Lördag

Vaknade nyss upp hos Vendela. Har inte sovit jättebra, kan vara för att miljoner grejer snurrar i mitt huvud. Idag blir det mys på stan med Josse. Var redigt längesedan vi hade en riktig JJdag. Innan det ska jag jobba lite. Är verkligen inte på humör för det. Igår iallafall hade ja en mysdag. Efter skolan satte jag och Frida oss vid Lejontrappan med varsin Chai och bara njöt av solen och hade det allmänt bra. så bra som bara vi kan gumman! Sedan bar det av hemåt för att snabbt byta om för att sedan dra på släktkalas till min Älskade 20åriga kusin, som ska bli redigt vuxen nu när hon idag ska flytta hemifrån. Ett underbart kalas, fick äntligen träffat Mormor och mina småkusiner. Efter kalaset stressade jag hem till Vendela där C, S, L, A väntade, och vi hade de super! En riktig tjejkväll som ja tror att alla behövde! Så tjejer. Tack för igår!

Ikväll blir det tjejmiddag hos Fröken Eklund. Ska bli kul att träffa några oldies. Så ikväll stannar jag för en gångs skull i lerumstrakterna! Hoppas alla får en kanon dag för det ska jag ha!



varför jag?

Vet inte vad jag ska ta mig till! Att inte veta hur min framtid ser ut inom handbollen. Att inte veta om jag kommer kunna spela igen. Är det värt alla besvär som kan uppstå om jag börjar spela. Kommer jag orka ta mig tillbaka till den nivån jag en gång va på. Framförallt, vill jag verkligen ha tillbaka mitt gammla liv, då handbollen var det ända som kretsade i mitt huvud. Många tycker säkert det inte är någon big deal. Det hade jag inte heller tyckt om jag inte var tvungen att ta en break pga mina tre knäskador som jag har varit tvungen att operera. ( Två korsband och en miniskoperation inom 2 år!) Jag ligger nog så lågt på motivationsskalan man kan komma. Vad jag än gör så har jag ingen vilja eller kraaft att slutföra det. Innan gjorde jag allt på bästa möjliga sätt. 

Att ha fått uppleva de saker ja har fått göra. Jag har varit med i stadslaget, på landslagsläger, vunnit turneringar, rest på otroligt många roliga resor och massa småsaker man inte tänker på. Det är det som får mig att vilja kämpa tillbaka.

Om jag nu väljer att lägga av helt med handbollen kommer jag sakna det otroligt mycket. Men det jag kommer sakna mest är stämningen man har i ett lag. Alla skämt och tjaffs i omklädningsrummet, vattenkrigen man hade i pauserna på träningen, alla posetiva klappningar  man fick av alla när man gjort något bra, kommer även sakna allt snack. Det gjorde träningarna så mycket roligare. Få höra det senaste skvallret. Men det bästa med handbollen är trotts allt att jag har fått kompisar som jag aldrig kommer glömma och som jag hoppas kommer  få behålla i hela mitt liv. För att få träffa så många underbara tjejer i de två lagen jag spelat med, är nog allas dröm! Jag hoppas verkligen att jag inte kommer tappa kontakten med någon, oavsett vilket val jag gör. Tjejer, ni vet vilka ni är och jag hoppas att ni förstår hur mycket posetivt ni har gjort för mig.

Oavset vilket val jag kommer göra, vill jag fortfarande att alla ska acceptera mig på samma sätt som ja blev innan och jag hoppas alla kommer stötta mig i alla val! Behöver all support man kan få!




ännu en dag.

Jag gör inget annat än ÄLSKAR lediga dagar! Sitter och kollar på tv och har precis tryck i mig en skål med fruktsallad. Kanongod frukost! Sitter även och klickar runt på nätet! Finns så många underbara bloggar. Man kan verkligen få all inspiritaion från nätet. Fantastiskt! Blir nog en liten promenix för mig strax ner till Solariet. Känner mig verkligen helt genomskinlig och ofräsch.

Gjort: Inget.
Humör: Glad
Planer: Sola och plugga
Ser på: Oprah
Lyssnar på: tvn
Läser: Bloggar
Dricker:  Just Water
Äter: Fruktsallad
Bästa: En ledig dag från skolan
Sämsta: Det regninga vädret
Väder: Reegn.
Outfit Min rosa mysdress

Odd.



När ja sprang runt på stan idag tog jag mig tid att pröva dessa gobitarna. Blev helt förälskad i den blåa. Ser inte mycket ut till världen, men på. Goosh! hoppas dessa två kommer till min gaderob inom snar framtid♥


sämst.

