Söndagsmys

Nu känner jag hur tuff men fruktansvärt rolig helg vi har haft! En helflippad helg med andra ord. Fast var ju som sagt lugn igår men hade det riktigt kul iallafall! Idag har jag och vendela haft en liten biltur till alingsås då jag skulle träna småtjejerna. Vi har även varit och hälsat på Emilia och Ulrika. Och nu sitter vi som vi gjort de senaste timmarna. Framgör tv:n och datan. Vi har även varit ute i snövädret och kört bil!

Ska nog bege oss ut snart igen och träffa Jesper. Hade varit lite mysigt men vi får se!

LOOOVE

Fredag och Lördag!

Idag mår man verkligen som man förtjänar. Hade en helgalen kväll igår. Började med Vendela hemma hos mig för att sedan bege oss in till Bryggeriet och möta upp våra goingar! Där inne gick tiden otroligt fort och utan att vi visste om de så var klockan stängdags och vi begav oss mot Donken för att möta upp ett par riktigt goa gubbar. Skulle blivit Park Lane efter de men det sket sig ganska grovt så efter en taxifärd genom hela stan anlände jag Vendela och Pontus hos mig för lite efterfest. Riktigt mysig/rolig kväll!

Idag blir det troligen en utgång igen. Karisma är det som ska känna sig lite osäkert ikväll. Jag ska dock dra dit helt nykter eftersom jag är en sån underbar vän och kör bil idag! Känns skönt och spännande faktiskt! Ska bli kul att se hur alla är i sitt bästa tillstånd.

Måste kila nu! ska hämta Tilda och Bella i partille! Ha en toppen kväll alla favoriter!

Fredag

Ikväll blir det förvånansvärt party! haha, inte speciellt ovanligt för mig och fröken fridell. Just nu ser det ut som det bär av mot Bryggeriet eller Deep. Är faktiskt riktigt sugen på brygget och jag tror det är det som lockar mest! Så jag hoppas innerligt att vi ses ute på dansgolvet där. Dom har ju trotts allt den bästa musiken i stan! Goaste om inte annat.


(ska träffa Sara och co på brygget ev)

(Förra gången på brygget! Crazy night!)

Ska snart åka och möta min prinsessa, Vendela som ankomer ifrån Norge. Då blir det en runda på stan för oss och sen hem till pappa för att dumpa av våra saker. Sen bege oss in till stan igen och hem till mamma för att mysa till det med lite gott vin och godsaker. (utan mamma såklart)

Jag är så glad just nu. Har lyckats få riktigt bra musik på min mobil!


Jag vet vad jag vill ha, och nu är det dags att ta det! Du är i fara baby!


jippi

Detta linnet är helt underbart! Finns att klicka hem hos Tintinstyle!


Köping


"Man får inte glömma av att pussas. Speciellt inte på söndagar, Det borde ju killar veta!"

Ett citat av Linda från en annan del av Köping! Så rätt!


Jag är med...


Jag är med och tävlar om ett läppstift på PiNKNATiON! Hoppas nu att den underbara färgen circe blir min!

Så snälla... Håll tummarna för mig!


Torsdag 28 januari även Calles födelsedag!

Idag är det torsdag! Även världens bästa Carls födelsedag. Det firade jag och han med en fika. Blev födelsedagssemla, skvallertidning och snack mellan himmel och jord. Det är underbart med en så nära och bra killkompis! Han har blivit som min coach nu den sista tiden. (Tillsammans med Vendela)!

Jag och C tog även en liten runda på stan innan med. Hittade en underbar blus som jag hoppas på att införskaffa snarast! Calle fick köpt en present till Fet som fyller 18!

Nu ska jag kila och äta. Kommer snart. Looove!

good!

Nu har jag ätnligen anlänt hos pappa. Börjar kännas lite jobbigt att komma hit nu iochmed att det är så kort tid kvar i detta huset nu. Får njuta av den tid som är kvar då...

Det blev en underbar spontan dejt med Tilda förut med. Sushi var det som stod på tur. Så vi satt på supersushi ett bra tag och pratade om allt. Fick veta lite småtråkiga saker dock, men inget jag tar upp här. Sen kom vi fram till ganska många bra grejer med. En superdejt verkligen! Sedan bar det av till tåget för att röra oss hemåt. Och när jag står och väntar på bussen så ringer en räddare i nöden, nämligen Jesper och frågar om ja ska åka med han hem. Med tanke på att vi bor ett stenkast från varandra så kunde det inte bli härligare!

