Just a day in my life...

Utvilad men otroligt seg. Det är hur jag är idag. Ska snart hoppa in i duschen och sedan promenera ner till stan för att se om jag kan göra några fynd. Är ju halva rea priset i princip överallt. Senare blir det att ta sig till Lerum och min älskade kusin. Väl där vankas det flytt, målning och massa massa mys. Det är sån tid vi behöver med varandra. Tid med storasystern jag aldrig fick. Världens bästa för den delen med!
Nu är jag som ni kanske märkt i Göteborg. Vet inte hur länge jag kommer stanna eller om ja kommer stanna. Det ända jag vet är att jag är här nu. Sen får tiden ge resten av svaren.

Day 3- What kind of person attracts you

En fråga jag faktiskt inte har en aning om. Jag har ju förstås min drömprins i huvudet, men jag har ingen aning om han finns eller inte... Men jag vet inte riktigt vad jag faller för. Finns så mycket som kan göra att jag faller för någon... Otroligt svårt att försöka berätta för er. Men en sak som är säker. Jag vill alltid ha det jag inte kan få!

Day 2- How have you changed in the past 2 years?

Jadu det är en väldigt bra fråga faktiskt... En fråga jag har väldigt svårt att svara på. För jag känner mig fortfarande som 5 år i huvudet. Men samtidigt har jag växt som person. Tror jag är mycket mer självsäker nu än vad jag var för 2 årsedan. För 2 årsen gick jag 2an på gymnasiet. Var mig nog ganska lik under hela gymnasietiden bara att jag slutade med handbollen pga skada och började upptäcka partylivet i Göteborg lite för mycket faktiskt. Jag umgicks mer med mina vänner och några flaskor vin än vad jag gjorde med handbollen och handbollsplanen som varit en stor del av mig under ca 13 år. Ett steg som för mig ändrade allt. Jag trodde inte att det fanns ett liv utanför handbollsplanen, men det fanns det! Jag upptäckte att jag kunde smygröka, smygdricka och även använda mig av falkslegg. Jag träffade vänner som jag kommer ha hela livet och som även ändrade mig till det bättre. Tror jag!
Om ni mina kära vänner tycker jag har förändrats tycker jag ni kan skriva till mig. För jag känner mig som samma gamla vanliga Josefine, fast nu utan handboll!

Day 1- Weird things you do when you’re alone

När jag är själv gör jag nog lite småknasiga saker. Eller inte så farligt konstiga kanske.... Springer runt och tränar naken, eller tränar försöker spänna mig och se om ja kan bli body builder! Sen hoppar jag i sängen ibland och önskar att jag var 6 år och nykär i alla killar i klassen samtidigt som ja sjunger på Bubbles. Brukar även låtsas att jag är en mästerkock när jag lagar mat. Tror alltid att ja har en kamera som spelar in allt jag gör i köket så allt blir sådär perfekt som det alltid blir i tv.... Jag älskar att vara naken när jag är själv! Det kan jag inte ljuga om faktiskt!

Craaazy bitch!

Arg och irriterad är vad jag är idag! Har varit det sen jag steg upp ur sängen. Blir heller inte speciellt mycket bättre av att de små trollen gör allt man säger att dom inte ska göra. Säger man till att dom ska gå ner från bordet, så klättrar dom upp i fönstret. Säger man till att dom ska städa, stökar dom ner ännu mer. Och så har jag haft de under de timmarna jag varit hemma med alla tre busarna själv. Och att stå och laga mat på det är inte lätt ska jag lova er!

Har hittat några ljuvliga bilder från när jag var liten och även några goingar från studenten i en mapp som ja aldrig sett på min dator innan..
Min kära lillasyster i sina bästa dagar
Svensk in i själen!
och Studenten!
Bjuder på några goingar då och då!

Måndag!

Riktigt skönt att det blir mörkt mycket senare för varje dag som går. Det bevisar att sommaren är på g!
Idag tog jag mig i kragen och åkte in till stan för lite shopping. Fick med mig en jättesöt blus hem och lite annat smått och gott. Känns lite speciellt att gå helt själv i Stockholm måste jag säga. Känner mig lite mer vuxen faktiskt.
Nu lagar jag mat till de små trollen. Idag blir det potatismos och köttbullar och ärtor. Är själv med dom i några timmar till då föräldrarna jobbar. Så för en stund sedan kollade vi på Ariel och unna oss lite glass. När jag är själv med dom kör vi på tvärtomdagar. Efterrätt först!
Ariel var föresten himskans bra!
p.s. Jag har även hunnit städa och packat lite idag!

hej från mig!

