Sitter hemma hos Vendela i hennes lägenhet nu. Mötte henne i stan förut för att mysa lite. Vi drog till Modellab och hälsa på michaela. Bestämde även kvällens planer. Kommer bli en grym kväll med andra ord. Kan inte bli annat när vi tre drar igång. Känner mig lite begränsad pga mitt knä. Men sånt löser sig alltid. Har hört att stolar som man kan sitta på är gryma, så blir nog att tillbringa kvällen med en sån cooling! haha ne men vi får se vad som händer, har ganska hög smärtgräns men lite jobbigt att få grymt ont. Det löser sig alltid! Måste kila och göra mig iordning och lösa lite problem som uppståt. Hoppas alla får en kanon kväll! Det ska iallafall jag/vi ha! massa pussar och kramar ♥

Lördag

När jag vaknade i morse och kollade såg jag att ja skulle tappa hakan. Det var snö ute, och jag som vill börja använda min skinnjacka... Sitter nu hemma hos min söta lilla Frida och kollar på Desperat Houswifes medans Frida är i stallet.  Igår var vi på tjejmiddag hos Sara här i kungälv. Va otroligt mysigt och kul att träffa så mycket nytt folk. Tack för allt Sara! Idag har jag inte allt för mycket planer. Tar nog en liten sväng på stan medans jag ändå är på väg hem härifrån. Ska försöka hitta lite klänningar och tuikor. Har ju sett mina favoriter på Oles Döttrar. Får åka dit och spana igen. Ikväll har jag lite planer men vet verkligen inte vad jag orkar... Får se, är sugen på en myskväll. Ska nog ta mig en dusch nu!
Puss&Kram

Mitt lilla hjärta, Frida

Bracelets




1. Good Charma. 2, Diddi 3, Pearl for girls

Torsdag morgon

Kom precis ur en supervarm och go dusch. Ska snart göra mig en go frukost och läsa tidningen. Känner mig lite gammal när jag gör det men samtidigt blir jag mer allmänbildad. Sen vaknar man till riktigt ordentligt a att bara ta det lugnt. Vet inte vad det är för väder ute, men jag är grymt sugen på att ha skinnacka idag. Får se hur det blir med den saken. Idag efter skolan ska jag träffa Josse. Vi ska mysa på stan och se ifall vi gör några fynd. Känns som det var år och dagar sedan vi myste som bara vi kan. Med tanke på att vi var md varandra varje dag när vi gick på Rydsbergs så är det inte så konstigt kanske. Men idag sa jag försöka få tag i nya skor och lite Dresses. Min gaderob m´behöver ett rejält lyft. Hör av mig senare om hur allt gick!

Puss&Kram

Onsdag

För första gången på väldigt länge gick jag upp för att träna i morse. Morgonträningarna kan vara som en otroligt bra start på dagen för att komma igång i hela kroppen. Men om man inte sovit ordentligt på natten så blir det helt tvärtom. Man blir hängig och säckig och det känns som man somnar vilken sekund som helst. Idag var det posetivt för inatt sov jag kanon! Sen hade vi bara en lektion. Så jag och min lilla Fridis åkte till baugetten för att sedan med mätta magar vandra vidare till Oles Döttrar. Supersöt liten butik. En riktig Josefineaffär, och dom som känner mig väl kan ju ana hur det var. Hittade supersöta Tunikor och klänningar som bara måste till min gaderob inom kort tid. Efter lite väl mycket kollande så bar det av till ordning & reda för att göra det vi åkte från skolan för. Köpa oss varsin kalender! Nu ska jag börja ha ordning på mitt lilla röriga liv. Kommer nog bara lyckas de första veckorna eller kanske dagarna. Det återstår att se. Ska kila och äta nu sen börjar Semester Svenskar, tycker det är ett ganska mysigt program. Sitter och småler hela tiden och bara önskar att jag var i Thailand.

Puss&Kram

Calle!

