its hard!


bokat och klart

Då är allt bokat och klart. På fredag drar jag mig hem till göteborg över helgen. Kommer bli en riktig kanonhelg! det känner jag på mig! Åker hem hit till Oslo sent på söndagkväll, så jag får en dag extra i princip. Sen har jag även bokat biljetter hem vid jul. Då åker jag hem den 20 dec. Kommer hem ganska sent, så det är lite tråkigt faktiskt! Missar nog min kära kusins 15årskalas! Men det tar vi igen!

När jag landat i Göteborg den 20 december kommer jag vara där i ca 3 veckor! Kommer bli underbart!

So sick...

Hej alla goingar!
Blev ingen vidare uppdatering igår... Det var pga att jag låg hemma och var magsjuk. Orkade ingenting och hade ingen lust av att dela med er om mina spyor. En del hade nog blivit riktigt äcklade medans andra hade tyckt det var lite kul. Nu är jag iallafall på bättringsvägar men har inte ätit något på nästan 48 timmar, så ska försöka få i mig något snart. Ska försöka lägga upp något lite roligare sen!

Ha en toppendag

p.s. nu är det äntligen snö här i Oslo med! Såg det i morse. Det hade tydligt börjat snöa redan igår morse... Lite efter, men bättre sent än aldrig som jag brukar leva efter!

you.


Du finns i mina tankar hela tiden...
Kan inte säga varför, men det är du, du som gör mig galen av frustration!



vart tog hon vägen?

Vart tog den där Josefine Eliasson som alltid festar vägen? Har hört rykten om att hon varit hemma och tagit det lugnt hela helgen och bara druckit vatten och mjölk!

Japp mina kära läsare och vänner, detta stämmer helt galet bra! Tro det eller ej så har jag haft en vit helg! Ritkigt skönt. Fast känns som jag missar massa roliga saker som händer... Tar igen det nästa helg i Göteborg istället...

Ikväll har jag suttit och kollat på de första Johan Falk filmerna. De från 1999,2001 och den sista som ja inte hunnit med än från 2003. De heter noll tollerans, Livvakterna och Den tredje vågen. Den första var riktigt bra faktiskt! Den andra är inte riktigt slut ännu, men bra än så länge! Riktiga jossanfilmer. Jag har alltid tyckt om Johan falkfilmerna sen första gången jag såg dom!

Ska fortsätta kolla nu! Puss på er!

busungar är vad de är!

Japp! Jag har tre riktigt busungar här hemma nu. Kom på att jag kan ge er ett tips som jag hade behövt igår... Kolla in i ugnen innan du sätter på den. För man vet aldrig vad som befinner sig i den när man har två busungar hemma. I mitt fall hittade jag ett hyfsat fint armband i ugnen som legat i 200grader i ca 15 min.

Ett under att jag kom på det. För annars hade fiskpinnarna inte smakat så gott. Kom på att de små busarna hade gömt armbandet där i torsdags för att busa med deras mamma. Men vi alla glömde av det och såhär ser det ut idag!


Ser ni va fint tråden ligger i mitten!

ojojoj!

Kors i taket! Hur ofta brukar jag vara uppe efter att jag gått och lagt mig klockan 05.10 på en lördagmorgon! Då brukar jag i vanliga fall gå och lägga mig! Känner att jag inte är redo för föräldralivet iallafall. För hela morgonen har barnen sprungit runt och jag har bara velat sova. Satte på en film och tryckte upp dom i soffan, så fick jag sova 20 min till och sen var det dags för frukost. Nu sitter vi och lyssnar på Julmusik och ska strax börja baka pepparkakor!

Hörs senare darlings!

Myspys

Idag när jag var på stan sprang jag in på h&m snabbt för att se om det fanns något roligt kvar från Lanvin. Men kläderna va faktiskt fulare än jag trott! Inget alls som föll mig i smaken! Och speciellt inte för det priset. Så usch och fy! Bättring till nästa sammarbete HM.

