Hitta Nemo

Hitta Nemo är den bästa filmen genom tiderna! jag fullkomligt älskar den!


26-11-09

Ny börjar jag känna att julen knackar på dörren. Håller på att adventspyntar och bakat lussekatter med min älskade mamma och syster. Ska bli riktigt mumsigt när det blir klart! Sen imorgon är det julklappsshopping som gäller. Hoppas jag hittar en del julklappar på ikea. Blir så mycket enklare då. Jag kan inte förklara hur mycket jag älskar jul! säger bara julen är här, och lysser frid på jorden!

Love Josefine

25-11-09

Ett tips, sov aldrig till halv tre på dagen. Det förstör sömnen inför nästa natt. Jag låg vaken till 4 inatt utan att vara det minsta trött. Klockan skulle ringa 05.40 för att jag skulle upp och jobba på dagiset. Så värt det, men börjar känna av en rejäl känsla av trötthet nu måste jag säga. Blir nog läggdags efter paradise faktiskt.

Förutom att jag har jobbat idag, så har jag även haft en trevlig stund med Josse och Sandy. Vi fickade och jag lyckades få med mig ett fynd hem. Tro det eller ej?! I love it, hittade även andra saker som ska införskaffas på fredag då jag och josse som sagt ska ha en heldag. Anna ringde även nyss och fixade våra kvällsplaner med. Det blir bio, New moon. Blir dessutom nattbion, så det ska bli fruktansvärt mysigt! Har även planer för lördagen, då blir det lagfest med mitt gamla underbar handbollslag, Ik sävehof damjuniorer. Ska bli sjukt kul att få träffa alla biffar!

Sen är det bara en vecka kvar till Josefin Olsson blir myndig och det blir en hejdundrandes utgång. Ingen ska vara lugn denna kväll vill jag lova!

Love from me!

p.s. Har även tagit tag i mitt liv nu, får se om jag lyckas med det lilla steget jag tog idag dock! Håll tummarna för mig!

nelly...

Sara Marie Flounce Dress SEK 749, Cream - NELLY.COMHanna Dress SEK 1195, Stylein - NELLY.COMTaradiddle Dree Rose SEK 1999, Odd Molly - NELLY.COM


snart e de jul... kanske?

Jag vill ha jul nu! Ska köpa julklappar med Moa snart. Vet dock inte vilka jag ska köpa till eftersom jag inte vet hur julen ska firas i år...Det löser sig nog, hoppas jag iallafall.



och på lördag bär det av till Ullared med mina änglar för att se om vi kan hitta några julklappar där med. Josse påminde mig om denna låten förut. Nu vill jag verkligen ha jul och önskar verkligen att julen har med sig lite kärlek...




nu är det måndagsmys!

Kom in för en stundsedan från en måndagsmyspicknick med Jenny. Vi tog vårat pick och pack och satte oss nere på en liten udde här i lerum. Riktigt mysigt. Lite väl kallt dock, men det löste vi med varm choklad, macka och digestive. Efter fikan blev det en promenad för att spana in hus. Vi kände oss inte riktigt som två 18åringar i lerum denna kväll. Mer som två 60åriga tanter. Men mysigt hade vi det!

Idag har jag även varit i skolan, faktiskt. Började med en morgonträning. Älskar att träna på morgonen. Speciellt med underbart sällskap. Vi hade det iallafall riktigt kul i morse. Efter skolan blev det en snabb lunchdejt med Tegen. Sen har jag bara tagit det lugnt. Tänkt en hel del på studenten, faktiskt! ovanligt för att vara mig ;)

Nu kallar tv:n för att kolla på ullared. Sen är det paradise hotel!

Love from me




varm choklad

Nu ska jag ut och gå med min lilla idol, Genevieve! Vi har bunkrat upp med varm choklad och digestive, så nu kan vi gå runt hela lerum. Fast jag gillar ju fikastopp. Så det lär nog bli en del sånna. Men återkommer ikväll hur vi hade det. Puss o kram

S A J- kväll

En kanonkväll blev det igår. Riktigt mysig trotts en stor besvikelse, nämligen den sk Årets skräckfilm. Jag Sandra och Anna hade laddat upp för en riktigt skräckis. Vi hade ätit upp allt gott vi hade, för vi trodde inte att vi skulle kunna äta mer efter filmen. Vi hade bäddat, för vi trodde inte att vi skulle kunna göra detta efter filmen. Vi hade kurat ihop oss så inte en liten fluga hade kunnat komma emellen oss. Så satt vi där och bara väntade och väntade på att något läskigt skulle komma. Helt plötsligt var filmen slut. Klart det blev lite småscarry saker ibland men den är inte värld att kallas årets Skräckfilm! Filmen Pananormal activity var helt klart SÄMST! och efter filmen kunde vi göra allt som vi kan i vanliga fall, för ingen av oss var rädda.