'

Idag fyller det lilla hocketproffs Carl Klingberg 18 år! Grattis hjärtat♥

Tintinstyle

 

Alla dessa underbara plagg och armbandet spanade jag in på Tintinstyle! Jag älskar dom!


Forever 21



Vet inte vilken jag gillar bäst... Den blåa är fin att ha på sommarkvällarna medans den orange är söt att ha på dagarna till stranden... Svårt val, är sugen på att klicka hem dom...

Söndag

Nu är jag äntligen hemma och kan pusta ut! Igår var jag hemma hos Vendela med Sara och Linus. Vi hade en riktig myskväll då vi spelade TP och snacka som bara vi kan. Valde även att sova där för jag orkade verkligen inte förflytta mig. Så min kära syster kom ochh höll mig sällskap. Så imorse när vi vaknade åkte vi hem och påvägen köpte vi färskt bröd och gjorde en kanongod frukost. Efter lite mys hemma bar det av till stan för att fika med Lisa och Jeannie. Säger bara Äntligen fick vi in en tid där alla kunde. Det var verkligen kanon mysigt. Så nu sitter jag här och kollar på något amatörprogram om trolleri. Ska nog sova snart. Hoppas alla haft en kanonhelg. För det har jag haft. Laddar inför nästa helg då vi kommer slå till med dunder och brak!

Pussokram♥

...

att man ska behöva ha så svåra vl i livet. Har hört att livet ska var enkelt. Men den som sa det till mig ljög. Tur att man har underbara vänner som alltid ställer upp♥ Ni anar inte hur mycket ni betyder!

JoFi



Älskar dig Frida! du är underbar! vet inte hur jag skulle kunna klara mig utan dig nu...
Kan inte ens tänka mig tanken utan dig...

Fredag

Skolan idag igen! Känner att jag inte kommit tillbaka till skoltänkandet efter lovet. Mycket pga jag var bort i en vecka nu efter operationen. Hoppas verkligen att det kommer tillbaka efter denna helgen nu. Efter skolan idag så åkte jag inte till stan med Sara Linus och Vendela för att återigen se S & V pröva balklänningar. Så underbart fina var dom och blev riktigt stolt över att ha så söta vänner! Sen efter lite snick och snack bar det av till Kungälv för att umgås med min älskade Frida och hennes supergoa pojkvän Anton. Vi bara myste och såg en supergo film, The Last Kiss. Ikväll blir det mys hemma. Skulle egentligen ha firat Emelies 18årsdag. Men mitt knä hindrade detta tyvärr:( Får ta igen detta så snart kryckorna slängts iväg. Då jäklar!

Fridagumman♥


P.s. Är lite sugen på att åka upp till landet imorgon och mysa, får dock se hur det blir med det. Hade varit så mysigt att bara få komma bort och tänka på lite annat!

Happy Birthday!



Vill önska min lilla favoritSara grattis på 19års dagen! Hoppas du får en kanon dag hjärtat!

Rachel zoe



     



Den tjejen kan allt som har med stil att göra! Hennes gaderob är ju en dröm för alla flickor!

Grattis!



Grattis Emelie till din 18årsdag! Hoppas du får en kanon helg nu vännen!

:(

Jag orkar inte mer... Finns så mycket ag hade velat göra och hade kunnat göra om det hade funkat. Ett liv ska ha lite motgångar, men inte motgångar som gör att man nästan går under. Allt jobbigt kommer samtidigt. Finns så mycket mer i livet än bara Handbollen. Men det har alltid varit en del av mitt liv. Känns så jobbigt att inte veta hur framtiden kommer se ut... Men kanske är bäst att ta dag för dag.



Åhus 08

roooosa

♥Vill ha sommar nu! Vill springa runt i den ljuvlig Juicy klänningen som jag såg på fiorucci häromdagen. Rosa och helt underbar. Ett måste i min gaderob till sommar. Har även hittat lite andra godbitar som jag inte hade sagt nej till. Tyvärr är Juicy klänningarna från förra årets kollektion...