Men däremot hittade jag en supermysig morgonrock. En vit jättegosig! Skulle slå till men kom på att jag kan göra det i Sverige. För måste få hem så mycket som möjligt när jag åker hem nästa helg!



ser inte så mycket ut för världen men då bör ni känna på den! Drömmer om myskvällar hemma med massa tända ljus och denna! Kan inte bli bättre!

Lugnet efter stormen!

Alla barnen sover och jag ligger och myser i soffan framför sex and the city 2! Lite egentid är aldrig fel efter en sådanhär hektisk dag! Tre barn och en "tonårsmamma" funkar inte jättebra i mataffären kan jag konstatera nu iallafall! Ett barn som står vid clementinerna och välter ner dom, ett som står och river ner tidningar och ett som skriker i vagnen! Låter det som en vanlig dag för dig så tycker jag synd om dig. Känns så bra när alla gammla gubbar och tanter ger mig sånna underbara blickar med! Bara ett tips från coachen, gå aldrig och handla när du har en hungrig och trött ettåring i vagn och två springade trötta busungar! Det slutar med kaos! Men dagen är avklarad iallafall och nu väntar jag bara på att jag vaknar imorgon bitti runt halv sex för att gå upp och äta frukost!

Hoppas alla har haft en lika bra dag som jag!

nyårsklänning

En riktigt snygg klänning faktiskt! Belv lite chockad när jag hittade den inne på Gina tricot! Får se, det kanske blir min nyårsklänning! Har några lternativ faktiskt. Men har inte orkat pröva en ända... Så Det är provningen som det hänger på vilken det blir!


Mamma mia!

Alla barnen ligger och sover, så skönt men ändå lite för tyst. För jag hör grannarnas äckliga hundar skälla! Skulle nästan vilja sätta ett skott i pannan på varje hund... För jag vkanar varje natt av att dom skäller! Inte speciellt roligt vill jag lova er!

Men när barnen vaknar ska vi baka pepparkakor och mysa till det ordentligt. Dom har önskat sig fiskpinnar och makaroner så det är det som blir mat idag. Jag får lyxa till det med Fisksoppa med saffranssmak! Så extremt god!

Sitter och kollar mamma mia nu! Den är helt underbar. Jag vill leva det livet nu. Eller jag hade velat vara på en grekisk ö och springa runt i kjol och bikini!


det snöar!

Idag har jag alla tre små barn i mina händer. Jag är barnvakt medans föräldrarna har åkt till Göteborg för att njuta lite. Va och lämnade de största trollen på Parkleken runt 10, sen åkte jag och linnea på en liten shoppingrunda. Jag fick köpt två superfina ljuslyktor. Sen orkade vi inte mer! Så vi åkte hem och sitter nu framför datan! Här har ni oss!





powerwalk

Åh nu behöver jag komma ut! Ska ut och gå av mig alla ilska som jag bär på nu. Kommer bli en riktigt lång promenad. Runt halva Oslo sattsar jag på! Det kommer gå snabbt, ovanligt snabbt så vi hörs om ett tag!

kram på er!

Onsdag 24 november

Idag har det varit riktigt kallt här i Oslo. Ca -3 och blåsigt som bara den. Idag blev det en runda på Karl johan för att kolla klockor och halsband till Liselott (mamman i familjen) som hon ska önska sig i julklapp. Vi hittade otroligt fina klockor. Så mamma och pappa, jag hittade en klocka från Omega som jag mer än gärna skulle vilja ha under granen i år. Så om ni känner er lite sugna på att lägga 70000 så mer än gärna för mig!

När vi kom hem slockna jag och barnen på två röda sekunder. Jag lyckades sova i 1,5 h... Väldigt skönt och väldigt värt! Senare blev det julpyssel med mysig julmusik. Det är ju trotts allt 1 månad kvar till jul nu.

