Tisdag

Snön ligger tjockt på gator och torg!

Det är snö överallt just nu. Vad man än gör så har man snö på näsan, hakan, rumpan magen ja överallt. Vet inte hur jag lyckas men på något sätt så har jag alltid snö på mig. Lite mysigt faktiskt.

Sitter nu på jobbet i Björboholm och kikar ut över sjön. Det är supermysigt med massa snö på träden och marken och solen som ligger på och gör det där lilla extra med snön, får den att glittra. Slutar jobba om ca 2 h och då ska jag bege mig in till stan för att möta upp min älskade Jenny. Det blir en massa julklappsshopping och fika. Senare ska jag bege mig iväg på party med mina gamla vänner från gymnasietiden. Eller några iallafall. Men nu ropar barnen på mig så jag måste kila!

p.s. Mamma, jag har en idé om hur du kan lösa julklapp till mig. Ibland är jag smartare än smartast! ;)

LOVE


Hunkydory!

Igår var jag inne i en affär här i Stockholm som heter Mathilde! Jag blev helt kär! Hittade en kofta/blazeer ifrån Hunkydory som jag blev helt kär i! Det går inte att beskriva den med ord utan man måste verkligen se den. Så jag gick in på hunkydorys hemsida för att kika på den igen. Väl där inne hitta jag lite fler godbitar! Se och njut!



Här har ni den underbara!


Götelaborg!

Idag tar jag mitt pick och pack och fyttar hem till Göteborg för att vara där i ca 3 veckor! Kommer bli underbart faktiskt! Saknar min älskade stad!

inte kul!

Åh vilken ångest jag har! Gillar verkligen inte att vara hemma en fredag och lördag kväll! Speciellt inte i Stockholm där man inte har några känningar alls! Vill bara hem till Göteborg, för att ha nyktra helger är verkligen inte min grej. Sist jag hade det blev jag magsjuk, så undrar vad som kommer hända på måndag när jag vaknar!

Imorgon ska vi iallafall in till stan för att köpa julklappar! Jag ser fram emot att få gå till NK och Mathilde. Kommer vilja gå loss totalt!

Ska nog gå och lägga mig snart! Hörs imorgon goingar!

lördag morgon!

Nu är det bara två dagar kvar tills jag åker hem itll Göteborg! Tiden går så fort ibland. Idag Fick jag iallafall sovmorgon. Vaknade kl 8 ist för 6. Riktigt skönt! Känns lite sjukt att jag anser att kl 8 är sovmorgon på en lördag. I vanliga fall är det runt den tiden man går och lägger sig. Vad livets rutiner kan ändras. Tror dock att det kommer ändras redan i göteborg då det lär bli en del party om jag känner mig och mina vänner rätt!

Nu ska vi ut och åka pulka. Så hör av mig senare goingar!

im alive!

Jag lever! Jag har inte haft internet på några dagar så det är helt enkelt därför jag inte uppdaterat er här. Men jag är i Stockholmo och har det helt okej. Känns segt dock att inte kunna festa till det i helgen. Specellt när alla mina vänner ska ut och massa goingar kommer hem från alla möjliga länder...

Saknar Göteborg faktiskt! Men på måndag kommer jag dit. Kommer bli awesome!

Dagens julklapp 15 dec



En filt från mulberry är verkligen något jag önskar mig! Älskar detta mönstret och färgerna! Den kommer ligga perfekt på min vita soffa i min underbara lägenhet om några år!

I totaly love it!

tusans bananer!

Tusingen också... Nu håller min data på att paja. Skärmen lever sitt egna lilla liv. Och ekonomin är inte redo för att behöva köpa sig en ny data. Men om någons snäll hjälte därute har lust att skänga mig en Mac book så tar jag emot den med öppna armar! Tomten(mamma & Pappa) får också vara lite gullig såklart!

Missoni

Denna skapelse är helt underbar! En poncho från det underbara märket missoni. Missoni har även heminredning och det är något jag defenitivt ska kika på när jag flyttar hemifrån.

Denna ponchon får tomten gärna komma med. Är totaly in LOVE! Helst i denna färgen som Tilda Fingal har!


Dagens julklapp

Här kommer dagens julklapp till mig!



En rosa resväska från TITAN!

mina små änglar

Just nu springer den minsta lilla busen runt som en kaninTomte, den äldsta med luciakrona och katten Janssonklänning och den mellersta med ett tärnljus och en rosa handväska! Ja men låter det inte underbart?! Det är helt otroligt underbart!


Bild från nu!


Och såhär blev jag väckt igår morse! Visst är dom söta!

söt!

Norges julkalender är för söt! Lyssna och njut!


just a pic


12-12-2010

Helgen börjar närma sig sitt slut nu. Riktigt tråkigt med tanke på att denna helgen var den sista för mig här i Oslo på väldigt länge. Fick den sista helgen i lägenheten här helt själv medans familjen här drog upp till hemsedal för lite semester. Det är faktiskt med blandade känslor jag lämnar Oslo för ett tag. Kommer sakna det enormt mycket men samtidigt saknar jag vänner ch familj därhemma otroligt mycket. Får se om jag flyttar tillbaka hit eller om det blir att jag stannar i Göteborg. Oslo är ju trotts allt i klass med Göteborg!

