lördag

Lördagen i bilder. Började kvällen hemma hos mig med lite förfriskningsdricka. drog oss in till stan för att inta Chez och äta mat. Sedan väntade Avenyn.


my girl

En hel vecka tillsammans. Vi har inte sovit en natt utan varandra. haha! det är galet. Folk måste börja tro att vi är tillsammans/gifta/sambos. Vi är bara riktigt bra vänner som inte klarar sig utan varandra.

Bild från i lördags då vi var och fira våran lilla busa Vendela som fyllde 19!



dum tjej, dum bortförklaring.

haha! Vilka kompisar jag har. Jag älskar det. Min kära vän Emma kom nog med den dummaste bortförklaringen för att slippa träna.
- Jag har för håriga ben. Kan inte gymma då.

Den är inte okej! hahaha

The last song


hahaha vilken kille!

HAHAHAHAHA JAG DÖÖÖR


nu är det nära...

Nu är det enbart 40 dagar kvar. 40 dagar kvar tills vi står där med mössorna på sne, champangeflaska i handen, hes hals och ett jävla glädjehumör! Allt kommer vara så perfekt. Det är även 37 dagar kvar tills den dagen då alla kommer ha gjort sig sådär underbart vackra. Tjejerna står i flera timmar för att få till allt helt perfekt. Klänningarna är finare än någonsin och killarna är underbart kläda. Det är 37 dagar kvar till den underbara balen! Man kan knappt tro att det är sant!

Bilder från förra året på mina udnerbara vänner som tog studenten!


Mina underbart vackra vänner! Snyggaste tjejerna på balen!


daaaamn




FYFAAN VA RTEÅKIGT JA HAR

TRÅÅÅK

Jag döör... Hur kul har jag om jag sitter här för mig själv och leker med min cam?! jag som hatar att ta kort på mig själv. Men jag gör vad som helst nu som är lite viktigare (enligt mig) än att jobba med projektarbetet... Det är sååå tråkigt att skriva det....




Världens snyggaste tjej!

det är hon...




SOM lever sådär ensamt...

Lonely people..


Det är vad vi är! mina kära vän V och jag!

Vi springer runt och är kära. Men i vem?

Lite busigt måste jag säga

I Look after you...

Det är precis det jag gör.
Vart är du?
Du som jag ska dela så många udnerbara sommarkvällar med.
Du som ska pussa mig godnatt
Du som ska älska mig för den jag är.
Du som ska hjälpa mig när allt är svårt.
Du som jag ska ha glasskrig med.
Du som ska massera mina tår...

Du FINNS INTE!!!

Men jag vill vara sådär underbart vårkär!

Någon som vill vara frivillig och hjälpa mig att få känna den där känslan?

ångest...

Åh vad jag vill ha helg nu! Denna veckan kommer bli helt fruktansvärd. Men sen när jag klarart mig igenom denna veckan så väntas en underbar helg vill jag lova! Våra underbara lärare har lyckast lägga in tre superduperstora inlämningar och viktiga prov inom loppet av tre dagar. Så jag kommer vara helt bunden och fast vid pluggandet... Helt sjukt mycket är det...

Onsdag: Projektarbetet ska vara inlämnat.
Torsdag: Prov i marknadsföring
Fredag: Avgörande prov i specialidrott C

Det är fruktansvärt... Sen har jag hundra andra saker som måste göras nu på direkten... Men man får helt enkelt prioritera skolan nu i den sista spurten.

söndagkväll... = klädångest..

Söndagens slut är här. Och även denna helgens slut! Känns som den bara sprungit iväg från mig. Men samtidigt kommer jag inte ihåg vad jag gjorde i fredags. Har iallafall haft en vit helg och det är ja superglad över! Går även på pencilin så de skulle ändå inte ha blivit någon förfriskningsdricka för min del.

Nu sitter jag iallfall här och ska strax hoppa i säng. Men innan jag får gosa med kudden har jag det värsta problemet kvar. Att välja kläder för imorgon... JAG FÅR PANIK!!!!

Så snälla hjälp mig någon?!

studenttider.

Inte långt kvar nu. Idag är det enbart 43 dagar kvar och dom går fort ska jag säga er. Jag har fått frågan av många om vad jag önskar mig i studentpresent. Man vill ju ha rejäla saker och saker som man verkligen verkligen vill ha. Så jag kommer köra lite inlägg då och då när jag kommer på saker jag önskar mig!

MATEUS TALLRIKAR ( underbara tallrikar i underbara färger. Mina favoritfärger är Rosa, vitt, Cremefärgad. My favorites! )



MULBERRY BAYSWATER




THOMAS SABO BERLOCKER



PENGAR ( trott eller ej)



JOBB


RESA



Humanity for all

Sjukt snygga armband! Varenda ett från detta märke är så underbart snyggt!




sunbrills on!

