av alla miljarder nakna statyer som finns där.

alltid din ängel



Han kommer alltid att vara din ängel älskade V. Han kommer aldrig glömma dig även om han inte finns här bland oss. Han har blivit din ängel! En ängel som på något sett alltid finns vid din sida!

Finns alltid här för dig hjärtat! Det vet du!

RIP Bengt! ♥

the worlds greatest!

Alla har det inte så bra som jag och många av mina nära och kära har det. Alla har inte en familj som ställer upp i eld som vatten, vänner som ställer upp i alla väder oavsett kläder och släkt som gör detsamma.

Jag har den turen att ha allt som en människa behöver för att känna sig lycklig. Världens bästa vänner, världens bästa släkt och inte minst världens bästa Mamma, Pappa och syster! Utan mina föräldrar så hade jag inte fått uppleva den lyckan jag känner idag. Det är faktiskt trotts allt dom som fått mig att vara den jag är idag och visat vägen genom alla hårda beslut här i livet. Det är dom som har fått mig att inse vad kärlek är, vad vänskap är och vad lycka och olycka är.

Vi, min familj har gått igenom många tuffa tider tillsammans men jag tror och vet att det är händelser som fått oss fyra att bli ännu starkare och tryggare i oss själva. Det har fått oss att uppskatta livet som det är just nu och att leva i nuet. Det kan hända saker när somhelst som kan vända uppochner på hela livet...

Trotts att mina föräldrar valde att gå skilda vägar för ca 1,5 årsedan så tror och vet jag att det var det bästa för oss alla. En händelse som var jobbig för oss fyra. Inte minst för mig och min älskade syster. När detta hände så insåg jag och min syster, Jonna att vi ska hålla ihop genom allt. Varje kväll gick vi in till varandra och fällde några tårar ihop och sa att vi alltid skulle hålla ihop. Vi låg och grät i varandras famnar och lovade varandra att detta en dag skulle bli bra och att det inte skulle få förstöra oss. Vi skulle klara detta och så mycket mer tillsammans. Och det står jag fast vid. För jag har faktiskt världens mest underbara och bästa lillasyster. Vi bråkar och slåss, men i allt så finns det bara kärlek. Kärlek som ingen annan kan få från mig. Jag kallar det syskonkärlek. Vi är bästa vänner och men även systrar. Ett blodsband som ingen kan ta ifrån oss. Inte ens döden... Jag har världens bästa syster!

Mamma och Pappa, att ha er som ni är. Friska och positiva och världsbäst är det bästa jag kan få. Det finns ingen eller inga som förstår mig som ni gör. Ni genomskådar mig på någon sekund och ni förstår exakt hur ja reagerar i olika situationer. Ibland undrar jag om ni har något i min hjärna som får er att förstå hur jag mår och hur jag känner. Vi är så lika, men samtidigt så olika. Jag är ung och dum, ni är vuxna och kloka. Allt ni upplevt och allt ni berättat för mig har fått mig till att vara den jag är idag. Att jag vågar göra saker jag inte vågat göra innan. Att inte tänka så mycket på framtiden. För man lever nu, imorgon kanske det är försent. Ni är bäst! Jag hade aldrig klarat ett liv utan er. Trotts era skilda vägar så kommer jag göra allt för att ni båda ska må bra och att ni är lyckliga. För det finns inget som gör så ont som att se er må dåligt. Det får hela min värld att rasa samman. Det är ni som är min värld! Jag älskar er av hela mitt hjärta. Jag får rysningar varje gång ja tänker på den dagen, den dagen jag kanske inte har er i mitt liv. Den dagen ni inte har ork kvar för att vara på denna jord. Den dagen kommer vara den värsta i mitt liv. Men oavsett vart ni är, i himmlen eller på jorden så kommer ni alltid vara mina föräldrar och det är jag riktigt stolt över! ♥

All kärlek till er! Ni är allt! Jag saknar er!







Världens klokaste Sofia

Min älskade vän, Sofia är smartare än vad jag trott. Hon får mig att inse så sjutk mycket här i livet. Saker jag inte ens hade tänkt på att man ska inse, ta vara på, leta efter, njuta av och allt det där lilla extra. Hon la nyss upp en text på hennes blogg som är riktigt sjukt jävla sann. För sann var att vara skriven av henne nästan. För så jag känner henne och så vi lever när vi är tillsammans så finns det inte mycket i vår värld. ( You know what i mean darling)
Läs och inse!