Nu väntar jag på att maten ska bli klar och sedan ska vi kika på Sommaren med Göran!

onsdag

Nyss hemkommen och jag är helt slut! Ska strax börja packa lite av mina saker så jag kan klara en vecka hos pappa. Ska bli en riktig träningsvecka. Powerwalk varje dag och massa goda nyttigheter. Det har jag bestämt mig för nu! Nu jäklar så är det beach 2010, även studenten 2010!

När jag kommer hem till pappsen sen ska jag ta mig en riktigt powerwalk. Kanske i hela två timmar!!! Det hade varit höjden av duktighet.Ska bli riktigt skönt!

2 dagar kvar till helgen nu! Gud va skönt det ska bli!

that body!



Jag gillar inte sånna här kroppar...
JAG ÄLSKAR DET!!!!

it never ends...

Åh vad jag jar ångest hela tiden. Går inte en minut utan ångestkänslor. Har tillochmed fått sömnproblem pga allt som snurar runt i mitt huvud. Jag är bara trött när jag inte får vara det. Snälla låt mig få bli trött runt 23 på kvällen och pigg runt 7 när jag ska gå upp!!!

du...


Du är allt jag nånsing önskat.
Du är allt jag nånsin drömt om.
Du är den som jag vill ha.
Jag vill dela allt med dig.
Du och jag en vakcer dag!

Good night baby!

Ett inlägg som enbart är till dig baby. Det är nog bara du och jag vakna nu i hela världen. haha! Men jag vill bara säga god natt till dig och så blev det ett inlägg på det!

Sov sött! Det ska jag för nu har äntligen john blund hittat hem till mig!

Looove from me

Rare


I Love this city!

Jag älskar göteborg. Jag gör faktiskt det, men jag börjar bli lite trött på denna lilla stad. Alltid samma människor, samma uteställen, samma skvaller om samma personer.. Har funderat på att dra mig mot grannlandet, nämligen kära lille Norge. Jag har varit där någon gång sådär. Efter de få besöken älskar jag verkligen Norge. Ska nog dra mig dit om någon vecka för att göra min älskling lite glad! Allt känns så mycket tryggare, så mycket mysigare och jag känner mig så hemma i den staden! Tror det är dit jag får dra mig om ett år.



planer...

Åh vad jag vill ha sommar nu! Känner på mig att denna sommaren kommer bli en av de bästa någonsin! speciellt om det går som jag och min kära V drömmer om. Känner att jag sitter och drömmer mig bort...

Tar ju studenten denna sommar och bara det gör att denna sommar kommer ha ett litet plus i kanten. Efter studenten i sommar har jag lite olika alternativ. Antingen jobba där jag jobbade förra sommaren. Eller så får jag se vart i världen jag fösvinner. Är ju lite sugen på Usa faktiskt. Men får som sagt se. En sak är säker och det är att denna sommaren ska innehålla party på hög nivå. Riktigt hög nivå menar jag då!

Ska fortsätta drömma mig bort nu!
See you later baby!

sömn...

Kors i taket vad jag sover och sover. Känns som jag kan sova hur länge som helst och fortfarande vara trött. Har nyss sovit i en timme och jag kan absolut gå och lägga mig och sova till imorgon bitti utan problem! Kors, jag måste ha något sömnproblem eller så kanske det bara är så att vara tonåring?..

kärlek

 

Jag är kär, kärlek vid första ögonkastet! Måste få tag i denna underbara skapelse!!!

Friends, lovers or nothing

Friends, lovers, or nothing
We can really only ever be one
Friends, lovers, or nothing
Don't you know
We'll never be the inbetween
So give it up


just a dream

Everybody's saying he's not coming home now 
This can't be happening to me
This is just a dream
Oh this is just a dream



dröm...

Ibland är en dröm det finaste man kan ha!


men jag önskar så att den blir till verklighet...


måndag 25 januari

Måndag menas med paradise! En fruktansvärd dag kan ju bara bli bra när den avslutas med paradise.

Idag har jag haft en supermysig dag med min kusin och min syster. Senare kom även min mor hem. Vi gjorde Tacos och även semlor lite senare. Så nu sitter jag här och känner mig som en boll... Inte allt för roligt, så imorgon börjar jag helt seriöst mitt nya liv. Allt ska bli nytt! Det kommer en ny Josefine nu vill jag lova. Och gud vad jag älskar det. Bort med det gamla och fram med det nya!!!

I just want you baby!

you baby, its you!