Här har ni ett hej ifrån minitjejen här!
Hon vill att ni ska vara rädda om er därute. Annars får ni skäll!

fåtal dagar!

Nu är det bara ett fåtal dagar kvar tills jag får träffa min lilla pingla V. Vi ska tillbringa helgen i Västerås med goa gubbar. Vi sitter nu och planerar lite för framtiden. Som det ser ut så blir det ev en lite resa till staterna för oss. Hoppas nu att detta blir av och att vi får de som vi vill!

Saknar iallafall min älskling och andra halva!



Dynggo helt enkelt!

Rick Malambri!

Jag hade inte bangat! En riktigt pudding som man blir helt in love i när man ser filmen step up 3. En vacker dag ska han bli min! Se och njut tjejer ( och de killar som vill) För detta är ögonorgasm!

Helg!

Då är lördagen äntligen här. Sovmorgon och ledig tid. Gårdagen tillbringades på stan fick dock inte med mig några fynd hem då vi enbart sprang runt i inredningsaffärer som Svenskt Tenn m.m, och det är inte riktigt min stil så längtar till nästa vecka då vi ska ha en heldag på stan vi tjejer i "familjen". Då ska det shoppas lovar jag er!

Ska snart bege mig in till stan för att träffa J som flyttat hit för att plugga. Har inte träffat han på toklänge så det ska bli lite roligt faktiskt. Senare blir det även handboll med min kära göteborgare och granne här i Stockholm.

Har börjat inse att jag inte har så långt kvar här i min lilla "familj"... Riktigt tråkigt då jag fått tre nya småsyskon och vänner för livet. Trotts ålderskillnaden på mig och föräldrarna kommer vi extremt bra överens. Speciellt Mamman,  vi är lite som syskon vi med. Pratar om allt mellan himmel och jord. Så det är med sorg jag faktiskt flyttar härifrån. Dock gör jag det på egen vilja och känner att det är dags för mig att bege mig ut i världen för att utforska det jag missar annars. Så om en vecka är den vanliga och galna Josefine tillbaka!


grrr!

Ett program jag faktiskt älskar är bygglov. Inte minst för att Matte är riktigt riktigt snygg! Han gör faktiskt halva programmet. Kolla bara här!

ensam men stark...

Känner mig så ensam. Jag vet att jag inte är det, men ändå är det något som gör det. När jag satt i bilen förut med mina två prinsessor kom Mauro Scoccos låt, "Till dom ensamma" på. Kände mig som en i sången. Vet inte varför, har världens bästa vänner och världens bästa familj men ändå är det något som saknas...

just mine

Dessa godbitar från topshop får gärna hoppa in i min gaderob nu! En vit kavaj är ett måste inköp för mig nu i vår! Funderar starkt på att klicka hem klänningen...

usch

Åh vad jag är arg... Känner mig som ett bi! Handbollen idag gjorde mig galen. Sverige förlorade mot Argentina och det har dom aldrig någonsin gjort! Riktigt pinsamt faktiskt...
Men jag har insett att jag vill ut, ut i världen. Skaffa lägenhet, jobb, nya vänner och bara njuta av att vara jag. Längtar till den dagen man en vanlig tisdagkväll kan ta hem någon god vän hem till sin mysiga lägenhet, sitta och prata och allt mellan himmel och jord och avnjuta en eller två flaskor vin. Det är riktigt vardagslyx och det är sånt jag vill ha just nu. Saknar det i min vardag. Det lyxigaste idag var att jag tog mig en promenad för att handla mig en avokado som jag avnjöt. Inte speciellt lyxigt!
Så fort jag lämnar Sveriges huvudstad, stockholm börjar mitt nya liv. Eller iallafall börjar till det! Ska ifrån all gammal skit och trubbel. Just nu känner jag att jag hör hemma i Oslo. Så det kanske är där jag bosätter mig och njuter av livet i något år.
Jag är fortfarande ung och dum så jag gör det som känns rätt i nuet!

promenix

Åh vad det är skönt att bara ta det lugnt. Har nyss kollat den sista filmen av Wallander och ska strax ta på mig lite träningskläder för att ta mig ut på en lång och behövlig promenad. Nu är det träning på riktigt för beach 2011 börjar sakta smyga sig på. Hade dock velat ta mig en joggingtur men knät utgör ett ganska stort hinder för det tyvärr...