Blev även en fika med min blivande Sambo förut. Så nu har vi planerat hur vårat kommande liv ska se ut! Kommer bli helt awesome hoppas vi! Oslo har föresten blivit riktigt mysigt nu. All julbelysning har kommit upp och snön faller sakta. Alla fontäner har även börjat frysa till is. Så snart nalkas det skridskor hoppas jag!

Puss och kram!


Karl johans gate

Happy!

Hej mina goingar där ute! Läsarna bara ökar och ökar och det känns riktigt kul faktiskt! Men det hade varit lite roligt med lite kommentarer. Tex vad ni vill att jag ska skriva om! Skriver ju bara om saker som händer på dagarna här i Oslo. Tänkte börja lägg aupp ltie mer bilder så att ni får se hur jag/vi har det med!

Blir så glad över att det är såpass många som läser! Så snälla fortsätt! ni är underbara

Ska även försöka få min underbara vän, Sofia att hjälpa mig med designen. Den är inte så rolig just nu känner jag. Är alldeles för oteknisk för att förstå mig på detta själv!

Vendela "my soulmate" Fridell!

Hon heter vendela, jag kallar henne my soulmate, kramen, frugan, krökarn, gullegrisen, playern, fyllekajan, hjärtat, min lilla flicka, favoriten. Jag kan rabbla upp tusen till, men kärt barn har många namn. Men en sak är säker. Hon är min lilla bebis. En tjej jag tar hand om, är ibland lite som en mamma. Men det tycker ju inte hon såklart. men det gör jag! Men denna tjejen delar jag allt med! En riktigt liten ängel ska jag säga er! Ett busfrö utan dess like. Men i love her!


summernight

Jag längtar tillbaks till sommaren! Speciellt när jag hitta denna underbara skapelse på netaporter. Lite väl dyr men en riktigt underbar sensommarkvällsklänning! Klänningen, ett par pilotisar, solnedgång, en flaska rosé och ett gäng underbara vänner och allt hade varit som i en dröm! Give me now please!



klänning: Leaves of grass

lördag i oslo

Hade en underbar lördag med lite tjenågra bilder. Mer kan jag tyvärr inte visa er! Men njut av det ni får!



in love



Igår såg jag den underbara filmen sex and the city 2. Det ångrar jag inte en sekund förutom att jag blev helt nerkärad i en klänning carrie har i filmen. Det är den på bilden över! Så med en gång när jag kom hem satte jag mig vid datan för att leta efter en liknande klänning. Och självklart hitta jag den. Men nu har jag ett problem, vilken färg ska jag ha? Hade besämt mig för ljusrosa, men vet inte om de är mer praktiskt med svart!



Så vilken tycker ni?


Bakissöndag...

En sån kväll vi hade igår! Helt underbar faktiskt. Började med lite mys hemma hos fröken fridell. Där gjorde vi oss iordning och tog oss senare upp mot holmenkollen för att möta våra goa vänner. En riktigt bra förfest faktiskt. Fem tjejer i en lägenhet med vin kan ju inte bli annat än rätt!

Drog oss senare ner på stan för en utgång. Det blev en riktigt lyckad utgång faktiskt! Otroligt rolig. Har lite bilder från igår, men lägger nog upp dom imorgon. För idag är jag så trött så jag kan somna när som.

Idag har jag och vendela haft en riktigt mysig dag. Inte gjort något alls, eller vi har kollat tre filmer. Bla sex and the city 2 som jag införskaffade när jag var i Sverige. Och de va den mest underbara film jag sett. Tycker dock att alla filmer är bra! Men denna var verkligen grym! En film alla tjejer bör se!

Ska faktiskt lägga mig nu. Imorgon ska jag visa er mina blivande köp! och även de jag nyligen införskaffat!

Sov så gott cutiepies!

Göteborg

Hade ju en helg i göteborg förra veckan! En underbar helg som tillbringades med mina underbara nära och kära. Det blev även en del alkoholintag för många av oss. Hann med shopping och fika. Skulle införskaffat mig en go vinterjacka hade jag tänkt, men när jag stod där och valde mellan två jackor kunde jag inte bestämma mig så jag åkte ifrån göteborg helt tomhänt. Eller ja, utan vinterjacka iallafall!