We've got the afternoon 
You got this room for two
One thing I've left to do
Discover me
Discovering you

One mile to every inch of
Your skin like porcelain
One pair of candy lips and
Your bubblegum tongue

And if you want love
We'll make it
Swimming in a deep sea
Of blankets
Take all your big plans
And break 'em
This is bound to be a while

Your body is a wonderland
Your body is a wonder (I'll use my hands)
Your body is a wonderland

There's something 'bout the way the hair falls in your face
I love the shape you take when crawling towards the pillowcase
You tell me where to go and
Though I might leave to find it
I'll never let your head hit the bed
Without my hand behind it

You want love?
We'll make it
Swimming in a deep sea
Of blankets
Take all your big plans
And break 'em
This is bound to be a while

Your body is a wonderland
Your body is a wonder (I'll use my hands)
Your body is a wonderland

Damn baby
You frustrate me
I know you're mine, all mine, all mine
But you look so good it hurts sometimes

Your body is a wonderland
Your body is a wonder (I'll use my hands)
Your body is a wonderland
Your body is a wonderland


YOU


YOURE BODY IS A WONDERLAND!


Dagen

Jag förstår inte, varför kommer aldrig john blund till mig? Jag kan aldrig sova när jag ska upp tidigt... Fy skäms lilla du!

Vaknade med en dunderpigg vendela brevid mig imorse. Så söt är hon! Jag var tvungen att slänga i mig lite frukost för att senare bege mig till alingsås för att träna småtjejerna. Både jag och Jimmie mådde som vi förtjänade efter gårdagen. Efter träningen bar det av mot partiellbohallen för att kolla lite handboll. Sen var det bara att dra sig hemåt.

Har inte gjort så mycket sedan jag kom hem. Men har insett en del! Det är skönt det. Imorgon hoppas jag att min älskade kusin tar emot mig med öppna armar och inser att vi behöver en myskväll tillsammans. Så jag hoppas på detta.

Vendela Fridell och Sara Staberg! Det är vi tre mot världen. Vi är de tre muskotörerna, de tre gummorna, bill bull och ball! Vi är allt och bäst! Jag älskar er!



true story!

"De flesta av er verkar hålla med mig om att det perfekta inte är perfekt. Så varför försöker så många av oss bli perfekta? Varför spenderar vi så mycket tid och oro åt rädslan av att inte vara perfekt, både i andras ögon och i våra egna? Om vi inte vill ha perfektion från andra, varför eftersträvar vi perfektion hos oss själva?"

Kopierat från Michaela Fornis blogg! Så otroligt sanna ord!


Gårdagen!

Igår fyllde ju som sagt min älskade vän Sara 20 år. Så jag Sara och Vendie åkte hem till mig och åt lite middag för att sedan ge oss in i smink,kläder och hårvärlden och fixa oss för kvällens partaj. Åkte hem till Emil och träffa lite folk. Ganska kul faktiskt, men jag och vendie känsde för att göra avenyn osäker så vi drog oss in till stan. Resan från Emil till stan var helflippad. Den ingick allt ifrån små hundvalpar, kissepauser och skrapsår. Men när vi väl var inne så träffa vi hela favoritgänget! Hade en toppenkväll verkligen. Det tror jag även att fröken fridell hade. haha! Kvällen avslutades på donken och det är alltid det bästa slutet! Får se när det kan komma upp lite bilder! Ska fixa det så fort jag kan!

Sara den underbara och rara!

Idag fyller världens goaste Sara äntligen 20! Så imorgon får hon göra sitt första riktiga systembolagsbesök.


Myskväll är bäst!

Kom nyss hem med Vendela i hälen. Vi har varit och myst hos världens goaste Calle. Fick även med oss ville-bara.flika-in-med-ett-hej Jonta! Haft en supermysig kväll med deeptalk, skratt, gitarr, gottesaker och allt som gjorde kvällen supermysig! Ska snart gå och lägga mig för imorgon blir det en tidig uppgång för att åka och kolla på handboll i partillebohallen. Det är nämligen Usm steg 4 för de små pojkarna. Så då ska vi heja på Sävehof!

God natt på er! ♥


Tider då man själv kunde spela handboll!

MONGO


ready to go...

Snart känner jag mig färdigpluggad med ett ämne. Nu är det bara ett kvar. Känns sådär roligt faktiskt. Orkar inte med att allt ska vara samtidigt hela tiden! Alla prov på samma vecka... Det känns inte rimligt! Men men, det är bara 130 dagar kvar och sen är friheten min! Gud vad jag ska leva livet. Kommer bli helt underbart! och jag har verkligen ingen ångest över det. Toppen!

plugga? vad är det?

Åh vad dålig jag är på att plugga. Kommer bara på tusen andra saker att göra. Somtex skriva detta inlägget. Men nu ska jag sätta mig på riktigt och för att lyckas har jag lite glass från lejonet och björnen som jag sitter och naffsar på. Puss o kram

Småtjejerna

Igår var det träning för småtjejerna som jag och Jimmy tränar. Igår var det min tur att lägga upp träningen, så det blev lite försvarsövningar för att tuffa till tjejerna lite. Riktigt kul att få följa deras utveckling. Vi blev utmanade igår på träningen med. Skulle tävla mot två tjejer i laget på en kontringsövning. Haha, Var ju ett tagsedan man gjorde detta men det var riktigt kul faktiskt! Så på söndag blir det träning kl 12.00 i alingsås. Kommer bli sådär kul med tanke på att jimmy ska firas på lördagen!