Vi hade iallafall en kanonkväll. Blev thaimat och pizza, sen även popcorn och bullar. Vi tog oss en lite promenad med Annas lilla Alfons med. Tror det var mest för att rasta oss tre tokar. Alfons var hellugn men det var långt ifårn vi. Kul var det iallafall!




myspys!

Vilken riktig myshelg! Igår var det mys med frugan hemma hos mig där det blev idol och Wallander. Även en lite roadtrip. Hände inte så mycket mer igår faktiskt. Eller jag var ute och sprang med, utan problem faktikst! Mitt knä höll så är redigt glad för de.

Idag blir det mys med Anna och Frugan at Annas place! Förhoppningsvis blir de tvspel och filmkväll. Inget partaj iallafall, det är en sak som är säker. Ska bli riktigt mycigt faktiskt, go mat och goa brudar!

Sitter nu och väntar på att fru min ska bli klar. Hon står halvnaken och dansar till någon buslåt. Fick även nyss läsa hennes lillasysters önskelista. Tänk när man var så liten och allt var så lätt. Jag och sandra får lära Ebba hur man ska ta vara på allt när man är liten.

Tjingeling!


sweet dreams...

När jag vaknade i morse hade jag verkligen ett leende på läpparna. Kan bero på att jag är ledig idag men också att jag såg att de kom in lite solstrålar i mitt rum. Men jag tror att nästan allt leende beror på min dröm! Jag ville verkligen inte vakna i morse. Drömmen var helt underbar! Visst är det härligt när man är ute på moln och svävar när man sover.

Nu har jag småstädat lite för att överaska min far. Ska strax ut och springa och även möta Josefin. Den lilla duvan har blivit sjuk, så får nog pyssla om henne lite. Ska senare vara med frugan. Får se vad vi hittar på, men jag är riktigt sugen på tv-spelskväll!

Såhär vill jag ha mitt rum! Precis såhär. Det står verkligen Josefine på bilden! Tycker jag iallafall.


Hatar Regn!

Jag fullkomligt HATAR regn! Såhär sur och ledsen blir jag på att det alltid är bajsväder i Sverige!


Smooph

Jag fullkomligt älskar deras kläder. Får bege mig till stockholm där de har större utbud av detta märket!


baka baka liten kaka!

När jag vakna var jag faktiskt riktigt taggad på en löprunda, men efter att jag kollat på klockan så var den lite mycket eftersom jag skulle möta Josse och Anna i stan. Seg som jag är så åkte dom hem till Anna så kom jag några timmar senare. Väl hemma hos Anna blev det Mario cart, bakning och glass. Supermysigt verkligen!

Sen bar det av till stan för mig och josse. Där skulle vi möta upp Michaela för en fika. Riktigt mysigt faktiskt! Sedan bar det av hemåt mot pisseblöta lerum. Jag säger bara en sak, JAG HATAR VÄSTTRAFIK! Spec när det är skitväder som nu och bussarna aldrig kommer!!! Die bus, die!


onsdag

Att börja dagen med ett nationellt prov är ingen höjdare. Sen att det ÖSER ner i göteborg gör ju inte saken bättre. Lyckades iallafall ta mig hem från skolan utan att bli pissseblöt. Väl hemma så blev det en del tvtittanden inna det bar av mot polisen.

Nu sitter jag i mitt hem i lerum. Har precis varit ute och gått med mina turteduvor, Josse och Jenny. Blev en långis idag på 2,5 h. Riktigt skönt. För nu har jossan börjat sitt nya liv. Så imorgon när jag vaknar ska jag ut i joggingspåret och slita. Det är planen iallafall. Får se vad det är för väder och hur klockan tickar. Men har planer på det iallafall, det är inte illa!

Alla problem har fått mig att inse att man inte vet vad man har förens man förlorar det. och det är så fruktansvärt sant! Sjukt sant faktiskt. Om man lyckas få tillbaka de man en gång haft så uppskattar man det nog mer tror jag. Men jag rekomenderar inte att förlora något eller någon! det är det inte värt! Det har jag insett.