Hjärnspöken

Sitter i köket och funderar. Jag är så jävla bitter. Ingen aning varför. Har en såndär "hejjagärfuläckligochjävligtfetdag". Varför fattar jag inte. Men så är det. Dagar som denna då man tycker alla andra är snyggare, bättre, smalare och roligare än sig själv. Varför? Varför varför varför i helvettet ska man tänka så? Det är vi kvinnor. Eller vi med monster i hjärnan. Nä. jag tror att alla har monster i hjärnan, bara det att monsterna är olika effektiva. Alla dom utstrålar självförtroende och är i stort sett konstant glada har ett monster som gått i ide. Jag hade med velat ha det. Men nej tydligen inte. Vissa dagar är allt perfekt. Man känner sig snygg, fräsch, rolig, grym cool och man till och med älskar sitt mag-fett för det är en del av mig, och därför är det bara perfekt. Sen har man dagar som dessa. Sitter och och tycker synd om mig själv, för jag är ful och tjock. Egentligen, HALLÅ?! Helt efterblivet. Jag är väl inte mycket att hänga i granen med endå, ser ut som alla andra och har mitt trevliga magfläsk som inte ens är så mycket att det är anmärkningsvärt, men om jag nu tycker det är så jävla fult så får jag ju göra något åt det istället för att sitta här och söka bekräftelse. Även om man får bekräftelse eller inte så ser jag ju likadan ut och fettet är fortfarande kvar. Men om det hade vart så lätt hade jag inte suttit här och tyckt synd om mig själv.
.
Vad kan vi dra för slutsats om detta? Jo, fatta hur fantastisk våran hjärna är. Hur glad den kan göra oss, hur ledsen den kan göra oss. Hela humör-processen. Nej ska inte börja tjata om detta för då kommer jag skriva en hel roman. Det har jag i för sig redan gjort men vi orkar inte med en till.

NU, 4 sms från världens finaste kille och ett samtal från mammi så känns allt så himla mycket bättre. Det är konstigt. Så fort man bli av med känslan av ensamhet (som ibland är så himla härlig, och ibland ett helvette) så känns allt så sjukt mycket bättre. Man känner sig älskar, fin och uppskattad för den man är. Och det är jag. Jag vet att mina vänner, familj, pojkvän och alla uppskattar mig för den jag är, precis som jag uppskattar dom på de sättet. Ni är knas, allihopa och det är därför jag älskar er så sjukt mycket.


Skrivet av Sofia


Jag och Sofia på min student!


Sofia tipsade även om denna videon.


beslutsångest...

Nu är det såhär mina kära vänner och familj! Jag har fått ett svårt beslut. Jag kan inte bestämma mig för vilken jacka jag ska införskaffa mig! Det är görsvårt och jag behöver all hjälp jag kan få! Så snälla, ta er lite tid och skriv en kommentar om vilken ni tycker! Loove

Baby, It's A Wild World

Förlåt för att det är så dålig uppdatering här i bloggen. Men just nu är det mycket saker som snurrar runt i mitt huvud känner jag. Alldeles för mycket. (Mamma det är inget allvarligt)

Men jag ska försöka ta tag i det, har ju fått lite klagomål på att jag inte uppdaterar. Det blir bättring!

Världen vi lever i är inte lätt faktiskt! Det är många beslut här i livet som kan avgöra så mycket. Beslut som kan ändra hela ens liv på bara någon minut....

Its a wild world... Its all i can say darlings!


Onsdag

Gårdagen spenderades hemma i sängen. Har gått och skaffat mig en äckelhosta utan dess like. Så jag kurera mig för att orka med resten av dagarna denna veckan. Kollade på lite serier och hade det allmänt mysigt.

Dagen ska spenderas i Oslos shoppingmekka. För min Aupair mamma ska införskaffa sig en foundation. Och jag får väl passa på att göra detsamma. Drömmer om min I.D så det blir antagligen en sådan. Ska även försöka hitta mig en cape. och en mössa, och en klänning, ett par skor, en väska, En helt nu gaderob med andra ord kanske!

Vi hörs senare darlings!

like a big baby

Åh vad jag älskar min nya sparkdräkt! Känner mig som en stor bebis i den, men det gör ju inget. Springer bara runt hemma i den och njuter av att inte göra något alls!

Ska snart springa iväg och hämta barnen på parkleken. Sen ska jag hem igen och inte göra något alls. Riktigt skönt faktiskt.

Igår var jag hemma hos min Vendela och kolla på film. Det blev rallybrudar och herre vilken go film! Rekomenderar den starkt! Som jag gör med alla filmer iochförsig!

