Greys

Sitter och kollar på Greys. Jag älskar serier, det är som en drog. Man blir hetl fast i dem. Sitter i soffan som en softpotatis. Är helt slut efter ytliggare en dag på jobbet. Barnen på jobbet är helt ljuvliga. Deras kommentarer och alla underbara idéer. Tror dock inte att ja skulle klara av att jobba med sånt hela livet. Skulle blivit utgång till chez idag med Vendie och Helena. Men eftersom att jag jobbat hela dagen så är jag lite väl trött för att utsätta kroppen för det. Dessutom ska jag jobba imorgon och på fredag med. Tänkte spara alla krafter till helgen istället. Är redan nu riktigt laddad. Vet bara inte vad jag ska ha på mig på fredag. Tänkte åka till stan imorgon efter skolan. Är även sugen på Kungsmässan. Älskar Tara butiken. Behöver något svart. Men hittar bara massa söta och färgglada klänningar. Så imorgon är det sista chansen. Annars är jag körd. Ska förtsätta kolla på Greys nu. Ta hand om er.

Love♥


P.s. Någon som har tips på någon ljuvlig svart klänning? D.s.


tisdag

Kom hem för en stund sedan ifrån en supermysig kväll med massa supermysiga tjejer.
Vi kollade mamma mia. Älskar den filmen men va otroligt osugen på att se på film. Va för trött för att koncentrera mig. Är nog efter den hektiska dagen på dagiset som gjort det.  Vi hade iallafall supermysigt. Har planer inför hela lovet nu.
Hoppas bara att allt blir som vi hoppas. Borde egentligen sova nu. Ska upp tidigt imorgon och jobba.
Segt. Men de blir säkert bra tillslut.

Ska förhoppningsvis ut med
Helena och Vendela imorgon. Vi får hoppas på det bästa.
Ska försöka orka mig in till stan någon dag med för att införskaffa mig lite nya kläder. Har ingenting i gaderoben nu, och det kan förstöra så fruktansvärt mycket. Hittade en supergullig blus på Gina. Men när jag skulle köpa den var den såklart slut. Så om någon sett en vit söt tunika någonstans så hojts till. Hade verkligen behövt det.
Måste bara säga att det är så fruktansvärt skönt med lov. Önskar att det vore lov oftare. Eller ännu hellre, att det inte var någon skola över huvud taget. Hade löst alla problem.
Måste sova.  Kika in på några av goingarna ja va med idag.
Louise, Helena, Vendela och Michaela

Love♥

P.s. Tjejer, tack för en supermysig kväll. D.s.



Saknar!!!

söt


En Ljuvlig början på ett underbart lov. I fredags hade jag först lite myskväll med mammsen. Sen åkte jag och Vendela hem till våran favorit Calle. Blev lite singstar och Idol. Supermysigt. Lördagen kunde inte bli bättre. Tog det lugnt på morgonen och sov ut lite av den jobbiga skolveckan. Åkte sedan in till stan för att fika med Tilda och få lite nytt skvaller. Calle kom senare. Sen åkte jag hem och gjorde mig iordning och taggade inför kvällen. Blev först lite förkrök hos Vendela med Sara, Linus, Vendie, Helena och Hannah. Sen kom några mer. kommer itne ihåg namnen..
Vi drog vidare till razzia efter alla om och men. Men det blev en sjukt lyckad kväll. Med några undantag.
Tack tjejer! ni gjorde helgen super.
I går tog jag det otroligt lugnt på dagen. Senare åkte jag hem till Sara för att ha en otroligt mysig kväll med henne Gia Vendela och Sandra. Vi laddade helt enkelt inför våran lilla biltur som gjordes idag.
Jag säger bara en sak efter denna underbara dag.
IM WALKING ON SUNSHINE!
Tusen tack för en underbar start på lovet!

Love♥







Lördag

Utgång idag med Helena Hannah och Vendela! Super kul!!!


Love♥


Efter en fruktansvärd början på dagen och jobbig dag i skolan åkte jag och min lilla favoritVendela, . Vi tog en snabb fika och prata lite om dagens problem. Vi gick även runt och spana lite och jag hitta grymt söta blusar/tunikor ifrån Raben Saloner på fiorucci. Får slå till på de imorgon när jag ska till stan. Hoppas på att min lilla favorit Tilda följer med.
Ska förövrigt på fest med Vendela Annelie Sandra och Helena imorgon. Lär bli kanon.
Ska ha myskväll med mammsen ikväll. hoppas på att min favoritkusin kommer med.