Hade gärna haft på mig detta den 3 juni när det bär av till Rhodos!

snygg



Hur snygg får man vara?

HandbollsVm

Har precis kollat på Sverige- Spanien. Sverige vann och dem gjorde en otroligt bra match. Blev lite orolig vissa tillfällen men kände på mig att Sverige skulle stå som mästare efter denna match. En riktig höjdarmatch! Nu är man en stolt Svensk.

Idag var det sjukgymnasten och skola som stod på planeringen. Gick bra hos sjukgymnasten. Men i skolan fick jag den där hemska värken. Ville bara sjunka genom jorden. Jag Sara och Vendela slog till på sushi idag med. Har inte ätit det på 2-3 veckor så det var verkligen en höjdare. Sen slog vi till på riktigt glamour. Sara och Vendela prövade balklänningar. Så fina och underbar klänningar. ( Tycker du ska ta den rosa Vendela). Vendela och Sara hade lektion så jag tog tåget hem och nu ligger ja på samma plats som jag gjorde för 5 timmarsedan. Har sådan orolig verk så vet inte vart jag ska ta vägen. Just nu önskar jag att jag itne gort operationen eller att jag inte hade något ben. Längtar till allt är över så jag slipper all helvetessmärta. Nu är det Smekmånaden på tv så ska kolla på det. Ha en great evening!


the perfect one

Jag längtar så fruktansvärt mycket till sommaren nu. Vill bara kunna gå på stan i en klänning och ett par sandaler. Eller ligga på klipporna och höra hur vågorna slår mot klipporna. Vad som helst men inte vinterns dystra väder och alla tjocka jobbiga kläder. I sommar bär det av till Rohdos och de kommer nog bli en resa för livet. Längtar galet mycket och har redan (nästan) börjat tänka på packlistan. Vilka klänningar som ska med, vilka bikinisar och vad som kommer bli de nya inköpen tills dess. Väskorna under är något jag verkligen skulle vela ha med. Speciellt den Bruna Bayswatern. I love it! En kvinnas riktiga kärlek går till väskor och skor! En sak som är säker ♥





Belstaff, Mulberry Anthony & Mulberry Bayswater

Sunday

Ligger i sängen med otrolig värk i knät. Känns inte allt för roligt. Kan knappt röra mig. Hade en kanske lite för häftig kväll igår. Gick nog på dansandet lite tidigt efter en operation. Får spara allt till nästa helg då jag hoppas på att må otroligt mycket bättre. Då blir det tjejmiddag hos Sara som fyller 19! Ska bli mysigt. Fick ett samtal i morse av Frida. Hon har ev. fått lunghinneinflamation. Inte allt för roligt. Men gumman, vi hoppas på det som doktorn sa. Igår var iallafall jag Vendela Sara och Linus på en 18 årsfest hos en kille från skolan. Hade det helt okej med tanke på att jag satt (nästan) spikad i soffan hela kvällen. Fick höra ganska mycket roligt, när de va många som inte sparade på förfriskningarna. En ganska händelserik kväll. Men när allt började balla ur lite kunde jag bara tänka på två saker, Sängen och Smärta. Så det var otroligt skönt att Mammsen kom och hämta oss.

Idag har jag inte gjort många knop. Har sett en film med Mandy Moore som ar helt okej. Ganska söt och man fick sig en liten funderare på om man verkligen vill leva ett liv med lyx, glamour och en pappa som president med tanke på att man aldrig får vara i fred. Altid Agenter som springer efter en som svansar och bevakar minsta lilla grej man gör och minsta lilla steg. Fast samtidigt så Hade jag ju inte behövt ha en Pappa som är president. Kunde levt i bara Lyx och Glamour. Läste även en bra artikel i Elle idag. Om hur man skapar sitt drömliv. Man får sig verkligen en funderare av allt. Eller iallafall jag. Ska klänga mig ur sängen och umgs lite med min kusin och Mammsen. Njut av det sista denna helgen!