Då ska jag strax förbereda mig för att kämpa mig till lerum. Solbrillorna på näsan och kryckorna i hönderna och allt är perfekt!  NOOT! Jag gillar verkligen inte kryckor... Men mitt knä förstör allt så då är det ett måste för att jag inte ska se ut som om att någon tryckt upp något i röven på mig! Taaack knät!

Det blir ett besok hos läkaren idag. Min älskade Josefin förljer med mig och håller mig i handen. Det ska bli toppen, Hoppas jag!

Ska straxx ta lite bilder och lägga upp här! Har lite nya saker att visa er!

Världens Bästa!

Världens Bästa Vänner! Det har jag helt klart.
Josefin Olsson Genevieve Peters



Ni kom och ni log,
Och ni direkt mitt hjärta tog,
Jag hade ingen chans,
Det var som om bara ni fanns,
Jag föll för er så lätt,
Vi tre blev som en enda omelett,
För jag gillar er på ett alldeles speciellt sätt,
Det är ni som gör så att mitt hjärta slår,
Det är ni som gör så mitt liv åter en mening får

Det är även ni som får se mig pilla på min tår
och när jag gör så att jag får daller i mina lår.

Ni är bäst! Utan er är mitt liv ingen fest, Det blir bara pest!

hundbajsen egen stad

Haktade mig precis ut för att hämta skor jag beställt. Åh herre vad det luktar här i Lunden! Började redan när jag gick ut i trapphuset sen var det helt katastrof hur äckligt det luktade när jag kom ut. Hundbajsens gud har invaderat oss med doften av han! Det är fruktansvärt!


otursflickan själv

Jag tror seriöst att jag har mest otur i hela världen när det gäller knäskador på et toch samma knä! Ni som känner mig vet ju mycket väl vilka problem jag haft. Tre operationer på två år. Därav två korsbandsoperationer. Sen har jag som ett plus i kanten på detta fått ett BAOTA ärr som täcker hela knät. Men men,

Igår när jag var ute och gick med Josse och Jenny så fick jag för mig hur man kunde få en snygg rumpa. Skulle hoppa upp i luften och sen landa som ett utfallssteg. Men tror ni jag lyckades? Svar nej. Istället gled de benet jag skulle landa på bort pga gruset och jag landade på mitt onda knä och slog i det ordentligt i asfalten. Inga håll i byxorna, men efter en 5km haltandes promenad så ville ja kolla knät för säkerhets skull. Och när ena byxan åkte ner var den andra byxan jag hade på mig massa blod på sig. Så jag drog ner den andra byxan med för att se. Då ser jag att hela ärret har spruckigt och att det ser ut som ett riktigt köttslamssår! Så det var vad som hände...

Nu blir det värre och värre för varje minut som går. Och jag tror att jag ätit för många tabletter... Hatar att vara såhär mongo skadad. Och med tanke på att jag verkligen avskyr att gå på kryckor så kommer jag säkert bli påtvingad. Men skönare det än att gå runt och ha så ont jag har...


ett måste för mig!

nu när lönen kommer kommer jag leva farligt. Jag har hittat en underbar odd molly klänning. Jag tror helt seriöst att jag ska införskaffa mig denna underbara skapelse! Även om det kommer svida som bamsingen i plånkan efter det! Fast det kanske är värt det.

Frågan är bara vilken färg jag ska välja... Heltvit eller Cremefärgad?


Onsdag

Ja jag hinner verkligen inte blogga... Men ni får vara glada för det lilla som blir mina goingar! Känner inte jättemycket för att sitta inne i detta underbar väder heller. Lovar att det blir ättring den dagen vädret blir sämre.

Idag var jag i skolan och somvanligt är det otroligt tråkigt. Sen bar det a in till stan för en fika på Soho med mina goa tjejer! Även solen ville sällskapa oss väldigt länge och mycket. Som det alltid är på våra underbara fikor så blev det massa skvaller. Det gillar vi!

Nu sitter jag hemma hos min blivande fru( inte riktigt men man kan låtsas) Josefin. Vi har precis kört hårdträning på löpbandet och en såndär trampmaskin. Riktigt duktigt av oss faktiskt! Och om en stund ska vi faktiskt ut och gå för att skvallra ännu mer med Jenny! MEE LIKE!

Hör av mig imorgon mina gullisar!


glädje faktiskt!

Nu är jag sådär glad som man kan vara ibland. Har nämligen klickat hem två superdupersöta ballerinor! Ett par rosa och ett par svarta! Så om någon dag kan jag strosa runt i mina små sötnosar på göteborgs underbara gator. Bilder kommer dock upp imorgon för nu ska jag faktiskt läsa massa rättskunskap! Sov gott mina kära favoriter!

Looove

Rösta på mig så är ni söta!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

Det hade varit superduper gulligt om ni hjälpte mig med att rösta så att jag har chansen att vinna en resa! Så kanske det blir du som följer med mig på resa! ;)


happy or not happy

Jag är superduper glad idag, men samtidigt så arg och arg!