Har även tillbringat söndag-fredag(idag) i Sveriges tråkigaste kommun. Den är faktiskt utsedd till det. Bromölla var jag i iallafall. Görtråkigt faktiskt. Sepciellt när man var utan internet. Så jag har läst igenom hela Elsas värld skriven av Sofi Fahrman. En helt underbar bok. Satt och grät av glädje i slutet. Helt klart en bok alla bör läsa! Eller iallafall tjejerna i min ålder!

Känns som jag missat sååå mycket, både hemma i Göteborg och här i Oslo. Så skulle egentligen ha tagit en fika med Vendela, men ingen av oss orkade så vi laddar batterierna för imorgon. Då blir det galej!

Hörs senare

en vecka...

I nästan en hel vecka har jag varit utan internet. En hel vecka (söndag-fredag). Har varit groteskt, hemskt som en riktigt mardröm. Har inte haft någon kontakt med omvärlden nästan. Som pricken över i:et på detta glömde jag av pinkoden till min svenska mobil. Dum som jag är prövade jag de pinkoderna jag kunde tänka mig att jag hade. Men ikke sa nicke, så nu måste jag leta reda på pukkoden. Som tur är har jag min norska mobil som har blivit min lilla räddning.

Har ju varit i Sverige till idag..Därför paniken infann sig när den svenska mobilen inte gick att använda...

Göteborg!

Det är så sjukt underbart att äntligen vara hemma hemma! Att gå upp och väcka sin älskade syster som som vanligt har försovit sig. Lite tur för mig dock för då får jag träffa henne mer! Nu ska vi sätta oss och äta en go och underbar frukost. Sen har vi paket att hämta ut på posten. Tunika och väska är det som ligger och väntar på dess ägare!

Senare ska jag även träffa min saknade lilla Jossebosse! Ska bli så underbart att få träffa alla mina goa tjejer igen! Kommer dock inte hinna träffa alla tråkigt nog, men skagöra mitt bästa mina älsklingar! Det lovar jag er!

Ikväll nalkas det utgång, men först hem till pappa och Camilla för en go och efterlängtad middag! Kommer bli underbart!

Vi hörs senare!

Götet i mitt hjärta!


en saknad...

En saknad av något man inte har. Det är en saknad man inte kan förstå att man har. Varför den bara small ner som en blixt från himlen. Man inser att man kunde gjort något åt det, men då är det försent.
Man ska ta chansen när man har den. För att ha en saknad av någon är fruktansvärt. Att få ett sms och alltid hoppas på att det är rätt person som skickar, eller att logga in på facebook och tro att alla nya händelser eller meddelanden är från rätt person. Men varje gång är man lika besviken. Det får en att fundera över om perosnen är död eller valt att gå en annan väg i livet.
En väg utan mig...
Sorgligt men sant..

MarreBarre!

Yooo Man!
Under mina fem veckor här i Norge så har vi träffat många goa gubbar eller gutter som man säger här. Men det är få av dom som fått sitt egna smeknamn av mig! Och det är ingen av dom som kallat mig Guden! Så min vän, Marius Rand. Eller Marrebarre som jag kallar han! Cred till dig!

Kanoners!



All i want

Världens näst bästa jullåt kom jag också på nu! Dom är underbara! Jul och kärlek hör ihop!