Love

HAHAHAHA!

Åh herregud! Vilket skämt. Vet inte vad man ska tro!!! haha

tisdag

Oj vilken dag. Började med att gå upp en timme tidigare i morse för att åka till skolans gym, FRIVILLIGT dessutom. Riktigt solt över mig själv faktiskt. Fick även en plats på rekordlistorna som hänger i gymet. Har lite kvar för att komma till toppen. Men innan trean ska jag klara det! Sedan var det en hel skoldag som väntade. Segt som vanligt, men tur att man har sina små brudar som man kan strosa runt med.

Efter skolan blev det en tupplur innan det var fika med Anna och Josse. Blev en supermysig stund! de tjejerna förgyller mina gråa dagar. Plus många till!

Love

Yees!

Åh gud vad jag är taggad nu! Jag vill verkligen börja spela igen. Ska göra allt som står i min makt för att få/kunna spela igen. Så nu smäller det. Ska börja imorgon med att springa en bit. Ska bli riktigt spännande. Sen har en kär liten vän lovat mig att ringa hennes tränare och se om jag får börja i deras lag. Så jag hoppas och ber att mitt knä håller nu. Mer info om detta kommer då allt blir mer bestämt, om det nu går.

JAG SAKNAR HANDBOLLEN!


paradise hotel!

Nu är det idag igen och jag fullkomligt älskar det programet! Haha.

Idag har jag gjort en liten liten makeover. Blev lite ljusa slingor då Josses klasskompis behövde en hårmodell för slingning så självklart ställde jag upp. Ser lite solblekt ut nu och det gillar vi alltid. Josse blev även mörkare idag, Riktigt fint faktikst. Efter makeovertimmen så träffade vi våran gullunge Anna och sedan fika med mina pinglor Josse & Jenny. En del deaptalk blev det idag. Ganska skönt men ändå väldigt jobbigt då jag hatar när folk mår dåligt.

Har även en bild i huvudet nu på hur jag vill se ut på balen. Är ju inte så långt kvar. Men hur det blir får ni se dagen efter balen. Vill inte lägga ut mina ideér här då jag vet att folk är otroligt gryma på att copy! Det är ju inte det minsta roligt!

Puss o kram

Annibannan!

Nu har även min lilla Skruttfia sökt sig in i bloggvärlden. Eller i våran lilla värld. För att uppdatera varandra lite och någon liten buse som är nyfiken!

Anna"snyggingen" Rumin



igen, igen och åter igen...

Alltid är det i slutet av veckan all ångest kommer springandes. Man blir ju tokig att man sitter där varje söndag med plugg, ångest och tusen andra saker som bara måste göras. Men ändå hamnar man där framför tvn i den sköna soffan. Varför? Man klagar ofta på att man är bakis efter en tuff helg, men det är faktiskt sällan. Söndagar har något ont över sig. En trötthetsfeeling helt enkelt.

Kom hem för en stund sedan då jag var iväg och träffa Carl en stund. Vi kollade på Paradise Hotel. Jag bara älskar det och tycker det är något av de roligaste programmen som finns. Så check it out!

Igår så blev de en vild men samtidigt lugn utekväll. Hade det jättekul iallafall. Tack tjejer!

Love

mm


The new one



Dagens inköp!

Saturday and its a partyday!

Kom nyss hem från en runda och fika på stan med älsklingarna Josse och Anna. Blev lite shopping faktiskt. En ny svart klänning och en väska. Riktigt nöjd faktiskt! Blir nog kvällens outfit då jag äntligen ska få ha en superkväll med de bästa handbollsbrudarna i världen! Så ska börja göra mig iordning innan det bär av hem till fröken Hultgren.

Igår hade jag en myskväll med Frugan. Blev en total myskväll med Idol, go middag, våran specialröra och tillsist skräckfilm, The uninvited! Såg ungefär 50% av filmen då jag satt med en filt framför ögonen otroligt mycket. Lite väl läskig för mig får jag säga. Föredrar Hitta Nemo och Madagaskar.

Jag vill bara spola tillbaka tiden! Ångrar att jag inte tog chansen när jag hade den... Nu är det försent!

haaat

Jag hatar att plugga!!! Kommer aldrig bli en plugghäst!!!!