Det har varit superduperväder idag och jag har fått en sak idag. Ska visa er senare. Har ingen bild ännu! Men den är så jävla snygg ska jag säga er! Är nästan lite småkär!

Och varför jag är så arg då, dels för att jag hatar hatar hatar att plugga. Speciellt Religon! Det är nog det värsta som finns! Men jag måste! Ett riktigt måste faktiskt.

Sen har jag även kommit på mig själv att mitt orspråk är väldigt ironiskt. Det är "kul när det går bra för andra" haha! Men jag tycker det är skittråkigt när det går bra för andra. Jag hatar det faktiskt. Blir bara så avundsjuk! haha. Ja jag är patetiskt.

let the sun shine!

Solen är här på riktigt idag! inte ett moln på himmlen och det älskar jag. Så nu bär det strax av in till stan för en underbar fika med min underbara Josse. Nu när våren är här på riktigt är det dags att fylla mobilen full med massa håkan Hellström musik. De hör liksom till våren och sommaren! Jag älskar det



Har haft en skön helg. Mådde ganska dåligt igår dock pg.a att mina ben levde i sin egna värld. Jag har aldrig haft så ont så länge. Har fortfarande ont. Kan bero på att jag, Josefine " låga skor" Eliasson trottsade allt och körde på klackskor! Tro det eller ej. 10 cm med!!! Grymt måste jag säga. I fredags var vi på park lane iallafall. Grymt faktiskt! Träffade massa goingar! En toppenkväll!

Cornelia och jag


Josefin Sofia Cornelia

time

Time to move on and let yoù stay where you are.

time

Time to move on and let yoù stay where you are.

we hurts!


time to fix it!

Idag sker det! Idag ska jag fixa min balklänning! och jag är heeelt kääär! :D



Regn lera och massa glada barn. En bra kombination? Neej...

Lera lera och åter lera överallt. Det är så min dag ser ut idag. Har fått stänga av några delar av dagiset så att vi inte ska få massa lermonster här. För man vet ju själv hur det var när man var liten. Lera och vatten var det bästa man kunde leka i. Man kunde bli smutsig! En jäkla tur att galonkläder finns ak jag säga er!

please, tell me the truth!



Jag vill veta sanningen, jag vill veta allt nu. Vill veta vad man ska tro på och vad som bara är påhittat. Orkar inte gå runt och leva i tron om att allt folk säger ska vara sant. Jag vill veta! Jag vill komma ur min fantasivärld och få veta sanningen av alla! Så snälla! Berätta sanningen!


if it makes you happy?!

Jag har haft en superdag. känner att det blir mycket tjat och dagiset, men det är för att jag trivs som fisken i vattnet! Idag har vi byggt sandslott och spelat fotboll i det superfina vädret. Vi såg även årets första humla och bara det bevisar att våren är här!

Efter jobbet bar det av in mot stan och hemåt, trodde jag. Men icke sa nicke. Jag träffade min kära Josefin. Vi gick runt och kika lite medans vi väntade på att favoritCalle skulle komma. När han kom gick vi och tog oss en superduperfika. Dessa två hjärtanen gör mig superduperlycklig! They make me happy!!!

Skvaller skvaller och ännu mer skvaller. Det var så det var. Sen drog vi oss hemåt trodde jag igen. Men jag följde istället med Calle hem en stund och sen kom jag hem. Så nu ska jag fixa massa saker inför bal/student. Vad de tär får ni se senare!

LOVE


Pant 1 kr.

Åh vad jag vill kunna panta in saker man har gjort och sedan få en liten peng för att man berättat lite hemligheter och att någon söt liten gubbe eller tant drar allt ur skallen på en. Sen står man där och vet aldrig att det hänt men med en liten slant i handen!

Jag hade varit stammis!

det är såhär jag är...

Har nu tagit min rast för dagen. Sitter och tänker på hur bra man har det när man går på dagis. Jag jobbar ju, men jag har det ganska lätt för att leva mig in i barnens värld. Jag har ett riktigt barnsinne som jag aldrig kommer växa ifrån. Inte vad jag tror iallafall. Jag känner iallafall att detta är helt underbart. Att få vara barn igen hade varit en dröm. Inga som helst krav från någon eller några måste. Det värsta som kan hända är att man råkar pussa någon på munnen ist för kinden när man leker pussjage, att man glömmer av att det är lördag och inte får något lördagsgodis, att man inte får sitte brevid sin favoritkompis, att någon dum liten pojk/flicka tar en leksak ifrån en... Ja ni ser ju, allt är ju så mycket lättare!

Om man jämnför med hur vi lever så är dessa problem inget alls. Vi har ju sk världsproblem som vi tydligen ska lösa. Men jag är inte redo för det. Jag vill vara kvar i dagisbubblan! JAG VILL INTE BLI VUXEN!!!!

RSS 2.0