Torsdag 21 jan

Vill ni veta en sak? Jag hatar verkligen psykologi. Speciellt när man sitter med en bok upptryckt i facet. Men ibland slår josefine på stort och pluggar ordentligt för ett prov. Bra va?! Men funderar på att ta en liten paus och åka och sola. Behöver bli lite brownie nu i vintertider. Känns så dystert om man springer runt som en snögubbe. Så så får det bli!

Har pratat med en gammal barndomskompis idag, och gud vad jag saknar henne. Den tjejen är helt underbar. Vill bara vara vid hennes sida hela tiden nu när det är som det är. Baby, Jag finns alltid här för dig. Oavsett om det är ett tiotal mil mellan oss!

varför inte jag?


Hur svårt kan det egentligen vara för oss studenter att hitta jobb?! Oavsett hur många man söker så får man aldrig något. Känns som man måste ha en hejdundrandes tur för att lyckas hitta ett jobb. Jag behöver varenda öre jag kan få för att kunna göra det jag älskar och för att må snäppet bättre. Min gaderob mår också lite bättre av det. Nämligen shoppa! Få in lite nya älsklingar i gaderboen är ju faktiskt aldrig fel. Jag har hittat så mycket fint nu, så om någon söt liten ängel läser detta och har ett jobb över som lilla jag kanske kan få så hör gärna av er! Du hade blivit min superhjälte!


vill vill vill

 

Jag vill med vara galen och göra det man vill utan att tänka!


Kaos


Det är det enda ordet som kan beskriva denna dagen. Men jag har insett att ta allt med en klackspark. Så även denna dagen har fört med sig något bra. Det är nämligen en dag närmare till helgen! och denna helgen kommer bli grym! Den ska inte vara lugn iallafall. Jag och min kära vän Vendela har lite uppdrag att slutföra och för det så behöver vi ha det lite galet! Så på lördag är ingen på avenyn säker!


seriöst...

Åh vad trött jag är på folk som inte kommer med sina egna idéer. Eller personer som köper exakt samma saker, eller köper det man själv vill ha när man vet att man sagt att man själv ska köpa det. Sånt blir jag så fruktansvärt trött på. Komigen, Kom med något eget! Jag blir tokig på sånt!!! Okej att köpa samma kläder en,två,tre gånger men för fan inte 10,20,30 gånger!!!!


my loooove


Lindex


Handbolls Em

Nu är det paus i handbollsmatchen mellan Sverige och slovenien. Sverige leder just nu. Är en lite småseg match faktiskt.

Kors vad jag vill ha helg nu! På fredag blir det en superdag med min älskling Vendela. Får se vad vi hittar på för mys eller bus. Lördagen blir det en tokig utgång för att fira Jimmie som blir ett år äldre, men även ett år närmare pensionen! Vill faktiskt ha helg nu!


Min lilla favorittös!

Sofi Fahrman

En riktig stilikon! Sofi Fahrman.



summer time


the end..

Jag som trodde det var du och jag föralltid. Men oj vad fel man kan ha... Har ingen ork att vara ett sista alternativ hela tiden. Nu får det räcka...

Aldrig ska jag sluta älska dig...

Jag vet att jag inte är någon skönhet eller så
om du lämnar mig kan jag väl det förstå
för vad har jag ge dig som ingen annan har
jag är ingen särskild medans du är underbar

Aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att du är där för mig som jag är där för dig
ge inte upp

Livet är en gåta du är gåtans svar
allt annat må försvinna om du blott stannar kvar
för också när jag tvivlar det känns som allt är slut
jag sjunker ner i hjälplöshet och inte hittar ut

Aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att du är där (är där) för mig (för mig) som jag är där för dig
ge inte upp

När jag klantar mig
när jag sviker dig
när jag sabbar och förstör
var kvar ändå
tro för oss två för du vet vad jag än gör
ja vad jag än gör

Så aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att du är där (är där) för mig (för mig) som jag är där för dig
ja jag är där för dig

Aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att du är där (är där) för mig (för mig) som jag är där för dig
ge inte upp

Ge aldrig upp
Älskar dig så

jag vill ha...

Jag vill ha helg nu, nu, nu! Känns som det kommer bli en toppen helg. Åh vad jag längtar! Bara tre jobbiga skoldagar kvar och sen smäller det! På LÖRDAG höjer vi våra glas och slår klackarna i taket för att göra göteborgs gator osäkra!



some love...