Jag är förövrigt skadligt shoppingsugen nu faktiskt! Längtar tokmycket tills pengarna har flygit in på kontot. Då ska det köpas massa grejer och jag ska äta middag med vendela. (du vet inte de än vendela) Men det ska vi göra iallafall. På fridays närmare bestämt! De har mat att döda för faktiskt! Kanske ska ge henne det som förslag idag. För höstdeppiga lilla jag behöver verkligen lyxa till det idag.

Åh jag måste gå ut och äta idag! Så Vendela gör dig redo!

Söndag!


Söndag och gå upp kl 8 när man kom hem kl 5 är ingen hitt! Så dagens perfekta beskrivelse är DÖD!!!



time to walk away


varning!



Its raining man!



Jag har hittat det bästa stället för att hitta sig en man! (som dock kan vara upptagen då han säkerligen har fru och defenitivt barn) På lekparken!!!

Var nyss på lekparken i frognerparken och jäklar va snygga män det var där! Va tvungen att torka mig i mungipan flera gånger för att inte se helt efterbliven ut.

Nu vet jag defenitivt vart jag ska hänga! Thats my new place to be! Its where you find me!

Tänk i sommar! Då kanske alla pappor springer runt såhär?! DRÖM!!!


Krydda?



Är det för att det är så många som kryddar om sitt liv eller har det en helt annan innebörd om varför jag lagt upp en bild på en Santa Maria kryddburk?

Jag vet två personer som verkligen fattar vinkeln iallafall! Tjejer, detta borde stämma va? ;) hahah!

no Ork!

Idag har jag ingen ork över huvud taget. Vill bara åka hem till göteborg och umgås med min familj! När man åker iväg såhär inser man verkligen hur bra familj man har. Jag har faktiskt världens bästa föräldrar, världens bästa syster, världens bästa kusiner, världens bästa fastrar/mostrar/farbröder/morbröder och inte minst världens absolut bästa Mormor och Sten!

Jag saknar alla därhemma något enormt idag faktiskt. Riktigt jobbigt...

Älskar er min underbara släkt och familj



Min familj, Mamma pappa syster!


Sten och mormor!

en tanke...

Imorgon har jag tänkt att lägga in lite bilder om hur mitt rum ser ut, och lite andra bilder på lägenheten!

P.s. Anna N och Sofia W, varje dag springer de runt lite byggare utanför mitt fönster. Haha gissa vad jag tänker på då! D.s.

Tack och hej leverpastej!

ojoj,

Oj de va ca 2 dagar sedan jag uppdaterade er, mina kära vänner och läsare där hemma i Sverige om hur Oslo är. Så nu har jag missat att ge er info om två dagar här. Det värsta är att jag knappt kommer ihåg vad jag gjort... Men ska göra mitt bästa, tyvärr har jag inte haft min kamera med mig...

Onsdag: Hade en hellugn dag då jag gick i pyjamas till kl 18.00. Då stod inköpt Thaimat på bordet som vi skulle smaska i oss. Sedan var det bara att slänga på sig kläder och lite smink för att bege sig mot trikken som skulle ta mig och Vendela in till stan. Vi skulle möta upp Kicksan för att gå på en 18+ grupp för svenska tjejer här i Oslo. Det var riktigt roligt faktiskt, kan ha varit för att det var om sex och samlevnad. Men det skadar ju faktiskt inte att snackas om. Vi fick med oss ca 20 kondomer var hem, och det är ju ett plus i kanten! För ungdomar, Vi bööööör skydda oss ;) Himla trevlig kväll iallafall. Sen var det bara att ta trikken hem för att nana och kolla på kungarna av tylösand

Torsdag: Idag har jag inte heller haft ork till att göra så mycket. Fast tog mig i arslet och tog mig ett träningspass. (och de känner ja nu! ) Herrejääävlar vilken träningsvärk ja har i rumpan och ljumskarna. Ingen lugn historia faktiskt! Och ikväll har jag och min familj här varit iväg hos en jobbarkompis till pappan i familjen. Vi fick oss en supergod middag med en underbar och nyttig efterrätt! Tack!


sparkdräkt!

Idag har jag gått och blivit med sparkdräkt! En underbar aprikosfärgad sådan! Jag älskar den och kommer bo i den! Inte jättecharmig och porrig men den är helt underbar!


ocharmig bild men vafan!

Legoman!