Ska även stanna till och handla med mig avokado och några goda frukter på vägen hem.

Hörs senare lovers!



ny vecka!

Då var det äntligen en ny vecka! En ny vecka med nya möjligheter! Sitter hemma i soffan och ska strax kolla på Wallander. Barnen ligger och sover så just nu har jag det väldigt lugnt! Har precis ätit en tallrik med Apelsin och keso. Riktigt gott, och nyttigt för den delen med!
Låg och kollade lite väskor igår innan jag skulle sova och jag har bestämt mig för att jag ska införskaffa mig en Mulberry i modellen Bayswater. Det är en av de finaste väskorna jag vet och den är klassisk som bara den så kommer kunna ha den i flera år!
Så nu är det bara att börja spara! För en vacker dag ska den bli min!

nykterist?! Javisst!

Har haft en underbart lugn och skön helg utan en enda droppe alkohol! va riktigt längesedan jag hade det, och det var riktigt välbehövligt! Tror även nästa helg kommer bli otroligt lugn! Så jag kanske ska ta mig en funderare och bli nykterist på heltid... Ja, varför inte? Vi får se, vi får se!
I fredags var jag bara hemma här i stockholm och njöt av ledigheten och lugnet. Sen lördagmorgon tog jag min lilla väska med tandborste, trosor och kofta för att begå mig till Västerås och spana in lillkusinen eller min prins, Lukas när han spela hockey! Och efter matchen blev han helt plötsligt min kung. För han va riktigt duktig på isen! Så den minsta får vara min prins nu och Lukas min kung.
Senare blev jag upplockad av A för att bege oss hem till H och kika handboll och även lite film. Handbollen va bra men Sverige utklassade ju totalt så det var en liten seg match. Sen blev det en skräckis och även Kommisarie Späck! Kan vara en av de roligaste filmerna jag någonsin sett! Skrattade mig igenom hela filmen tror jag! Ett tips till er som vill leva på att ett gott skratt förlänger livet! Go for it!
Snart är det Solsidan och time out iallafall!
Kyss

give me a smile, please!

Åh, idag känner jag att jag är på riktigt gnällhumör. Har haft en toppen bra start på dagen i västerås med mina goa kusiner plus moster, sen även en promenad med A. Men sen när jag stod på stationen och väntade på tåget tillbaka till stockholm fick jag en klump i magen och jag blev arg, ledsen och sur. Blev ju inte bättre av att det hamna ett gäng småtjejer som sjöng, skratta, grät och lekte framför mig... Kopplade in musiken och försökte koppla av men icke, för då va vi helt plötsligt framme... Så fick pina mig iväg till tunnelbanan och det är hemskt. instängt och tråkigt!
Nu är jag hemma och är fortfarande lika arg. Så idag har jag bestämt att jag ska unna mig något. Så idag blir det till att klicka hem en klänning! Tror jag... Har inte bestämt om det blir en eller två! Denna skönhet blir det iallafall!
Floral Contrast Dress SEK 349, Angeleye - NELLY.COM

sovdags!

Nu ligger jag i min lilla säng här i stockholmo! Har ju som sagt varit på stan idag och jag är jättenöjd att jag tillslut orkade mig in faktiskt! För jag fick med mig två riktiga kap hem. En kjol och en kavaj.
Nu måste jag faktiskt ta mig i kragen och slänga över täcket och lägga ner huvudet på huvudkudden för imorgon ska det bli en liten resa till Västerås. Ska kolla när kusinen Lukas spelar hockeymatch och senare ska jag eventuellt träffa mina goa gubbar. Hoppas på det!
Så för att inte se ut som ett vrak så säger jag godnatt till er mina vänner!
Love u

fredag

Oj vad dagarna bara springer iväg. Denna dagen har hittils bestått av Änglagård, lämna och hämta på dagis, fastna med bilen i en backe och ätit mat! Snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för att åka in till storstaden!

tjollediloo!

förlåt...