Måndag 18 januari

Kors i taket! Jag är så in i baskigens kär i den där underbara Joel Kinnaman. Han är helt beautiful. Jag kan inte beskriva mer än att han är min och att han är FANTASTISK!

Såg snabba cash idag och den va underbar! En film jag starkt rekomenderar. Gillar det där som gör allt lite extra, alla badboys! Det är min grej.

Tack Pappsen för att du tog med oss på bio. De va supermysigt!


tråkmåns...

Har man Tråkigt så har man!

Namn: Josefine Anna Helena Eliasson

Piercingar: Nej, bara öronen

Tatueringar: nooo...

Längd: 1,76

Skostorlek: 40-41

Hårfärg: just blond.

Fräknar: Jadå, en liten prickekorv

 

Kär? nej...

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ett varmt land hade ju inte varit fel...

Tycker du att du är attraktiv? Haha de är olika, en dagskänsla...

Dricker du? Saft, vatten vin Cola

Röker du? Nej

Vilket schampo använder du? Något som jag fick av Josseposse

Vilken parfym använder du? Clean Warm cotton

Vad är du rädd för? Maskar och ensamhet.

Gillar du att tvätta? Nej...

Gillar du berg- och dalbanor? OHJA

 

Senaste…

Filmen du hyrde? Kommer jag inte ihåg...

Filmen du köpte? Gossipgirl box om det räknas...

Låten du hörde: Leighton Meester - Somebody to Love

Låten du laddade ner? -

Personen du ringde? Jenny

Personen som ringde dig? Joss

TV-program du såg? En annan del av köping

Person du tänkte på? Hetingen själv!

 

 

Favorit…

Låt: Jag som gillar så många låtar.. Kan inte välja en.... Eller, I wanna know what love is.

Sak att göra: Party like a rockstar och mysa till det.

Sport: Handboll!

Dryck: Vatten

Kläder: KLÄNNINGAR i alla former och färger

Film: Johan Falk!

Bil: ...

Serie: Gossip Girl, Sex and the city, The Hills, The city

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Oh ja...

Gråtit över en flicka? Ja... :(

Ljugit för någon? Vita lögner?

Varit i slagsmål? lite lätt...

Blivit arresterad? Nej

Träffat någon från internet IRL?
Nej... Tror jag inte.


Antal…

Gånger ditt hjärta brustit? 2

Hjärtan brustet på grund av dig? Ingen aning.

Tjejer du kysst? haha ingen aning..

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? De ja behöver ha kontakt med.

Gånger ditt namn varit med i tidningen? ingen aning, glömt av det.. Mer än vad ja kommer ihåg.

 

Senaste…

Boken du läste? Twilight!

Personen du fick e-mail av? Facebook.

Personen du fick brev av? Glamourtidningen!

Personen du fick sms av? Bundsen!

Gången hela din familj åt middag tillsammans? jul.

Saken du köpte? En snus åt pappsen

 

 

Vad har du gjort idag? Kört bil, fikat med mina älsklingar och bara tagit det lungt.

Brukar du svära mycket?
Nej inte vad jag vet..

När stiger du upp på morgonen? jätteolika, imorgon 06.30

Vad har du på dig? strumpisar, klänning sjal och smycken

Vad ska du göra ikväll? Sova tänkte jag.

Vad är du allergisk mot? Inget faktiskt, Eller jo, folk som sviker.

Använder du hårspray? Ja ibland

Kan du stå på händer? Ibland

Håkan Hellström eller The Ark? Håkanbråkan

Salt eller socker? Socker

Gillar du ketchup? Ja

Är du glad nu? Ja det tror jag.

Var du glad igår? Ja!

Vad dansar du till? Allt!

Stockholm är… ? En shoppingstad

Göteborg är… ? Bäst! Sveriges huvudstad!

Kan du sjunga? Nejnejnej!

Spaghetti eller makaroner? Spagetti!

Land du vill besöka? Usa, Thailand och England


Fredag 14 januari

Kors i taket säger jag bara! Vaknade upp hos min favorit, kusinen Malin. Hon hade gjort gröt och iskaffe till oss. Så vi satt och avnjöt frukosten som aldrig förr. Har det alltid så mysigt hos henne. Det är något extra bra band mellan oss. Inte som vilka kusiner som helst, vi är mer som syskon. Och jag älskar det! Blev en promenad med Jenny och Jesper senare. Blev en del snack och även krig! men det gillar ja. Säger bara en sak dock, Hämnden är ljuv, Jesper!