Idag har jag ju som sagt varit på ett museum med massa lego. Även massa andra roliga saker att titta på och exprimentera med. En kanon dag! Har även varit med min Vendela en stund. Ska snart springa ut och möta henne en snabbis för att få snacka lite smaskigt skvaller! Här kommer lite bilder från dagen


Man skulle bygga sitt drömhem. Jag som inte är jättehändig när det gäller lego fick till en liten borg iallafall. Med två gör porriga vakter vid ingången. snygga va?







Lite roligt att de simmade runt spermieliknande figurer på människorummets golv!




Pics from friday!





tisdag morgon

Oh va trött jag är! Vaknade även denna morgon runt 8 snåret för att gå upp och ta hand om vildingarna! Det är faktiskt riktigt mysigt! Ska slänga på mig dagens klädsel nu för strax ska vi ta trikken bort till tekniska museet. Dessa veckorna har dom legoutställning! Så det är flera miljoner legobitar som ska byggas ihop! och självklart ska vi dit och hjälpa till!

Hörs senare!

Världsklass!

Bättre tjej får man leta efter! Hon är min genom ur och skur! Har haft några mil ifrån varandra ett tag, men nu kan vi krypa till varandra om vi vill offra knäna! Men det skulle jag göra för min ängel! Älskar dig Vendela Fridell!


this day!

Åh denna dag! Den första "riktiga" dagen i Oslo. För kl 8 kom mina barn inspringandes till mig och väckte mig. Så då nalkades de frukost och klädpåtagning. Sen var det bara att följa de små liven till parkleken och lämna av dom där, för att sedan traska vidare till trikken och in till stan för att möta Kicksan.
Men det lilla offret är nog den segaste som skapats så jag fick stå ute i ca 1 timme och vänta på henne. Folk på majorstuen måste trott att jag var helt failad!
Men tillslut kom hon där. Då vandrade vi vidare in i alla affärer. Jag skulle kunna shoppa för flera miljoner här. Hittade iallafall min nyårsklänning som jag ska försöka fjäska till mig!
Kicksan köpte även en spark/teletubies dräkt. Galet coola och riktigt goa att springa runt och mysa i. Så imorgon ska jag faktiskt springa ner till stan för att införskaffa mig en sådan rosa sparkdräkt!


Här är den otroligt charmiga dräkten. Inte något man springer på dejter med kanske! Men att ha hemma efter en go partynatt är ju som gjutet!

Dagen fortsatte med att jag hämtade barnen och hade en supermysig dag här hemma med "familjen" Det blev kalas för den minsta tjejen som fyllde 1 år. Och när de är kalas ingår ju faktiskt tårta. Så det fick jag och de äldsta barnen slänga ihop! Sen blev det fika med mina pinglor Vendela och Kristina! Supermysigt verkligen



nu kallar sängen! Hörs imon buddies and homies!

hmm.

Dags att börja uppdatera mina kära vänner därhemma i Sverige kanske. Men allt för privata saker kommer jag inte lägga upp som ni förstår.

Min vän Kicksan har även fått mig att börja göra lite mer inlägg. Så nu ska de förhoppningsvis även komma bilder och liknande.

Håll tummarna, annars får ni påminnna mig!

hungrig som få!

Herregud! Kom nyss på att jag ätit otroligt lite idag för att vara jag. En tallrik havregrynsgröt till frukost och sen runt 17 en tallrik med gulaschsoppa hemma hos Kicksan. Ingen vanlig dag för min mage med andra ord. Just de, en Kaffe och en flaska vatten har jag fått i mig med. Men hur mycket är det att hurra för?

Ligger i min säng nu och har precis kollat på ensam mamma söker! Jag blir som min vän Kick sa, Kär i kärleken! Det ser ju så mysigt ut. En vacker dag ska jag springa runt så nykär här på Oslos gator och bara fnittra och sväva på rosa moln!

Idag blev det ju som ja skrev tidigare en fika med mina galningar. En som var sjuk, en som går på stenhård diet och en som kom halvfull från efterfest. Kallar min kära vänner även för Niklas, Vendela och Kicki! En Toppenfika, kan dock inte bli annat med dom! Efter fikan åkte ja med Kicki hem och vi hade en mysig liten stund faktiskt!

Ska nana snart har jag tänkt! Runt kl 8 imorogn hoppar mina barn in på mitt rum för att väcka mig! Så natti natti min kära läsare och vänner!

10-10-10

Ball dag! Hahah, lite roligt faktiskt!

JAg vaknade nyss och känner att det är ovanligt tråkigt att vara morgonpigg en söndag morgon när alla mina vänner kan sova till 16. Orkar inte ligga och vänta på dom. Vi ska nämligen bege oss in mot city här i oslo och köra en riktigt go skvallerfika! Efter ett samtal nu så har vi en vän som har otroligt mycket att berätta för oss!