Älskade vänner! Föråt för urkass uppdatering. Säger att jag ska bli bättre hela tiden men jag har ingen ork. Men nu lovar jag er. Jag SKA bli bättre... (iallafall försöka) Var ju faktiskt ganska duktig ett tag.. men sen sket det sig.

Nu är jag iallafall i stockholm och idag fick jag veta en ritkigt trevlig överaskning som nästan var för bra för att vara sann. Min gamla handbollsvän Julia, som för tillfället är den enda jag riktigt känner i stockholm bor enbart en minuts promenadavstånd ifrån mig. Jag kan nästan kasta en sten på hennes hus! Det är riktigt nära. Så vi hade en liten myskväll med handboll, te och skitsnack. riktigt nice faktiskt!

Imorgon blir det lämna på dagis och sen ev ta med de två minsta trollen till ett köpcentrum för att göra några ärenden. Känner mig faktiskt vuxen som springer runt med barn och har viktiga saker att fixa. Är ju faktiskt tillochmed fredag imorgon så då kanske man får unna sig lite fredagsshopping på kvällen. Får försöka få med mig Julia!

På lördag bär det av mot västerås för att träffa mina goa kusiner och min moster! Ska även kika på hockey. Måste ju se släktens talanger! Kan ju inte vara annat än kungar på isen/planen! Tror min kusin är precis som jag! Världsbäst! haha!

Nu måste jag sova! hörs imorgon goingar



Bild från smögen i sommras med vin vendela (ev blivande sambo)

Hej torsdag!

Godmorgone eller God lunch!
Vilket fruktansvärt äckligt väder det är i Göteborg idag... Känner inte alls för att gå ut men gör det för att få träffa mina goa tjejer. Idag ska jag även bli en lycklig ägare till en Marc Jacobs neccesär! Så jag måste ta mig ut.

Igår var jag och Sandy ute och tog några glas vin. Hade det riktigt mysigt trotts stället vi va på. Men sedan när vi skulle dra hade jag missat min spårvagn med någon minut så det vara bara att börja traska hem. 25 minuter senare och lite många svordomar kom jag tillslut hem!

Imorgon kommer min älskade Vendela och det ska firas med dunder och brak!

tisdag

Idag blir det tyvärr inte mycket bloggande, även om det inte varit så mycket sånt på ett tag. Men jag ska snart dra mig ner till stan med min Ängel Frida för att äta lite frukost. Sen ska jag bege mig till lerum för att ha en riktigt mysig kväll med min kusin! En dag med enbart kvalitetstid med folk jag älskar! Sånt gillar jag!

Förösker lägga in ett inlägg sen!

Love

nyår i bilder!



Listan bara måste göras!

1. Hur gammal är du om fem år? Då är jag 24, nästan 25.

2. Vem var den sista du träffade? Min Genevieve!

3. Hur lång är du? 177 tror jag...

4. Vilken var den senaste film du sett? Jönssonligan på äventyr!

5. Vem ringde du senast? Malin :)

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? efter en del raderade av misstag är det från jenny " åh shit va läskigt.. ska kolla mitt kontosaldo snart.. skjut mig!"

7. Vad är dagens planer? Dagen är nästan slut, men jag ska ev på bio ananrs blir det bara att vara hemma och njuta lite.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa, men jag skriver väldigt mycket sms...

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda :(

10. När såg du senast din mamma? För ca 30 sekunder sedan när hon kom innanför dörren :)

11. Vilken ögonfärg har du? Jag har blåa.

12. När vaknade du idag? Klockan 10 tror jag den var...

13. Har du någon gång hittat en katt? ja! eller 5 st faktiskt. Nyfödda små gullisar.

14. Vilken är din favoritplats? Jag tror det är på en klippa ute vid havet när det är solnedgång.

15. Vilken plats föredrar du minst? Sjukhus och kyrkogårdar när det är mörkt.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? jag har faktiskt ingen aning... Har inte funderat så långt. Lever i nuet!

17. Vad skrämde dig som barn? fyllegubbar! Det var de värsta jag visste!

18. Vem fick dig att skratta senast? Adam!

19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja...