Puss o Kram♥

Fredag

Igår var första gången jag var i skolan efter operationen. Kändes skönt att komma hemifrån lite. Men efter att ha kollat på slutet av handbollsträningen och gått igenom en geografilektion kände jag mig helt yr. Gick till historian men efter några minuter kände jag att det räckte. Speciellt när man fick höra en inte allt för rolig kommentar. Vissa änniskor borde tänka på vad man säger. Reagerade väldigt starkt på detta och kände att de räckte. Gick ifrån klassrummet med gråten i halsen. Som tur var mötte ja upp min Vendy. Så vi fick oss en mysstund i biblioteket.

Senare på kvällen var det myskväll hos vendela med Calle, John, Glader Sandra och Vendy. Blev lite pokerspel och snack. Han inte med så mycket för det var någon som skulle spela match. Så de skulle bli tidigt i säng för hans del. Som alltid. Hade iallafall en supermysig kväll! Idag blir det ev någon liten fest. Kommer ta det oroligt lugnt med tanke på att jag har mina kära vänner, Kryckorna. Ska äta nu! puss och kram!


haha!

Såg dessa underbart roliga videorna på Sofias blogg! dör av skratt! klockrena!





Vår!

Nu börjar iallafall jag känna av att våren börjar närma sig. Kanske inte så mycket om man tänker på vädret. Men alla affärer börjar få in alla vårkolletioner och tyvärr får det mig att få lite panik. Så mycket man behöver nu efter vintern. Man vill ju inte springa runt i tråkiga och mörka kläder när solen börjar kika fram. Då ska alla söta tunikor och blusar på och vem vet, kanske även glajorna. Det hoppas jag på iallafall. Här är lite saker jag ska försöka köpa mig inom snar framtid.

♥ Den supersöta vårjackan från Linda Carlén eller en ifrån Belstaff

♥ Några par jeans. Mörka som ljusa.

♥ Nya skor. Har ju varit sugen på primeboots. Men får se, mina har ju gjort sitt nu.

♥ Min efterlängtade Odd mollyklänning och Rabens Saloner tunika

♥ En ny väska.

♥ En rosa dator :)

♥ Och såklart allt annat som man alltid lyckas införskaffa sig saker som verkar onödiga men som man egentligen alltid behöver.

Im in L♥ve






Jag är helt förälskad i denna underbara klänningen från Donna Karan! Underbaraste jag sett ♥
Något man kanske kan ha på balen?


Rabens Saloner




Är dem inte ljuvliga? ♥



Vänner är Lycka!
Vet inte vad jag skulle göra utan alla mina änglar som får mig må som en prinsessa. Ta hand om de vänner du verkligen älskar!

smärta.

Igår opererade jag för tredje gången mitt knä. Igår stog korsbandet på tur. De gammla skulle bort och ett nytt fick ta plats. Vet inte om detta är värt den smärta som ja har just nu. Kan inte änns beskriva hur ont de gör. Känner mig helt invalid och så ensam. Längtar tillbaka till skolan nu när ja inte får gå. Vill bara träffa mina älsklingar och alla andra goingar. Måste tyvärr vara hemma imorgon med och sen får vi se hur jag mår på fredag. På fredag är det även en stor dag för min kära syster. Hon åker till Katrineholm med Göteborgs stadslag. Lycka till syster. Håller alla tummar oh tår för att du ska få det bättre där än vad jag hade. Det var där helvetet braka loss. Det var där ja drog korsbandet första gången, så nu två år efter kan ja fortfarande inte spela och måste fundera på ifall Handbollen verkligen är allt eller om de finns annat i livet. Men nu efter denna operationen har jag bestämt mig för att kämpa mig tillbaka så jag kanske kan få spela sista året JSM. Men det är ett stort mål så jag väljer att ta dag för dag och klara av att leva ett normalt liv först...