I don't want a lot for Christmas
There is just one thing I need
I don't care about the presents
Underneath the Christmas tree
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is you

I don't want a lot for Christmas
There is just one thing I need
And I don't care about the presents
Underneath the Christmas tree

I don't need to hang my stocking
There upon the fireplace
Santa Claus won't make me happy
With a toy on Christmas day

I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is you

I won't ask for much this Christmas
I won't even wish for snow
And I, I just wanna keep on waiting
Underneath the mistletoe

I won't make a list and send it
To the North Pole for St. Nick
I won't even stay awake
To hear those magic reindeer click

Cause I just want you here tonight
Holding onto me so tight
What more can I do
Oh baby, all I want for Christmas is you

All the lights are shining
So brightly everywhere
And the sound of childrens'
Laughter fills the air

And everyone is singing
I hear those sleigh bells ringing
Santa won't you bring me
The one I really need
Won't you please bring my baby to me, quickly

I don't want a lot for Christmas
This is all I'm asking for
I just wanna see my baby
Standing right outside my door

I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
Baby, all I want for Christmas is you

All I want for Christmas is you, baby

Last Christmas

Världens bästa Jullåt! För varje jul som går blir den bara bättre och bättre! Älskar den!



Last christmas
I gave you my heart
But the very next day you gave it away
This year
To save me from tears
I'll give it to someone special


Last christmas
I gave you my heart
But the very next day you gave it away
This year
To save me from tears
I'll give it to someone special



Once bitten and twice shy
I keep my distance
But you still catch my eye
Tell me baby
Do you recognize me?
Well, it's been a year
It doesn't surprise me (Happy Christmas)
I wrapped it up and sent it
With a note saying "I love you"
I meant it
Now I know what a fool I've been
But if you kissed me now
I know you'd fool me again

Last christmas
I gave you my heart
But the very next day you gave it away (you gave it away)
This year
To save me from tears
I'll give it to someone special (special)

A crowded room
Friends with tired eyes
I'm hiding from you
And your soul of ice
My god I thought you were
Someone to rely on. Me?
I guess I was a shoulder to cry on

A face on a lover with a fire in his heart
A man under cover but you tore me apart
Now I've found a real love you'll never fool me again

Last christmas
I gave you my heart
But the very next day you gave it away (you gave it away)
This year
To save me from tears
I'll give it to someone special

Last christmas
I gave you my heart
But the very next day you gave it away (you gave it away)
This year
To save me from tears
I'll give it to someone special (special)

A face on a lover with a fire in his heart (gave you my heart)
A man under cover buy you tore him apart
Maybe next year I'll give it to someone
I'll give it to someone special

Börjar känna av Julen.

Det snöar, snöar och snöar! Oj vad jag gillar det! Känner att julen börjar närma sig med små tomtesteg. För idag har vi fyllt lägenheten med doft av lussekatter. Jag har nämligen, tro det eller ej. Gjort mina första lussekatter helt helt själv! Och dom blev dundergoda!

När jag bakade förut passade jag även på att lyssna på lite julmusik. Vill fkatiskt ha jul nu! Älskar julen!

Lussekatterna ska dock med till Svenska kyrkan sen. De ska användas till Julbasaren. Så duktiga är vi här på Frognerveien och bakar enbart för att vara snälla!




monday it is!

Måndagen är här och nästan över faktiskt. Har haft en go dag som har haft innehåll som promenad i Frogenerparken, god mat samtidigt som vi kollade mamma mia, solning, thaimat och snart ska jag bege mig till stan för en underbar fika! Ska bli riktigt nice faktiskt.

Vädret i Oslo idag har varit helt udnerbart, kallt men väldigt mysigt. Tror det var runt 5- här uppe. Så lite kallt var det allt att springa runt i löpartights och tjocktröja. Men vi njöt när solen nådde våra ben!

Helgen har faktiskt blivit ganska tokig trotts att vi skulle tagit det lite lugnt. Party båda dagarna och igår, söndags så gick jag och Vendela med i ett projekt som kommer bli helt sjukt bra! Cash Cash cash!



lööördaay

Hej där!

Sitter i mitt rum här i Oslo med mongoVendie och förkrökar lite. Vi har tänkt att utforska Oslos gator och barer ikväll. Ska även träffa upp våra goa norska gubbar sen. Så kvällen kommer nog bli helt awesome! Vi korkade precis upp vinet, lite väl sent ute men vi dricker snart ikapp oss! Bjuder på en bild och sen får ni önska mig och Vendie en underbar kväll!