20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Det är olika, ibland i pyjamas och ibland naken :)

22. Hur många kuddar har du i sängen? 4 stycken men sover bara med 1..

23. Hur många landskap har du bott i? 1, Göteborg är mitt enda hem.

24. Har du någon gång spytt på fyllan? hmm.. ja man har ju tyvärr detta..

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Jag älskar att gå barfota, men enbart på sommaren!

26. Är du social? Ja, om jag inte är trött eller hungrig!

27. Vilken är din favoritglass? Lakrisglass, lejonet och björnens äppelpajglass eller ben& jerrys chokladglass

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Shoppa och köpa en lägenhet!

29. Tycker du om kinamat? Ingen jättefavorit faktiskt...

30. Tycker du om kaffe? Ja, Eller det beror på vad klockan är...

31. Vad dricker du till frukost? Jag dricker te, vatten eller juice.

32. Sover du på någon särskild sida? ´ja på vänster sida!

33. Kan du spela poker? Ohja, pokerguden!

34. Tycker du om att mysa? Det är det bästa jag vet! Finns inget bättre tror jag!

35. Är du en beroendemänniska? Ja, ibland är jag otroligt beronde av mina vänner! Gillar inte att vara ensam

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Det vet jag faktiskt inte... Inte vad jag kan komma på!

37. Vill du ha barn? Såklart jag vill! har redan besämt namn! :D

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och förstår norska bra!

39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej aldrig...

40. Föredrar du havet eller en pool? Havet defenitivt!

41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och hemindredning!

42. Äger du dyra smycken? Ja, några har jag allt!

43. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Min systers underbara pasta Carbonara!

44. Vem är den roligaste människan du känner? Jag har riktigt många roliga människor omkring mig hela tiden faktiskt!

45. Välj ett ärr på din kropp? Det otroligt fula och hemska på mitt knä som jag fått efter ett x antal knäoperationer..

46. Vad har du för ringsignal? En riktigt tråkig och hemsk en...

47. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja, jag har en klänning som hänger i min gaderob från när jag va en pyttis!

48. Flirtar du mycket? Njea, det beror helt på vem man jämnför med!

49. Vart togs din profilbild för din blogg? På ett bröllop!

50. Kan du byta olja på bilen? Olja vadå? ;)

51. Har du fått fortkörningsböter? Nix!

52. Vilken var den senaste bok du läste? 100åringen som hoppade ut genom fönstret och försvann! Riktigt rolig!

53. Läser du dagstidningen? ja när jag får tag på någon :)

54. Prenumererar du på någon veckotidning? nej det gör jag inte!

55. Dansar du i bilen? Haha, ja faktiskt!

56. Vilken radiostation lyssnade du på senast? NRJ eller lugna favoriter!

57. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Lite tankar i min lilla rosa bok!


2010

2010 har varit ett år fullt med möjligheter, skratt, tårar, sena nätter hängandes på bardisken och många liter alkohol. Ett år som jag dock alltid kommer komma ihåg. Det var året då jag tog studenten, gick på studentbal, hade en obeskrivligt bra vecka i Smögen med min bästis, tog ett steg bort från Göteborg för att upptäcka Oslo, lärde känna människor jag förhoppningsvis kommer ha hela livet och jag har även hittat mig själv. Jag har byggt upp mig själv. Från att ha varit en oskyldig liten tjej som inte vågade göra något, till tjejen jag är idag, lever för nuet och oroar mig inte för vad framtiden har att erbjuda. Jag har lärt mig att inte vara rädd för att bli dissad av killen jag vill ha, det finns så många fler därute. Jag har lärt mig att inte vara rädd för att pröva nya saker, det kan bygga min framtid.  Jag har insett att jag har världens bästa vänner som jag vill ha för resten av mitt liv!

Året har även haft en del jobbiga saker, men det är sånt jag lägger bakom mig och tar enbart med mig det positiva och lyckliga minnerna från 2010, året då jag tog ett stort steg mot vuxenlivet!

2011 ska bli mitt år, på riktigt! Jag ska leva i nuet och bara se framtiden positivt! Det är det enda man kan styra. Det som är gjort är redan gjort och ligger bakom oss. Nu ska vi leva som aldrig förr!




gott nytt år!

Ett nytt år med nya möjligheter och ett nytt liv! Jag hade nog den bästa nyår någonsin igår och jag tackar alla mina vänner för det! Här en bild på mig och min favorittjej innan vi ska åka vidare till partyt!


RSS 2.0