Fuck you...

Vaknade nyss efter en 3 timmars lång återhämtare. Var riktigt skönt fast samtidigt kom jag och tänka på att jag aldrig kommer kunna somna ikväll. Blir mer tid att plugga dock... Attans! Ska ta tag i böckerna strax men tänkte informera er om den supermysiga och roliga kvällen jag hade igår. Efter snack enda sedan mars om en lite ölrunda så blev den äntilgen av igår. Så igår tog jag mig in till stan för att gå till charlies änglar. Där satt Olivia, Julia och Hanna. Efter en öl och en hel del skratt så drog vi vidare. Vi hamna på Victorias och sedan även Bliss och tillsist victoria igen. Vi hade en superduperkväll! Blev en hel del snack om framtidens planer. Då var det allt från helgens planer till vuxenlivet. Så runt tvåtiden började jag och Hanna våran vandring hem till mig då vi missade den sista spårvagnen... En riktig skön promenad faktiskt med snack som vi verkligen behövde.

Idag har jag varit med min lilla bebis, Josse. Vi skulle hitta en klänning inför hennes 18årsdag. Gick sådär så man kanske får gå naken. Maybe Maybe!

Love

ett litet problem...


... jag älskar dessa superdupersöta blusar. Men jag får inte titta, röra eller ens tänka på vita blusar. Det har min kära vän bestämt efter att kollat i min gaderob. Har i princip bara vitt. Förstår iochförsig att ja inte ska införskaffa mig mer vitt. Men dessa är ju helt amazing! Så vill någon vara gullig att ge mig dessa. Jag kan ju inte slänga presenter man får av någon! ;)

bilder från Odd molly

Tisdag

ÅH gud vad jag älskar mina vänner! Ville bara säga det!

Har haft en supermysig dag på stan trotts vädret med min alldeles egna Josse. Vi har planerat våran framtida lägenhet, våran walk in closet, all vår inredning och sist men inte minst, våra drömkillar! Jag längtar tills jag är redo för att flytta hemifrån. Då ska jag leta efter en riktigt fin lägenhet och den ska verkligen klicka. Jag kommer vänta med att flytta tills jag hittar rätt!!!


Något sånthär! Fast bättre


Måndag

En superseg dag, till en början iallafall. Valde att vara hemma idag med pga febern som spökat i min kropp. Så jag satte mig och kollade igenom massa avsnitt av Ensam Mamma Söker från första andra och tredje säsongen. Jag bara ÄLSKAR det progamet. Blir lite sugen på att vara med, men synd att de går på tv och att man måste ha barn. Annars hade jag varit med med en gång!

Blev en fika på kvällen med mina favoriter, Josse och Anna. Suprmysigt att bara sitta och prata ut om allt och prata om sånt som bara vi kan.

Ska kolla på de avsnittet av Ullared som gick på tv idag. Kan ju inte missa detta skämt! Är så roligt va!?

Love


ångest...

Världens ångestattack!
Jag vet inte vad som hände, men jag tror jag just fick en ångestattack på den högsta skalan. Insåg att det inte är så fruktansvärt långt kvar till studenten, 203 dagar. Men dom springer iväg fort som tusan. På dessa 203 dagar så ska de ske så fruktansvärt mycket så de är hemskt. Och jag ska hinna göra så sjukt mycket med. Kommer gå under, skolan kommer ta död på mig! Men jag har bestämt mig att jag ska klara detta så nu får lärarna se upp, för här kommer de inte gå lugnt i svängarna. Mvg nästa, Tack!

Har kollat på bilder på de som tog studenten förra året på min skola! Allt ser så sjukt härligt och befriande ut. All den gläjden som skiner ur alla är svår att missa. Det är nog den bästa dagen för alla. Dagen man tar studenten ska vara den bästa, så är det bara! Även om det ska vara den bästa dagen har jag fort ångest över denna dagen... Små frågor som kommer spela en stor roll just då, den 1 juni då det smäller på katrinelundsgymnasiet. Vad som än händer ska jag se till att det blir den bästa dagen någonsin! och jag hoppas att de ja älskar vill och kan ska njuta med mig då!

STUDENTEN Katrinelundsgymnasiet 1 juni 2010!

that guy!