Sitter nu på jobbet och tog en lite break ifrån allt. Har inte haft något internet hemma så det är därför det har avrit sämst uppdatering. Jag ber om ursäkt. Igår tog jag det så lungt man kunde. Kollade på programet med Linda Rosing. Lite kul faktiskt, ett typiskt program man fastnar i. Sen blev det Hannibal. Skitläskig, drömde några goa drömmar efter de kan jag säga. Men idag var det först morgonträning som gällde. Ja och Linnsan har nog aldrig tränat så mycket på en morgonträning. Men vi båda kände att det är dags att ta tag i Beach 09! Så nu jävlar. Efter skolan blev det myspys med Fridisen på stan. Köpte en blus och necesär. Så ikväll blir det väl lika soft som det var igår. Fast idag blir det filmmys med Patrik 1,5 istället för Hannibal. Kände att jag behövde något mindre brutalt. Ska återgå till jobbandet nu! Kommer föresten bli en kanonhelg! Bara så alla vet. Massa pussar

Söndag med sol

Vilket underbart väder! Synd bara att all snö som kom igår, har blivit slask. Sånt händer och det är bara att acceptera. Man kan ändå inte göra något åt de. Igår hade jag iallafall en supermysig dag med fröken Tegstedt trotts snöstormen. Efter semlor och lite sömn drog vi oss upp till sävehofhallen för att kolla minihandbollsturneringen. Blev lite besviken faktiskt, trodde det skulle vara mycket mer folk där och kolla. Men de va kul den stunden som vara iallafall. Sedan åkte jag och Vendela hem till henne för att va med att fira Rikard som fyller 19 idag. En kanon kväll md mycket tävlingar och snack. Så idag ska jag bara ta igen de lugna jag missat i helgen. Så strax ska jag ut och promenera med Jenny. Vi har en del att snacka om. Även om vi snackat om samma saker 10000 gånger. Men det är värt det! Puuuusss


Lördag

Hade en supermysig kväll igår! Det tackar jag Vendela, Ebba, Frida, Stephanie och Annie för. Vi var hemma hos V och hade det helt underbart. Mycket snack, skratt och go dricka. Kände att ja hade lite kramp i mina skrattmuskler när ja skulle lägga mig. Vi hade det kanon helt enkelt! Vi fick även bekräftat nu vilken idiot den där killen är. De är ju fasen pinsamt! Aja, det är tur att vi tjejer är så grymt bra och smarta så vi inser vilka idioter som finns.

Sitter på jobbet nu och dricker varm choklad. Kände att min kropp behövde lite energi. Ska träffa Sofia sen, som det var månader sedan som jag träffade. Får se vad vi hittar på. Kommer bli mysigt vad som. Sen ikväll har jag lite lösa planer. Men blir att hänga med fröken V iallafall. Så oavsett vad vi gör blir de nog kanon! Hoppas alla får en kanon kväll


Fredag

Var i skolan en stund idag. Kände mig inte helt okej, men det funkade. Ska snart åka till min morbror och träffa morfar och mina kusiner. Ska bli grymt mysigt, lite väl mycket liv och ståhej för min del nu. Men inte alls ofta jag träffar småkusinerna från västerås och karlshamn samtidigt. Sen senare ikväll blir de nog myskrök hos fröken Fridell. Alltid lika mysigt och inte minst om Stephanie och Linnsan kommer! Så ja håller tummarna för de. Ska kila och välja kläder för ikväll nu, kommer dock ta ett tag. Men önska mig lycka till och jag önskar er en kanonkväll!

Pusss

at nelly.se




♥ Ida Sjöstedt
♥ Day Birger et Mikkelsen

Student

Faaasen vad kul! Jag tar dock studenten nästa år. Men iår är det ändå det året man får försmaka på hur de kommer vara. Man kommer aldrig komma i närheten, men lite närmare iallafall. Fick även nyss veta att en kär vän, Hanna ska ha en dunder studentfest på Deep. Kommer bli hur nice som helst! Längtar galet mycket. Men jag säger bara Studenterna 2009? vad är dem om man jämnför med studenterna 2010?! Kommer bli så sjukt mycket galnare, sjukare, bättre och om inte tusen gånger UNDERBARARE! Det är bara 570 dagar kvar. Så lång tid är det inte. Så håll ut!!!


Bild: Student 2008 av Therese Lundqvist

Torsdag

Lite sent inlägg men har varit helt nere och hängig idag så har inte haft orka att skriva ett inlägg. Var även hemma ifrån skolan idag. Jag har lyckats få feber, hosta och ont i halsen, så känner att ja inte mår kanon. Men måste till skolan imorgon för att lämna in en liten lapp. Men idag har jag iallafall inte gjort något alls. Kollade på film från när jag var liten och så var jag så grymt sugen på att se sällskapsresan. Älskar den filmen, den är helt klockren. Men idag tyckte jag visst inte de. Somnade efter 10 min och vaknade när den var slut. Lite tråkigt men samtidigt otroligt skönt. Ska nog slänga mig på kudden och få återigen en underbar sömn.