'

Friday im in Love!

Kära kära fredag har äntligen kommit! Jag har redan varit vkaen i tio timmar så jag har levt min fredag fullt ut. Var på stan med Liselott, köpte jacka och bh. Vi unnade oss även en go lunch på den asiatiska resturangen inne i Oslo city! Otroligt gott!

Nu håller vi på att laga mat, och jag och Liselott har precis tagit ett glas vin. På bordet idag står det fläskfile i mögelostsås med championer och sen ungsbakad potatis med morötter och till detta ett gott glas vin! En sån kväll.

Kvällen är dock riktigt osäker. Får se hur den börjar och slutar. Är riktigt taggad på att köra loss!

Visar bilder imorogn på min nya kappa!

Love

torsdag med stress.

Idag har jag faktiskt haft en lite småstressig dag, har varit tvungen att införskaffa mig en kappa. Och detta skulle ske på två timmar. Så jag sprang runt som en galning i Oslo. hitta två jättefina! Så kan inte bestämma mig för vilken det blir... Åker nog iväg om en stund och kollar. För här stänger Oslo city kl 22. Gör bra för oss shoppingälskare!

Ska även ta mig i kragen och gå de 50 meterna till solariet. Helgen närmar sig och ja vill va brun och snygg!

Mitt rum i Oslo

Här har ni lite halvdåliga bilder på mitt rum här i Oslo!


Har ingen klädhängare så använder mig av små spikar på väggarna. Det är ju som sagt en byggarbetsplats utanför mig. Så har ingen utsikt över huvud taget...

Får inte hänga upp något roligare på väggarna än kläder...

tv hörnan

min lilla favorithylla med alla smycken och godsaker


Läslusen!

Jag har kommit in i en fas då jag läser och läser. Tycker det är skitkul att läsa och ser fram emot varje gång jag kan läsa. Så jag har tagit en bild på vilka böcker jag har/ska läsa nu så får ge er jossanbetyg på varje bok.
Här är de tre böckerna.

Från vänster till höger:
* Jenna Jamesons självbiografi om hennes liv." Att älska som en porrstjärna" läst för länge sedan
*Dumpa honom! Tjejers motsvarighet till killars "The game" Ska börja på sen
* Ego woman! av Carolina gynning. Även den en självbiografi. Läst klart och den är GÖRBRA!!

Lanvin for H&M

Den 23 november släpper H&M sin nya kollektion med lyxdesignern Lanvin. Kollektionen är lyx rakt igenom och på de felsta plaggen skriker det faktiskt Sex and the city! Jag älskar en del av klänningarna, men är tveksam om jag kommer stå i kö för att få tag i ett plagg. Vet ju faktiskt inte när jag kommer att använda godingen. Men samtidigt är det bara lyx att ha det hängandes i gaderoben eller som en tavla på väggen. Här är några godingar!




stupid?

Jag ljög för er i det andra inlägget. Jag har ju inte alls duschat. Det vara bara önsketänkande tror jag. Men kom ju på att det är lite äckligt att duscha innan man lägger sig i solariet och svettas. Men nu har jag fått ett problem pga detta. Jag måste ju duscha nu.
Men, jag har hört att om man duschar några timmar efter solning så duschar man av färgen!
Stämmer detta tro? Snälla hjälp mig!

2010-11-03

Godmorgon alla monsterdiggare!

Eller godmorgon och godmorgon, det är snarare god lunch! Har varit uppe i några timmar faktiskt. Jag har hunnit leka massa skojsiga lekar, ätiti frukost, duschat, lekt lite till, lämnat barnen på parkleken och även solat. Visst är jag duktig?

Var och prövade ett nyöppnat solarie här på frogner. Det är 40% billigare nu, så det är som gubben i solariet sa, Kjempebilligt. Riktigt bra solarie med. Man måste ju fejka brännan lite nu när vintern smyger sig på.