Söndag med frugan

Min lilla fru! Det är hon jag har tillbringat denna sega söndag med, även gårdagen. Vi var på en lite roadtrip inatt och hämtade min kära far som varit på en handbollsfest. Såg ut att haft de riktigt kul iallafall! Idag har vi bara gått och längtat till FINALEN i Ensam mamma söker!!! Jag är helt kär i Oscar som nog kommer bli vald av Helena, tyvärr... Han är ju min och Sandys :( Han är en riktig pudding!

Vi ska snart äta middag med min pappi och syster. Sedan blir det en god efterrätt som pappi fixat. Mums! Hör av mig efter EMS!

Love

new room




Vill ha detta till mitt rum! hoppas min kära mor är snäll imorgon när hon ska till ikea!

vintertider

Nu i vintertider, eller är det vintertider? Det känns lite tidigt att säga det men med tanke på att de kom lite snö häromdagen så får man säga så. Iallafall enligt mig! Iallafall, det är iallafall dags att införskaffa sig en ny jacka. Jag är fruktansvärt sugen på denna jackan under ifrån moncler! Får börja spara eller så hoppas jag att tomten är otroligt snäll iår!


nu igen...

Idag orkade jag mig igenom hela skoldagen. Trotts feber och andra lidande symptom. Åkte direkt efter skolan till sävedalen där jag skulle passa min lilla favoritunge! Blev några lidande timmar, men det var det värt! Så nu sitter jag hemma och kollar på hitta Nemo. Sötare film får man leta efter. och min feber vill inte försvinna, så får kurera mig och knapra allt så att jag blir bra. Orkar inte vara sjuk på riktigt! Hade ju massa mysplaner för helgen... Tusan!!!



Kanske Svininfluensan? :S

så äre!

Idag så började dagen som vanligt med morgonträning. Eller som vanligt, haha men för det mesta så börjar mina dagar med det. Senare var det nationellt tal för min del. Gick helt okej, fast dog av nervositet... Lite tråkigt faktiskt. Sen mötte jag upp mina flickor och tog en fika. Nu sitter jag och Josse hemma hos mig och kikar i min nya skolkatalog. Riktigt kul faktiskt! Ska snart bege oss mot landet, Lerum. Där ska jag tillbringa en vecka nu.

Looove


Dagens

Frukost: Knäckemackor och Juice
Dagens Outfit: Ra-re klänning, strumpbyxor och primeboots
Humör: Glad!
Gjort: otrolitg mycket!
Planer: Få in talet i huvudet.
Lunch: Sushi.
Läser: Talet
Bästa: Att jag är klar med talet
Middag: pestobiffar och potatismos
Väder: Regnigt och tråkigt
TV-program: Andra avenyn
Tänkvärda: you cant break a broken heart.
Kom-i-håg: Packa inför morgondagen!


oh happy daay!

En superdag i skolan idag! Om man jämnför med alla andra tråkiga dagar. Det var lite extra kul idag med alla bus, tråkigheter och ännu mer bus. Kanonkul! Efter skolan träffade jag min lilla skrutt Sandra, tog en liten promenad för att sedan gå skildra vägar. När jag kom hem fick jag för mig att baka en morotskaka, som blev helt otroligt god. Är faktiskt lite stolt nu! Ska finslipa på mitt lilla tal nu som jag ska hålla imorgon om världens bästa. Säger dock inte om vem. Så det blir en hemlighet till slutet av året.

Love Josefine♥


jiiipppiii!

Nu är den äntligen min! Jag älskar den! ♥


real friendship!







måndag... igen

Ännu en måndag överstökad... Eller nästan. Är några timmar kvar innan den är över. Började morgonen med en härlig morgonträning. Var faktiskt riktigt kul att träna idag, spec när man får träna med de små änglarna. Efter skolan så bar det av in till stan för att träffa Josse. Vi gick runt och drömde oss bort. Jag hittade en blus jag måste köpa och även en kuverttväska för de kommande kvällsäventyren. Bestämde mig även för vad jag skulle köpa för present till min ängel när hon fyller 18! Ska bli riktigt mysigt och ett hejdundrandes party den 5 december. Är rikigt laddad faktiskt, ska bara hitta mig en liten partyblåsa.

Idag har jg tagit mig i kragen och bestämt mig för att skriva färdigt talet i svenskan. Har bara dock lite ångest för jag vet inte riktigt om jag verkligen ska skriva om det jag har börjat med. Får inte till det som jag vill. Är så svårt att formulera sig på rätt sett. Löser nog det snart...

Love


RSS 2.0