Kan infomera om den första helgen i Oslo. I fredags så skulle jag och Kicki ara ta en fika, för vi skulle ha bangat utgång. Men i sista stund ångrar vi oss, så ja springer och köper på mig lite alkoholhaltiga drycker i mataffären här. (Otroligt bra att dom säljer öl och cider i mataffären här.) Slänger på mig smink och kläder och åker sedan upp till holmenkollen för att starta kvällen med ett gott förkrök hemma hos kristina. Kvällen blev galnare än vi trodde. Och vad ingen av oss visste var att Norrmännen här i Oslo är galna i tjejer från Göteborg. Så vi kände oss som prinsessor på nattklubben. Men efter en hel del snack med olika killar och lite översättningar hit och dit så gick vi ut därifrån för att vi skulle träffa upp några vi träffade tidigare denna kväll. Men vi träffade norrmän från rinkeby och även de killarna vi planerat att träffa. Ingen jättebra kombination för det blev fight och polisen kom. Vi tre tjejer och Niklas hamnade mitt i allt. Görläskigt! Fast polisen va döläcker! haha

Men kvällen slutade på en efterfest med tre assköna killar. Lite äldre, lite klokare. Men vi älskart! För min del blev de nattamat i form av omelett och rödvin/whiskey! Underbart jobbat!

Gårdagen var otroligt lugn. Gick och la mig runt 22.30 om ja inte minns fel. Så inget rolig från igår.

Idag blir det skvallerfika med mina brudar. Om jag lyckas få upp alla vill säga...

See yaa!

7 oktober

Mina kära vänner därhemma! Förlåt för att ja inte uppdaterat något. Men har avrit mycket de senaste dagarna. Men är framme hos familjen nu och har varit de i två dagar. Trivs jättebra och ja fullkomligt älskar lägenheten! En vacker dag ska ja bo i en liknande här i Oslo, för denna stad är nog min nya favoritstad! Trivs som fisken i vattnet, eller som bajskorven i toan! Helt toppen!

Har tillochmed hunnit med två kvällsfikor med mina brudar här uppe. Vendela och Kicksan! Så mysigt med riktigt girltalk. Imorgon ser de ut som om det blir lite party, hoppas på det iaf! Imorgon blir det även en shoppingrunda på Karl Johan och Bokstaveien. Ska införskaffa mig en sparkdräkt! Dom är helt underbara, inget man ska springa runt med om man sak på dejt, för dom är galet oporriga! MEn goa som faan!

Hr av mig imorgon, kan lägga in bilder och mer info!

Looove

never say goodbye..

två dagar.. Sen lämnar jag landet.
Känns oerhört roligt och spännande, men samtidigt tråkigt och sorgligt. Lämnar vänner och familj i Sverige.
Känns tungt och en gnutta sorgligt.
men...


3 dagar kvar

Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag lämnar Göteborg och Sverige för att inviga nya barer, nya platser, nya cafén i vårt kära grannland väst om oss, Norge. För min del är det centrala Oslo som är min nya hemstad. Det ska bli helt sjukt roligt! Ett stort steg för mig, och ett otrligt grymt steg för Oslo. För nu kommer inte någon go norrman gå säkert. För det kommer vara tre galet laddade svenskor som ska utforska varenda hörn av oslo!

Kicki flyttade dit idag och Vendela har bott där ett tag! Och på Onsdag är det min tur!

Lets go GIRLS!

3 oktober

Söndag, varför har man alltid riktig hemsk ångest... Men idag är det faktiskt värt att må såhär. Efter två underbara kvällar med undantag till några misstag så njuter jag av denna ångesten.

I fredags var det födelsedagsfirande för min söta vän Anna. Kvällen började helt underbart med allt ifrån blåbärsshottar till sång och dans. Drog oss senare in till stan och där blev de mindre lyckat. Tog en drink med min Therese på Sense. och sedan blev det bara Burger king för oss, tråkigt nog...

Lördagen tillbringade jag med min älskade Frida. Senare kom även tandlösa Ebba. Vi skulle bara ut för en drink eller två. Men det slutade med shottar och något glas för mycket. Så efter en trevlig sväng på Vasa Victoria och en trevlig konversation med Tommy Körberg och Claes Malmberg så drog vi oss hem. Och idag mår man ju som man förtjänar.

Men har haft en supermysig dag med god mat och mina favoriter!

Love!

RSS 2.0