Love♥


Våren!

Sitter och kollar på Odd mollys nya kollektion. Vill bara ha vår nu! Helt underbara plagg. Här är några av mina favoriter. Se och njut!




I Love them all!♥

Måndag.

Ny vecka som även innebär nya uppgifter i skolan och nya möjligheter. Men även nya krav på sig själv. Jag vet inte hur många gånger jag sagt att mitt nya liv börjar måndag efter måndag. Varför kan man bara inte hålla det? Nu har jag verkligen bestämmt mig. Imorgon äger min operation rum och det är en start på mitt nya nyttiga och hälsosamma liv. Fick även en liten kick av att börja när vi var inne på resebyrån idag och preliminärbokade en resa till Rhodos den 3 juni. Ska bli så sjukt kul och om jag känner mig och Vendela rätt kommer vi aldrig sova en blund, utan det är party hela nätterna och på dagarna ska vi pressa på stranden. Ser verkligen fram emot detta. Vi åker dagen efter Studenten så det lär bli fullt ös i några veckor. Men som sagt, då börjar mitt nya liv imorgon, då ska jag även ha krav på mig själv när det gäller andra människor. Ingen ska få styra över mitt liv och tro att ja alltid finns där utan att dem gör något för mig. så nu vet alla de. Har hittat en supersöta bikinisar till sommar. Är helt kär i rosa på sommaren så tror ja slår till på någon i den färgen även detta året.

den gråa finns även i rosa

Party at H.K

Nu är det dags att lägga in lite bilder ifrån Hannas 18årsmiddag. En kanon kväll med underbar mat ochh otroligt underbara människor. Efter dans på stolar, pyntning av granen, massa skumpa och otroligt mycket snack så drog vi till Berså. Hade en toppentisdag! Tack Hanna och alla andra!


Lördag

Känns som vintern är över. Allt smälter bort och det är riktigt ruggigt ute. Jag och Vendela var sugna på skridskor idag, men sjöarna är inte tillräckligt tjocka. Så det blev bara mys hemma hos mig med en Beckfilm. Sen åkte vi till Vättlehallen med Glader för att kolla på mini Klingberg när han spelade. Sötare får man leta efter haha! På kvällen var vi hemma hos Vendela och spelade spel och myste hela natten. En riktigt underbar dag. En helg som bara bestått av DEG. Mitt lag gick förövrigt vidare till steg 5 i JSM. Grattis tjejer! Ni är så värda det. Iår är det eran tur. Puss och Kram




Saknad..

Tjejer jag saknar er! Ni är underbara.



Malin Eklund och Linnea Andersson! Våran tid tillsammans är oslagbar! vi får kämpa för att få uppleva den igen. Miss you Girls!

Tisdag

Vaknade vid 2 idag pga att jag satt uppe och kollade på JVM i natt. Tråkigt att Sverige förlorade men denna gången kan man faktiskt skylla på domarna. Orättvisa och hade inte ögonen öppna för alla fula grejer. Aja, idag ska jag hem till Hanna på tjejmiddag får se hur jag gör efter. Ska bli kul att få umgås med handbollsbrudarna lite. Mer uppdatering kommer imorgon. Ska åka och leta efter min klänning som är hemma hos Vendela. Hoppas jag iallafall! Annars vet jag inte vad jag ska ha på mig... Puss & Kram

love...