Idag har vi även ätit en supergod middag med familjen Pappa. Jättemysigt faktiskt! och gott!!! Blev senare en liten bilfärd med jenny för att hälsa på mamma och även plocka upp min lillasyster efter träningen. Vilken snäll syster jag är!

Imorgon blir det partaj. Först middag hemma hos Sofia och sen blir det utgång. Hoppas på en riktigt lyckad kväll. Vet dock inte vart vi slår oss ner på kvällen! Det får vi se!

Loove ♥


BathTime!

Har precis haft en livlig diskution med min drottning J. Så nu är det bestämt. Vi ska gifta oss och bo tillsammans och ha vinkvällar hela tiden och bara njuta av livet. Utan några krav. Set enda vi behöver är två vinglas och en vinflaska. Vill flytta nu baby! Allt ska bli så bra. Vi två!


Ska hoppa i badkaret nu där drömmarna kommer fortsätta. Nu nu nu!

ja vill ha en sån stort badrum när ja flyttar!!!

maybee

Jag vill ha min egen lägenhet så jag kan sitta på golvet iklädd sexiga underkläder, dricka rödvin, gråta över dig och lyssna på hög musik..


blame it on the heart

Du är inte någon jag skulle falla för.. Så, varför kan jag inte sluta tänka på dig?


should've never let you enter my door


chock...

Mina kära vänner, ett litet chockbeskedd kommer nu komma. Jag har nämligen blivit fruktansvärt sugen på att pierca tungan. Tycker att man borde passa på att pröva när man ändå är ung. Det vet jag dock att min mamma in kommer tycka. Men jag är över 18 så sånt får jag ta egna beslut om. Vi får se, ska prata med några kära vänner om detta och se hur det artar sig. Hade det inte varit lite snyggt?

Love


hahahaha!

Rodeo:
Ställ din flickvän på alla fyra i sängen och penetrera henne bakifrån.
Ta tag i hennes hår, böj dig fram och viska i hennes öra: "Din syster gillar också den här ställningen".
Håll dig kvar i 8 sekunder.

Piraten:
Du tar din tjej bakifrån... precis när du ska komma spottar du henne på ryggen så hon vänder sig om och tror att du kommit.. Då sprutar du henne i ögat och sparkar henne på ena smalbenet. Hon kommer att hoppa på ett ben och hålla för ena ögat som en pirat.

Hittade de roligaste skämtställningarna på internet! Dog av skratt när jag såg detta!


Indianen:
Du tar din tjej bakifrån..och utan vidare kör du upp den i tvåan snabbt och våldsamt...Sen medans hon skriker slår du handen över munnen och vips har du en indian "Oahahwhwahahah ahah"

Spindelmannen:
Du tar din fruga bakifrån, låtsas komma, men lägger satsen i handen. Sedan när hon ställer sig upp kastar du satsen på henne och skriker "GO SPIDERWEB GO!!"

Angry dragon:
Hon suger av dig dig och precis när du ska komma så trycker du in den så långt du kan. Det kommer då att spruta ut ur hennes näsa "likt en arg drake"

Spöket:
Du ställer dig och tar tjejen bakifrån vid ett fönster; sen har du en kompis gömd i en garderob (etc) och sen tar du ut den och han får ta över sen springer du ut och ställer dig framför fönstret och vinkar.

Grisen:
Du tar henne bakifrån sen trycker du snabbt och hårt in den i 2an, så hon skriker till och drar upp huvet. Då trycker du upp ett finger i varje näsborre och drar upp näsan så hon ser ut som en gris.

a la joss!

Funderar på att bli kock efter min lilla måltid jag nyss lagade. Det blev Teriyakikyckling med bulgur och tomat/gurka/fetaostsallad. Superdupergott verkligen!

Har haft tid att fundera idag, och kom fram till att jag har blivit en riktigt partypingla. För redan idag, tisdag är jag sjukt laddad inför fredag! Det är smygpremiär på trädgårn och de kommer vara sjukt ball! Men på fredag har jag även fått lite problem. Har blivit bjuden på två middagar innan och jag kan verkligen inte bestämma mig för vad jag ska göra... Känns så tråkigt att behöva svika någon. Tusingen!

Imorgon har jag morgonträning och efter det blir det prov. Svenskaprov dessutom! Efter provet är det dags för mig att bege mig mot Lerum och mot pappsi för nu är det hans vecka. Ska även träffa min älskling Jenny för en mysstund. Lite senare på kvällen ska jag till Alingsås för att hjälpa Jimmy att träna småtjejerna han har. Ska bli riktigt kul faktiskt, men är lite nervös...