Helgen har iallafall varit toppen. I fredags var jag, Sara och Vendela ute och prövade en kareokebar. Självklart blev det ett litet uppträdande för oss Svenskar. och det verkade faktiskt riktigt uppskattat! Sen fick jag med mig båda goingarna hem till mig och när huvudet las på kudden var det dags att hämta energi för Lördagen som även den innehöll party. Denna gången med tjejer som är au pairer här uppe. Jag, Vendela, Jhanna och Caroann. Vissa fick i sig mer än andra men kvällen var nästan bäst när vi var hemma hs mig och drack vin!

I fredags gjorde jag ett riktigt kap, en klänning för endast 125 nok! Och jag fullkomligt älskar den!

Nu väntar film så kan lägga upp bilder lite senare!

New years dress!

Nu har jag fått tummen ur röven och börjat kollat på lite nyårsklänningar. Har hittat två stycken som jag verkligen vill ha. En vet jag att jag lagt upp bilder på innan, men kan inte släppa den. En skönhet ifrån ACNE är vad det är. Sen den andra godbiten är ifrån Top Shop. Får se vilken som blir min. Lutar dock åt Acne!





♥ Love

its to much...

Nu har jag alldeles för mycket att göra, tänka på, gå igenom, fundera ut vettiga svar och tänka på framtiden för att hinna uppdatera här lika mycket som jag gjort innan. Är alldeles för besviken på vissa personer för att ha ork att skriva om massa saker! Men snart ska jag få vändning för snart hoppas jag att min julkänsla kommer och då är jag lycklig vill jag lova er!

En annan sak, jag hade velat förstå mig på alla er män därute, unga som gamla! Ni gör mig och många miljoner andra tjejer/kvinnor galna! Just nu hade jag kunnat klara mig utan er!

Its just a dress!



Jag är helt kär! Kan vara något utav det underbaraste French connection någonsin skapat.  Denna klänning finnns defenitivt med på min önskelista! Så snälla tomten!

whats the name?

Oj vilken underbar helg jag hade i Göteborg. Har upplevt den värsta bakfyllan någonsin och även en av de galnaste kvällarna någonsin! Har lite oklara bilder från kvällen i Lördags då vi var ute för att fira Josse som fyllde år.. Berättar allt senare för er för en kär vän sitter och väntar på mig. Så måste springa dit nu!

Uppdaterar ikväll! Pusss

Torsdag!

Oj vilken dag! En riktigt mysig dag. Jag, Liselott och de tre små gangstrarna tog oss ner mot Aker brygge för att gå på julmarknad. Åh kors va mysigt det var! Vi fick köpt lite allt möjligt där faktiskt.. Jag fick köpt en pälskrage/pannband. Jättehärlig men har dock ingen bra bild på den... Tråkigt nog!

Ska snart bege mig in mot stan eller bokstavein för att fika med Johanna och vendela! Ska bli supermysigt!

Hörs ikväll! kram på er!






in my head

You live in my head right now....
Please move away!
I cant have you there.


Kan inte sova. Bara jag blundar kommer du upp i mitt huvud. Och blunda måste man göra för att sova. Men så fort jag tänker på dig så far mina tankar runt. Runt run som en karusell som aldrig slutar. Jag drömmer mig bort, drömmar som jag tillslut tar med mig in i sömnen. Som sedan får en hel dag att bli förstörd för att jag vaknar och inser att det är just, drömmar...

Vill drömma en dröm för alltid! Där det bara är du och jag...


Victoria Secret



Visst! snygga kroppar i all ära, men jag hade inte orkat springa runt och inte äta något på dagarna. Så jag föredrar detta som kommer under från victoria secret! otroligt mycket mysigare iallafall!




I want it noooow!

Julklappar

Jag tänkte på en sak jag ska börja med här. Alla andra tipsar ju om julklappar som ni kan ge till alla andra. Så att ni får det lite lättare i all julstress! Jag har tänkt precis så! Fast nu tipsar jag om julklappar till mig! Smart va?

Så nu tipsar jag er där ute om detta...



Morgonrock, kudde och halsduk! Allt ifrån Gant!


på benen!

Idag är jag äntligen på benen! Ligger inte i min säng iallafall. Kände att det var dags att göra lite nytta trotts att mitt huvud spränger och min mage skriker att jag borde ta det lugnt. Men det har jag inte tid för. För jag vill gärna hinna sola, packa, städa och såklart skriva lite här! Så ska försöka skriva lite mer idag än jag gjort nu när jag legat hemma och varit magsjuk. Men snälla underbara läsare. Kan ni inte hjälpa mig med en liten sak. Kan ni inte kommentera vad ni vill se mer av här! Känner att det är svårt att veta... Annars blir det ju bara tråkiga inlägg... Snälla söta rara!

Idag inviger jag förövrigt mina nya uggs som jag fick av min underbara pappa! Tack pappa! Dom är så otroligt sköna. Kände att jag var tvungen att gå in dom lite här hemma innan jag tar ut dom i friheten!

Föresten är mitt rum nästan tomt nu... Allt är nästan nerpackat. Lämnar ju Oslo om två veckor så ska ta med mig så mycket som möjligt hem i helgen när jag ska till Göteborg! Lite småsorgligt faktiskt...


RSS 2.0