I Love This Song! Helt underbar♥

måndag

Hur kallt får det vara? Man kan inte vara ute i någon minut utan att man känner att fingrarna håller på att frysa bort. Dock är det så himla fint med frosten på träden och solen som lyser. Så jag hoppas att det är lika fint väder i helgen. Tror det blir skridskoåkning med Vendela då. Vi drar nog med några mer. Har inte gjort så mycket idag. Varit med min favoritkusin. Fick nyss veta att våran lilla Calleponken gjorde sitt andra mål i elitserien. Så grattis igen hjärtat! Nu är det bara en vecka kvar till operation, och det innebär paus ifrån alla roliga partykvällar och allt åkande överallt. Ska kolla på tv nu! Puss & Kram



♥2008♥

Sammanfattning av år 2008

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja självklart!
 Höll du några av dina nyårslöften?
Jadå! hemligt dock.
 Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
 ja faktiskt.
Dog någon som stod dig nära?
Nej.
 Vilka länder besökte du?
Spanien, danmark, tyskland, nederläderna
 Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Ja..
Vilka tilffällen från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Spanien och hela sommaren.
 Vad var din största framgång 2008?
jadu. ingen aning.
Största misstaget?
för hemligt.
Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja..
Bästa köpet?
Min mobil och mitt thomas sabo amrband
Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Alla mina underbara vänner
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2008?
How can we be lovers, your love, no stress och God damn your beautiful
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
gladare tror jag.
Vad önskar du att du gjort mer?
Umgåtts ännu mer med mina vänner och taggit chanserna jag fått...
Vad önskar du att du gjort mindre?
inget att nämna här...
Hur tillbringarde du julen?
Med min kära familj och släkt
Blev du kär i år?
Nej...
Favorit tv program?
Gossip girl och Greys
Bästa boken du läste i år?
Bakom stängda dörrar
Största musikaliska upptäckten?
ingen aning...
  Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Thomas Sabo armabnd:)
 Något du önskade dig men inte fick?
En resa
Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
släktkalas och sen hem till Steffi på tjejmiddag
 Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
massor!
 Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Skönt!
Vad fick dig att må bra 2008?
Vännerna!
 Vilken kändis var du mest sugen på?
haha kändis och kändis
Vilka saknade du?
Mitt gammla lilla gäng.

hanna!



Grattis min favorit Hanna på 18årsdagen! Njut av den riktigt ordentligt.♥

lördag

Igår bar det av till marstrand för lite mys. Jag och V kunde inte riktigt bestämma oss om de va värt att åka ut men nu i efterhand var det defenitivt värt de. Supermysigt! Sov ut ordentligt idag och sen åkte jag och fröken V till stan och myste ännu mer. Sen bar de av till scandinavium för att kolla match. Favorit Calle fick spela grymt mycket så det var riktigt kul att se. Ska åka till Hällevikstrand nu och träffa Mormor. Ja och V myser riktigt ordentligt där uppe. Puss o Kram



Nyår 08/09

Nytt år, nya möjligheter och nya... aa, alla som var med i onsdags vet. Hade en helt underbar dag som började med en lång sovmorgon med Vendela. Sen åkte vi hem till henne för att förbereda oss och samtidigt färga håret på fröken V. Efter att ha stressat lite och inte känt sig helklar åkte vi iallafall till Emma för en underbar middag med hela handbollsgänget och lerumstjejerna. En otroligt lyckad början! mycket god mat, go musik, bra tal och otroligt underbara tjejer. Sen drog vi iallafall vidare för att fira tolvslaget. Efter det åkte jag, Vendela, Emelie, Linn och Lisa till stan för nästa fest. Hade en otroligt mysig kväll, men tyvärr har man alltid så höga förväntningar inför nyår så det blir alltid lite sämre än man hade tänkt sig. Hade det grymt med mina tjejer iallafall. Tusen tack för detta året! Som sagt, Nytt år Nya möjligheter och Nya k....

Love♥


Party at M.J

Lördagen den 27 december bar det av till Tuve, hem till den lilla prinsessan Michaela Juhlin som äntligen skulle fylla 16! Väl där möttes vi upp av en superglad och söt Michaela. Hon bjöd oss på en underbar fördrink och bästa maten, Sushi. Hade en underbar kväll och lärde känna några nya goingar. Kvällen var fylld med lekar och massa dans och sång. Så min röst var väl inte i topp trim efter denna kväll. Men det var det värt! Tack Michaela för din underbara middag! den va greaaat!


RSS 2.0