Sitter och diskuterar med Johan om vilka krav våra partner ska ha. Haha! vilka krav jag ställer. Får hoppas att jag hittar någon som håller dessa.

Love♥


Funderar på att slå till på dessa...

.



Grymt snygg Tshirt ifrån Colorez. Otroligt underbar
Love it!


monday ♥

Kom precis hem efter ett läkarbesök i Alingsås. Skulle kolla hur de stog till. Ska få göra en titthålsoperation så man kan se till 100% vad det är som spökar. Får eventuellt tid inom en månad. Sen får vi se hur min framtid fortsätter. Om det blir så att ja ska fortsätta sattsa på en handbollskarriär eller om jag får förtidspensionera mig och börja med något annat. Va i skolan och tränade imorse. Tog en powerwalk och njöt av att känna mig lite fri för en gångs skull. Ska träna ikväll med. Sen måste jag plugga. Har prov i företagsekonomi imorgon. Men måste gå och äta nu!

Love♥


Kom precis in efter en mysig promenad med mamma. Vi stannade hos Fam .Eklund. Nu har jag och Malin bestämt av vi ska på golfsemester när ja fått körkort. Enligt våra drömplaner åker vi ner till lägenheten i Cannes. Hade verkligen varit supermysigt om detta blir av. så vi får hoppas på det bästa. Jag och mamma har även varit ute och kört lite bil. gick kanon bra. Tycker det är jättekul. Blir ännu mer taggad på att skaffa körkort. Ska äta lite sushi sen med som pappsen köpt hem. Måste plugga lite med och det är ju ensam mamma söker på tv. gud vilken hektisk kväll.

Love

♥Sunday

Söndag! engetligen gillar jag inte söndagar. Man känner verkligen hur fort helgen har gått och hur mycket man ville hinna med som man inte han. Känner att helger är det man går och väntar på hela tiden. Det är då man har tid att bara lära känna sig själv. Eller komma närmare sina vänner. Jag hoppas alla haft en toppen helg. Önskar att ja som sagt hade mer tid så ja kunde vara med alla ja älskar. Men de får ja spara till på lovet som börjar nu till helgen! Det ska bli så underbart. Idag ska jag bara vara. Mamma och jag ska köra lite bil så ja kan fixa min och Annas deal. Vi har en deal om att både jag och Anna ska ha körkort innan sommaren. För då ska vi åka på bilsemester. Vet inte vart vi ska åka. Men en sak som är säker är att vi ska shoppa. hihi! Längtar så mycket till ja har det där lilla kortet i min hand. Att kunna köra överallt. Gud va skönt de ska bli. Tillbaks till the real life. Pappa är iväg och köper Sushi. Ska bli kanongott. Sen lite senare måste jag plugga för vårat prov som vi ska ha i Företagsekonomi. Tycker att det ämnet är otroligt roligt. Tror ja ska bli ekonom eller något när jag blir vuxen. Får hoppas på att jag lyckas.
Ska gå tillbaka till mitt Tedrickande och Tvtittande nu.
Ha en fortsatt bra söndag!

Love♥



Underbar klänning ifrån Fendi.


 God Damn You Are Beautiful!




Kika in på min underbara Vendelas blogg!

Hej hej! insåg att ja inte skrivit här på ett tag. ledsen för det. har varit så mycket i skolan. Den största anledningen till att a inte kunnat skriva är nog för att min data är trasig... Den är heltrasig. går inte ens att starta. Känner mig nästan helt naken när den inte funkar. Kollar på att köpa en ny. Men det är så mycket annat jag vill ha. Får se om Mor och Far kan hjälpa till lite. Vill helst ha en Mac Book. men får se:)

Ska på middag hos Annelie i klassen idag. ska bli lite sm¨mysigt. ska hem till Anna innan och göra mig iordning med henne. Vendela skulle varit med. Men hon åkte till Norge. Hade velat att hon var med, men bara hon har det bra så blir jag glad. Får se vad ja ska ha på mig ikväll. Blir nog ev. Min nya klänning ifrån Gina. Vet bara inte vad ja ska ha till. Hade inte tackat nej till att ha något utav Odd mollys kläder. Är helt galen i koftan med rosetter på. funderar på att införskaffa mig den när mina pengar kommer. Måste dra mig nu! Ha en toppen kväll!



 

Love ♥



 


       

RSS 2.0