Journey- Don't stop believin

need that


bild: Gizmolinas

tisdag

Sjuk, sjuk, sjuk... Kan inte bli tråkigare om man är sjuk. Kan inte göra något förutom att ligga hemma och göra saker som man redan gjort 100 gånger. Just nu vill jag bara shoppa. Känns som jag inte har något över huvudtaget i min gaderob. Jag vill ha färg, jag vill ha sommar, jag vill vara brun! Allt är så mycket lättare på sommaren.

HM släpper en underbar kollektion i början av mars som jag fullkomligt avgudar. Jag ska ha några av dessa plagg hängandes i min gaderob om jag så ska behöva döda för dom. Lite väl grovt kanske. Men nästan på den nivån är det! Se och njut...


Måndag 11 januari

Idag kan jag bara skriva ett ord som sammanfattar hela min dag! Det är trötthet! Somnade på lektionen idag, sov 5 timmar när jag kom hem och sitter nu och kämpar med att hålla ögonen öppna för att kunna se paradise! Sen blir det sömn på riktigt! Ska bli så skönt.

Hittade en riktigt tjusig klänning förut som jag funderade på att man kanske kunde ha på utspringet på studenten. Känns bara lite tidigt att köpa den nu. Kommer ju hinna tröttna...


söndag 10/1 -10

Söndag igen... Den sista söndagen innan den riktiga vardagen börjar. Känns både skönt och jobbigt. Trivs ju så när man inte har några måsten utan bara lever livet. Men jag har bara en termin kvar och sen är jag fri! (nästan)

Har haft en superduper helg iallafall! Fredagen var ju galet vild. Sen gårdagen va lugn men jätterolig. Eller lugn och lugn. Drog till bryggeriet med mina älsklingar Calle och Vendela. Hade det faktiskt rktigt kul! Men i morse när man vkana kände man verkligen att det varit en helg med en utgång för mycket. Tyvärr... Men det har varit superkul!

Idag blir all tid till att skriva färdigt träningsprogramet. Får se om de blir en snabbdejt med Calleballe plingponkskalle.

Love♥


lördag 9/1 2010

Vilken kväll vi hade igår! Jag börjar med att säga att det var en av de roligaste kvällarna jag haft!

Kvällen började hemma hos mig med mina kära systrar och mammi. Blev riktigt god mat och en del vin. Tror även jag vände upp och ner på heeela min gaderob igår för att hitta något att ha på mig. Hur kan det vara så svårt att bara ha en klänning på sig? Jaja, efter att vi alla bestämt oss drog jag Jenny och Vendela för att göra stan osäker. Blev parken som väntade tre tokar som oss. Har aldrig varit där men hade riktigt kul faktisktMånga drog hem lite tidigare än mig och Vendela. Vi stannade med de goa gubbarna Pontus och Simon till kl 6 på morgonen! Hade det sjukt kul. Helt underbara människor! Vet faktiskt inte vad vi gjorde. Blev en helgalen natt iallafall!

Jag och Vendela kom intraskande kl halv 7 på morgonen. Då gick min mamma precis upp för att sätta sig med en kopp kaffe. Kändes lite konstigt!

TACK för en underbar kväll! Får se om det blir utgång idag med! Ska iallafall traska ner på stan med Vendela strax.

Love J

hm...

Jag kom och tänka på nu att jag börjar bli gammal... Eller jag är ju faktiskt 18 år, inte jättegammalt men ändå. Jag har legat väldigt lågt under dessa åren. Jag kom på att jag faktiskt aldrig har haft ett förhållande. Jag har ju faktiskt inte saknat det, men det hade ju varit väldans mysigt faktiskt. Men den dagen kommer snart, hoppas jag! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Eller vänta!!! Idag blev jag föresten FRU Josefine Eliasson Fridell. Jag och Vendela min baby har gift oss! Kan inte bli bättre.

Vill även tacka min underbara Fru för den söta headern hon gjorde till mig! Hon är min ängel!

Looove J

my new life.

Åh jag känner mig så duktig! Har tagit tag i mitt lilla liv nu. Har sökt jobb, tagit tag i skolan, börjat träna på riktigt, tagit upp kontakten med gammla goingar, börjat mitt nyttiga liv och jag har börjat inse att jag ska leva dag för dag och skita i folk som är griniga. Dom ska inte få förstöra mina dagar, för alla mina dagar ska jag leva med ett leende på läpparna!

Inatt så kunde jag verkligen inte sova så kl halv 2 fick jag för mig att komma på lite egna och hemmagjorda yogaövningar. (även kallade a la Jossan specialyoga, för mer info, kontakta mig) Kände mig riktigt duktig faktiskt. Fast klockan var tyvärr lite väl mycket för att vara sådär duktig. Men jag insåg att yoga kanske är något för lilla osmidiga mig. Det kanske får mig att inte känna mig som en klumpig elefant utan kanske mer som en smidig lite orm. Haha, förhoppningsvis kanske. Hittade en bra sida förut med fem övningar för oss nybörjare. Yoga För Nybörjare. Så tänkte köra dessa övningarna varje kväll nu så får jag se om det ger resultat. Frågan är om man kan använda sig av dessa övningarna på specialidrottens egenplanering? Får kolla det imorgon. Hade varit lite roligt faktiskt!

