just love it!

Vaknade nyss så nu sitter jag med en varm kopp te och myser framför tv:n. Ska snart kila ner till stan för att möta Kajsa. Ska bli riktigt kul att träffa henne, på riktigt. Räknar inte krogen som något sett att umgås på. Eller klart man umgås, men inte på samma sett. Man blir alltid störd om man behöver prata. Ska iallafall bli riktigt mysigt.

Min mamma och syster har flytt från lägenheten så ikväll är jag helt själv hemma. Ska försöka plugga lite och bara mysa till det. Får se om jag drar hit min Fru.

Pusss


so sick of lovesongs..

Kom hem för en liten stund sedan. Hamna i soffan med en gång för att kika på Mammas pojkar. Vilket program! Brudarna gör ju verkligen bort sig, men man kan ju inte låta bli att titta på det. Idag har jag faktiskt bara jobbat och varit med min lilla älsklingskusin en stund. Vi drack lite te och myste till det.

Imorgon är min första riktiga lediga dag på detta lovet. Då ska jag plugga, eller det harjag iallafall planerat. Det brukar gå sådär med det. Ska ladda inför lördag som kommer bli så fantastiskt underbar. Längtar så in i bomben! Me and my girls!

Lovovove!

Jooss


Ett gott skratt förlänger livet...

...och ni gör så att det allt i livet blir så otroligt underbart, och med er vid min sida kommer ja leve i evigheter med alla skratt!






Bara ett klick!




ÄR otroligt sugen på att klicka hem någon av dessa godingarna från Ra-re på Brandgarden

Lunchtime med girlsen!

Vaknade nyss upp ur en fruktansvärd sömn. Sov som en stock men drömde så fruktansvärt obehagliga drömmar. Har precis tagit mig en go dusch, så väntar på att Sandra har duschat klart så vi kan börja röra oss inåt mot stan för att möta upp mina två andra älsklingar. Så idag blir det en helgo dag på stan med Sandra Josse och Anna. Kan inte blir bättre, mysigare, roligare, knasigare och tokiigare. Ska nog även försöka få in lite shopping. Lönen har ju trots allt kommit!

Love / Joss

H&M

Detta hade gärna fått vara min outfit för dagen! Prövade tröjan idag i stan, så när pengarna kommer tror jag att det blir mitt första inköp! I love!
Bilden förstör tröjan så den sjunker på snygghetsskalan... Men in real, I LOVE


We call it LOVE!

Vilken underbar dag! Allt har varit så mysigt idag och allt har blivit som vi velat. Blev en tjejfika idag med Sandra, Josse och Frida. Efter en del skratt och tårar kom även lille calleponken förbi. Supermysigt! Vi drog vidare till kebaben och senare hemåt. Sitter med Sandra nu och kollar på fråga olle dokumentären. Ganska roligt faktiskt! Blir kanske en lite roadtrip senare. See yaa!


min idol..

Tobbe från "en annan del av köping"
I Love him!



visste du att...

...man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten.

...en sjuttioårig människa i genomsnitt har stoppat i sig 30 ton mat - ca 6 elefanter.

...en jordnöt innehåller lika mycket fett som en kilometer gurka!

...en del lejon parar sig över 50 gånger om dagen.

...människor och delfiner är de enda djur som har sex för nöjes skull

...myror alltid ramlar på höger sida när de är berusade

...en människa i genomsnitt har 100 000 hårstrån på huvudet.

...zebrans ränder kan jämföras med människans fingeravtryck. De är alla olika.

...det är omöjligt att nysa och titta samtidigt.

...den som dricker kaffe löper 66 % mindre risk att begå självmord.

...om allt salt i haven skulle utvinnas, så skulle alla kontinenterna täckas av ett 150 m tjockt lager salt.


love


onsdag,

Sjuk och sjuk och återigen sjuk. Jag har märkt att nu när jag slutat träna 7 gånger i veckan så blir jag sjuk med för jämna mellanrum. Det är inte roligt alls. Jag får verkligen ingen ork till något och då blir skolan drabbad. Men idag har jag iallafall bara varit hemma och pluggat lite och kollat på mina planer för framtiden. Är så fruktansvärt sugen på att åka iväg som Au pair. De som känner mig försåtr nog att detta hade avrit ett perfekt jobb för mig, då jag älskar att ta hand om barn. Så who knows! Om ett år kanske jag sitter i Californien och njuter av livet! Sa nyss det till min kära far och då sa han att de va så en utav de rikaste kvinnorna hittade sin man, de va även så någon av fruarna i Svenska hollywoodfruar hittade sin skatt. Josefine Anka next maybee? haha

Har även haft lite tid för mig idag att tänka. Har funderat på vilka som verkligen är ens riktiga vänner. Finns så mycket jag hade velat veta...  Men jag har lärt mig att man alltid ska älska sina vänner, och man ska alltid låta dem ta sina egna beslut, men man kan alltid vara en hjälp på vägen.

Love Josefine

Nelly

Sequins Ex Leggings SEK 399, Only - NELLY.COM

Ett utav mina kommande inköp!
dessa är ifrån Nelly.com


Och även denna ifrån Gina!

you cant break a broken heart...


Whitney Eve collection by Whitney Port



suuuck

sitter på psykologi lektion nu och det är dundertråkigt verkligen... Orkar inte med alla problem som uppstår hela tiden. Allt man gör blir bara fel. Men nu har jag Frida vid min sida som alltid lyser upp min dag. Så nu mår jag faktiskt bra. Ska snart ha en liten tävling med Annelie, där jag förövrigt kommer gå ur som segrare. Så heja på mig!

Kärlek från mig♥


<3


GOOD LUCK MY LITTLE SUGARPIE!


myspys

Kom nyss hem ifrån stan med Vendela som hemsläpp. Hade prov i filosofi idag och jag kände att de gick ganska bra för en gång skull. Men ja och V tänkte ta en riktig mysdag och bara göra som vi gjorde förr, på det sättet som bara vi kan. Fast förr var vi dock i hennes lägenhet. Miss that! Vi har gått igenom en del saker genom året tillsammans... Saker som har förändrat bådas liv till negativt och posetivt. Det är mycket tack vare Vendela som jag är den personen jag är idag. Vi är som riktiga syskon. Hon är en del av min familj, och det känner min familj med.

I Love you baby!


me like



dreams...


congraaatz!

Igår bar det av till Sisjön för att fira Anna "snyggingen" Rumin. Var en supermysig kväll med lite tråkig fotboll, otroligt roliga lekar och underbara tårtor! Avslutades på brygget efter lite problem... Göteborg har verkligen blivit riktigt tråkigt. Finns inte ett ända bra ställe. Bättring tack! Kom hem ovanligt tidigt. Vi tappade halva ligan som skujlle sova hos mig på vägen. Någon drog till hovås och någon tillbaka till avenyn.. Så det var bara jag och vendela som kom hem, på riktigt!

TACK för igår Anna♥!

då va det söndag igen...

Sitter med en varm kopp med kaffe och bara njuter av att man har tak över huvudet när det är så fruktansvärt tråkigt väder. Men det är söndag och den är alltid ångestladdad. Varför finns söndagar över huvud taget... Det är en dag som är gjord för pluggande, och de som känner mig väl vet att pluggandet för min del inte är något ja är speciellt bra på. Men nu har jag och Frida bestämt oss för att ta tag i livet och börja ett seriöst liv imorgon. Får se hur det blir med det...

RSS 2.0