Oslo town

Nu sitter jag hemma hos familjen fridell och väntar på att mina Vendela ska sluta jobba så att vi kan ta oss en shoppingtur här i oslo. Det är ganska roligt för här finns ett shoppingcenter som är öppet till kl 22. Gör bra för oss shoppingtokiga. Tror även att jag och vendela unnar oss en fika. Kommer bli riktigt mysigt! Jag älskar oslo!

Jag har varit här sen i lördags. åker nog hem imorgon för att hinna med allt!

Igår tog jag och vendela Trikken och bussen ut till havet. och gud va härligt det var! Vi satt och drömde oss bort och hade det helt amazing!




back on track!

im back on track! Tänkte att jag skulle återuppta bloggandet nu när jag ska lämna Sverige för att flytta till vårat koselige grannland, Norge. Jag flyttar dit om 8 dagar för att jobba som au pair hos en underbar svensk familj. Det ska bli riktigt roligt. Kommer som tur är att ha några goa vänner runt omkring mig. Min älskade vän Vendela bor ca 500 meter ifrån mig. Det kommer bli underbart!

Men jag har 8 dagar kvar i Sverige. Så de kommer gå åt till att packa, vara med mina älskade vänner och familj och shoppa en del saker!

Detta kommer bli awesome!

RSS 2.0