Ikväll blir det en go fruktsallad samtidigt som ja gosar ner mig i soffan framför Victorias Secret fashion show!

The old town

Nu ska jag bege mig mot mitt lilla place, Lerum. Ska busa till det med min lilla tös Jenny. Blir lite solning och ja kanske passar på att ta en promenix. Känner att det är dags att komma i form nu när jag äntligen har tagit tag i mitt liv! See yaa buddies!

äntligen,

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och sökt jobb. Kände att det var dags nu. Funderar även lite på framtiden. dvs tiden efter gymnasiet. Har ju en plan, men vet ju inte hur det blir med den... Annars har jag och min kära vän Genevieve en underbar idé. En grymt rolig grej som vi inte säger något om än iallafall. Men Får börja söka runt lite för att få lite tips. Har någon något förslag?

saknad

Jag saknar redan min lilla baby Vendela! Sen saknar jag mina andra hälft Josefin!!! KOM HEM NU!!!



Tiffany & Co


Jag hade blivit så glad om det stod några söta små blåa askar hemma hos mig en dag. Speciellt om min blivande prins stod brevid. Jag tror inte killar förstår hur glada vi tjejer blir för ett smycke. Sen tror jag att alla tjejers dröm är att få en blå liten ask då och då. Jag fullkomligt älskar smyckena Tiffanys har! Här kommer en bråkdel av mina favoriter. Se och njut!


pics








Måndag 4 Januari

Lite dålig på uppdateringarna här känner jag. Men bloggar när jag har tid och lust utan någon press. Men ska försöka göra mitt bästa!

Igår hade jag en helt fantastisk kväll. Började med att ha en riktigt underbar start på kvällen hemma hos Anna med fantastiska tjejer. Efter mycket skratt och girltalk styrde vi klackarna in mot stan och till Berså. Kom dit lite tidigt men efter ett tag började folk strömma in. Träffade ett par riktiga sköningar från Lund som var här för att spela innebandy. (vad det nu är, hihi) Hade en supertrevlig kväll som snart ska göras om igen! Det är redan bokat och klart.

Ska börja dra mig till sängen men slänger in lite pics från kvällen!

Love Joss

Happy hour!

 

Nu måste jag kila, ska möta madde. Vi ska ha en riktigt myskväll med massa goa frukter och nyttigheter!

 

Looove J


Mitt 2009

2009
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja det gjorde jag verkligen! Lite mer av busJossan kom fram!
2. Höll du några av dina nyårslöften? nej, jag lyckades inte iår heller...
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? jaao!
4. Dog någon som stod dig nära? Nej,ochdet är jag glad för
5. Vilka länder besökte du? Grekland, Norge
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ja det kan man säga.. Får se hur det går med det bara..
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 3 juni.
8. Vad var din största framgång 2009? ingen aning... Eller lite småhemliga framgångar..
9. Största misstaget? En del misstag som jag ångrar grovt mycket!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Har väl förlorat halva mitt knä känns det som. men annars lugnt!
11. Bästa köpet? mina Prime Boots och alla mina tunikor
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och smycken
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Absolut. Speciellt mina underbara vänner!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Svennebanan, Rap das armas, I wanna know what love is...
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag tror jag varit mer deprimerad... Spec pga min skada..
16. Vad önskar du att du gjort mer? Levt livet med ett leende på läpparna
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Uppskattat varje dag
18. Hur tillbringar du julen? Med nära och kära
19. Blev du kär i år? nej..
20. Favoritprogram på TV? Gossip girl, ensam mamma söker
21. Bästa boken du läste i år? Bakom stängda dörrar.
22. Största musikaliska upptäckten? Såå blandat...
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? en udnerbar kväll med mina favoriter
25. Något du önskade dig men inte fick? Absolut...
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Hade en galen party night med mina girls!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, det finns det absolut
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Lite gullig med söta tunikor. Ganska naturligt och diskret.
29. Vad fick dig att må bra? Mina älskade vänner!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? hahaha! Frank Wagner
31. Vem saknade du? Jag saknar personer hela tiden.
32. De bästa nya människorna du träffade? Jag har kvar mina änglar så uppskattar varje minut med dom. Har nog inte fått någon riktigt ny vän så. Bara tagit upp gammla kontakter..

RSS 2.0