Idag ska jag för det mesta ta det riktigt lugnt. Igår hade jag tänkt att jag skulle åka in till stan för att leta efter en kappa. Men jag har fortfarande lite sömn att ta igen från helgens bravader så jag ska sova lite och koppla av. Förhoppningsvis blogga lite.

Senare ikväll ska jag träffa min favoritVendela. Tanken var att vi skulle gått till svenska kyrkan för att gå på 18+ gruppen. En grupp som är riktigt bra för oss svenska ungdomar som yrar runt i Norge. Men på schemat idag stod det att vi skulle sitta och lyssna på en sångerska som skulle spela orientalisk musik. Och att lyssna är inte min och Vendelas starka sida. Så istället ska vi fika med Marius och Gustav. Ska bli riktigt kul faktiskt!

Loove Joss



Jag och Vendela


no gbg

Mina favoriter därhemma, jag är ledsen att göra er besvikna. Men jag kommer inte hem denna helgen heller. Jag kommer helgen efter det. För då slipper jag varqa ensam i Oslo en helg. Så jag och Vendela kan köra på våra vinkvällar och godsaker.

Så Helgen den 12-14 nov kommer jag befinna mig i Göteborg!

Today

Gjort Lekt med småbarnen härhemma
Planer Leka och sedan förhoppningvis ta en promenad
Äter Inget än, men ska snart äta sushi hoppas jag på.
Dricker Vatten
Lyssnar Min och Vendies spellista
Ser på - Dataskärmen
Bästa Nya småjobb
Sämsta Galet trött
Väder Regnigt och tråkigt
Outfit: Svarta Leggings från zara, Svart klänning från Fiorucci. En liten mysoutfit idag!

full rulle!

Ojojoj! Här hemma springer de just nu runt fem små barn i 1årsåldern. Eller springer och springer, dom kryper runt här. För att komma någonstans så måste man ha spänst i världsklass känns de som! Men det är riktigt mysigt faktiskt! Kommer sitta barnvakt åt andra barn ibland med, så extra cash kommer rulla in!

Idag så har jag fått ett shoppingsug utan dess like. Vill ha massa söta Odd mollyklänningar. En gosig som jag har blivit helt in love i är en goseklänning som Vendelas mamma har. Den är underbar. Gillar nog den äldre modellen lite mer dock, då är det änglavingar på ryggen och den har luva. Så någon av dessa är det dags för mig att införskaffa!




Odd molly

i let the sun go down on me

Trött, tröttare, tröttast! Just så är det jag är just nu. Helt sinnessjukt trött. En alldeles för jobbig och lång dag för mig. Har tvättat massa, städat, lekt cirkus, lagat mat m.m. Så jag är nästintill död.

Sitter och tar de lugtn framför datan nu med. Funderar på om ja ska orka kolla på lite paradise Hotel eller om ja ska unna mig en timmes extra sömn inatt. Det blir svårt faktiskt. För jag har Ben & Jerry att äta till Paradise isåfall. Får se hur det blir.

JAg lovar er mina kära läsare att uppdatering ska det bli mer av.

Imorgon ska jag passa en till liten unge. En 1årig tjej. Ganska mysigt faktiskt. För vi ska ut och äta sushi imorgon är det tänkt. Drömmer faktiskt om sushi. Har inte ätit det på hur länge som helst! Så varje gång ni äter sushi, snälla söta rara, tänk på mig!

Måndag

Ojojoj! Vilken udnerbar helg jag och Vendela haft. Vi har tillbringat den hos våra vänner i Västerås. Lite sömn och mycket alkohol kan förklara helgen kort och gott. Underbar helg! Så vi kommer förhoppningsvis dra dit snart igen, oavsett vad grabbarna säger!

Jag har fått ett litet ryck och fått för mig att jag ska färga håret brunt! Så snälla, lägg in en kommentar och säg vad ni tycker!

RSS 2.0