God natt♥

Summer♥

  

  

♣ Ray Ban
♣ 7 for all Mankind
♣ Mulberry
♣ Roberto Cavalli
♣ Lindex


 


Please!

Snälla, snälla. Ge mig sommar innan jag blir gaaalen!




bilder:Pelle Pettersson




Net-a-porter








♥Love

Onsdag

Ligger framför tv:n och tycker verkligen så synd om mig själv. Har feber och ont i halsen. Så just nu känner jag att det är okej att ligga hela dagar och bara bli ompysslad av alla. Kollar just nu på Unga mödrar och tycker verkligen att de som väljer att bli mamma i tonåren är grymt starka på psykiskt och fysiskt. Själv skulle jag aldrig klara att ta han dom både mig och en till liten rackare. Men bebisar är ju så fruktansvärt söta, så ibland blir jag faktiskt grymt sugen. Men känner att jag vill leva mitt liv först och skaffa mig en bra utbildning. Så det kommer dröja ett tag...

Saknar mina handbollstjejer. Från att träffas varje dag till att knappt träffas en gång i månaden, så blir det så tomt. Vi måste verkligen bli bättre på att få till lite dejter.


Bild från Veronikas 18årsmiddag!
Bundsen, Lisa, Jag och Frida

Weekend Oslo

Igår kom jag hem ifrån Oslo där jag varit med min underbara Vendela. Vi hade det helt kanon och mysigt hela tiden. Shoppingen i Oslo var ju inte dålig. Hittade hur mycket som helst som gärna kunde fått följa med mig hem. Hittade en klänning som ja funderar på att köpa till Studentfesten i Sommar. Guu vad jag längtar till sommaren. Kommer nog bli den bästa sommaren på länge. Tillbaka till Oslo nu. Vi gjorde inte så mycket, vi fikade ett antal gånger och de va ju kanon. Gick förbi en del fik med skinplädar, filtar, tända ljus och infravärme. Allt det behövdes i kylan när vi en gång valde att sätta oss ute. Var ca 10 minusgrader på dagarna och 20 minus på nätterna. Men vi hade det kanon oavsett väder. Tack min lilla älskling!

 

        

J ♥ V



Oslo by day. Nu ska vi ut och mysa på stan. Ha det bäst!

Fredag morgon.

Sitter nu hemma hos Vendelas föräldrar i Oslo. Vaknadde för en timmesedan ungefär och bestämde mig för att ligga kvar och läsa lite på min bok. Snabba Cash är det som gäller nu. Tycker den är otroligt bra så det är något jag rekomenderar. Vendelas föräldrar bor i en supermysig lägenhet mitt i Oslo så nu sitter jag och kollar ut och det är snö överallt. Ca en meter och det är nog 20 minus ute. Svinkallt med andra ord. För att komma upp hit åkte jag buss, bästa bussen, skönaste stolarna. Var som att vara i paradiset och tiden gick så fruktansvärt fort. Så ska du till Oslo eller Sthlm, åk med Bus4you.

Vendela kom och mötte mig vid centralen sen drog vi in till stan och fikade på ett kanonmysigt cafe. Jag säger bara en sak. I love this city! Får se vad vi hittar på för mysigt idag. Men vad vi än gör så kommer de nog bli kanon! Ha det bäst alla därhemma i slasket.

Love it!

 

I love it! Odd molly, Donna Karan & Moschino Cheap & Chic

Bröllopsduellen!

Igår va ja min ängel Frida på en udnerbar bio film, nämligen Bröllopsduellen! Älskar den filmen och kände att jag ville gifta mig med en gång. Blir ju inte bättre av att Kate Hudson har den udnerbaraste klänningen ifrån Vera Wang på sig. En flickdröm på hög nivå! Får nog bli en sån när jag gifter mig( om jag nu gör de..) Får nog bli en bröllopsfixare istället. Verkar ju vara ett dröm jobb! Att få förverkliga alla flickors dröm. Ska kila iväg och jobba nu!
Kramar


Måndag

Idag har jag jobbat, så nu är jag helt slut. Har varit en ganska mysig dag med mycket snö, glada barn och mycket pulkaåkning. Kanon helt enkelt, men det tar verklgien på all energi att dra alla upp och ner i flera timmar. Men jag har ett kanon jobb så jag ska inte klaga. Speciellt när det är världens goaste barn! Ska jobba hela veckan så om det fortsätter såhär kommer jag vara helt slut när lovet är slut. Ska nog hem till Vendy snart. Hon åker till Oslo imon så kommer inte träffa henne fören ja ev åker upp. Tror det kanske blir så. Är lite tveksam med tanke på den situationen som är just nu. Det löser sig säkert!

