Its a cold day!

Vilken dag! Det har varit hur kallt som helst, så det fick mig att inse att jag verkligen vill ha en ny vinterjacka. Vet bara inte vilken jag vill ha. Fast hittade en riktigt snygg på Benetton idag faktiskt. Sprang in där med Jenny min pingla en snabbis.

Idag var jag förövrigt och åt lunch på stan med Vendela, Frida, Kicki och Josse. Sen tog jag tåget till lerum och mötte Jenny. Den bruden kan förövrigt göra en kaotisk dag till helt underbar. Jenny åt sushi och sen bar det av in till stan igen. Blev en fika och lite shopping. Blir faktiskt lite tokig av att springa runt i alla affärer. Hittar så otroligt mycket fint. Får ju inte mina pengar på en vecka nu heller pga att jag tappade bort mitt bankkort. Så jag får hålla mig.

Men ska packa ihop alla träningssaker inför morgonträningen nu.


/ J

Twist & Tango

I Call it LOVE





från Ellos

Congrats

Gårdagen som började superbra hemma hos min lilla Jenny som fyllde 18 år! De blev galet med charader, uppdrag och otroligt mycket snack. Senare drog vi oss mot stan för att fortsätta firandet. Men efter mycket om och men så var vi tvungna att splittra på oss. För min och Josses del blev det BLVD och Chez. Kvällen fortsatte även senare med min Fruga.

Sitter och drömmer mig bort till Grekland. Vill bara åka nu, nu, nu! Klarar inte en dag till här hemma. Ska kika in på lite resor nu för att locka mig ännu mer och kanske få mig på lite bättre humör.


Tusen tack för allt Jenny! du är en PÄRLA

We call it ROCK!



Tilda som för övrigt vann tävlingen för bästa utklädnad!









Real Love!

Den här jackan är så in i norden snygg! Skulle nästan kunna hugga av min ena hand för att få den. Så hoppas på att den en dag hänger i min gaderob. Eller på mig är faktiskt tusen gånger bättre!



vill vill vill


Att vilja ha något eller någon som man inte kan få...


alone


Att förlora någon som väljer någon annan framför dig är fruktansvärt!

 

 

Det är nu jag behöver dig som mest! Jag blir så ensam utan dig...


Dreams



Bild från Gizmolinas


Fredagsmys

Dagen började med morgonträning i gymet! Känner att min kropp inte kommer vara med imorgon pga träningsvärken som kommer komma. But I like it! Sitter nu hemma och bara tar de lugnt. Mådde lite si sådär idag. Ska dra mig in till stan sen för möte med UFgruppen. Ska bli kul att träffa hela gruppen nu och även få se hur det verkligen kommer bli. Roligt roligt!

Ikväll var det planer på utgång med mina puddingar, men fick nyss ett sms av Sara och nu blir det inte så pga lite tråkigheter som hänt. Tyvärr... Får se vad jag hittar på ikväll. Är lite sugen på att bara ta det lugnt och mysa. Just det! gårdagen, hände dock inte så mycket. Fikade med mina älsklingar Calle och Josse. Fick även med mig en tunika och en väst hem från stan. Grymt nöjd måste jag säga. Blir nog dagens.

Looove from me♥


haaaat!!!


Jag blir galen! Finns bara ett ord nu och det är HAAAT!!!


helgen i bilder


Måndag i övrigt.

Ursäkta! Men var tvungen att få ur mig allt! Aja, min måndag i övrigt var helt okej. Började med morgonträning som kändes riktigt bra. Fick verkligen tillbaka all glöd nu. Så jag hoppas på ett helt knä nu. Det hade verkligen varit en av de saker jag mest hade velat. Att få spela igen hade gjort mig hel... Hade iallafall skolfoto idag med. Får se hur det blir. Kändes inte alls bra men då kan det ju bara bli bättre. Hoppas på att det blir lite bra iallafall med tanke på att det var det sista skolfotot någonsin...

Efter skolan blev det bus med min busBF. De två galnaste flickorna vill jag lova. Helt underbart att bara släppa loss och vara 5 år igen. Jag och Sandra hade iallafall sjukt mysigt och otroligt kul. Senare blev det mys på stan med Sobie. Är alltid kul att träffa vänner som man inte träffar så ofta. Så vi rabblade på som aldrig förr. Helt kanon! Ska kolla på idol nu.

Love from me!


Arg måndag!

Jag är helt rasande! Klarar verkligen inte av folk som går runt och kommenterar andra! Högt dessutom... Eller kommer fram och säger spydiga kommentarer. Blev utsatt för detta 4 gånger idag!!! 4 jävla gånger!!! Mår verkligen sjukt dåligt över detta och känner just nu för att sjunka under jorden. Hade inte mycket själfötroende innan. Men nu är det verkligen så lågt de kan komma. Tusen tack för detta era jävla idioter!


RSS 2.0