Pusselipusspuss


Blaque



When the last teardrop falls
I'll still be holding on, to all of our memories
And all of what used to be
When the last teardrop falls
I will stand tall, and know that you're here with
me in my heart

Words


It´s so hard, to lose the one you love.


Söndag

Hade lite ångest när jag vaknade i morse och kom på att det var söndag. Men sen kom jag på att jag har lov och hur skönt är inte det på en skala?!  Så nu sitter jag och kollar på Emmas värld som går på femman. Var otroligt längesedan som det gick på tv. Känns skönt att bara slappa idag. Efter en underbar helg med mycket fart och fläkt så är jag värd en slappdag. Det blir jobb hela veckan med så nu får jag passa på. Igår hade jag en kanonkväll som började hemma hos Helena med alla goa tjejer. Sen drog vi in till stan och började på Sense. Sen drog vi till lägenheten där de alltid är full fart. Hade en kanonkväll. Tack tjejer ni gjorde kvällen underbar!

Nolita loves you



Helt otroligt underbar! Jag älskar denna jeansjacka ifrån Nolita.

topshop



Sötaste linnet jag sett på länge kommer såklart ifrån topshop.

Today

Dagens att göra!

♥ Göra mig en stor god frukost
♥ Städa mitt rum
♥ Städa min gaderob
♥ Ta ett skönt bad
♥ Åka in till stan och träffa Vendy
♥ Hem till Vendy och ha en kanonkväll nr2 denna helgen!


Det är så det ska vara nu!

Hade på mig mina trasiga replayjeans häromdagen. Mamma ställde sig och bara kolla på mig och undra om jag verkligen skulle gå sådär. Jag älskar slitna Jeans. Så här är några goingar♥



♥ Acne Jeans ♥ Met in Jeans♥

ja, vad ska man säga?

Rykten? Vem giller egentligen att sprida ut falsk info om folk. Att bara hitta på något som sedan kan få den drabbade personen att aldrig kunna visa sig bland folk. Det värsta är ju att folk tror på de allra flesta som går från mun till mun. Sen om man frågar den drabbade spelar det ingen roll vad hon/han säger. För folk tror ändå bara på ryktet. Jag själv har väldigt svårt att tro på allt som sägs. Jag föredrar att höra saker direkt ifrån personen och om jag hör något är det lika bra att fråga personen som det rör om det verkligen stämmer. Så alla borde strunta i att lyssna på det som sprids runt och bara tro på det som kommer från den "drabbade". Så ta hand om varandra och lita på varandra!


Torsdag

Sov otroligt mycket inatt och kände verkligen att det behövdes. Så idag har jag varit pigg hela dagen. Hade inte så mycket lektioner dock så det gav mig med lite extra energi som jag sedan förbrukade när jag slog till på stort och hade en mysig dejt med Josefin och Therese. Vi hade det otroligt mysigt och rundan på stan gjorde oss lite gladare. Iallafall Tess som fick med sig en otroligt fin klänning ifrån Zara. Den var helt otrolig! Slår nog till på den imorgon. Sen drog vi till NK och där kände nog vi alla tre att det inte hade suttit fel med några extra tusen på kontot. Vi hittade inte bara ett och två plagg var. Utan minst 5. Fick även veta att Nolitajeansjackan kommer in inom kort framtid. Så iår blir det nog att jag slår till på den. Hade grym ångest förra året över att jag aldrig köpte den. Blir så glad av att se hur mycket fint det kommer in i alla affärer nu. Svider dock lite men sånt är livet. Jag längtar så otroligt mycket till sommaren nu!


Onsdag

Idag är jag äntligen fri från pluggande. Så efter att jag kämpat mig igenom ett matteprov, som kändes ganska bra. Åkte jag iallafall hem till Josefin. Väl hemma hos henne fick jag äntligen se High School Musical 3. Lite barnsligt men jag står för att jag älskar de filmerna och tycker verkligen att dom är så fruktansvärt söta. Blir så glad av att titta på dem. Sen bar det hemåt och nu sitter jag här och väntar på att Semestersvenskar ska börja. Börjar nog ganska snart så hör av mig senare.

Puuuusss!

Tisdag!

Nu känner jag att jag fått nog av Matte. Klarar inte av ett ända tal till. Men har prov imorgon så måste nog sitta uppe lite till även om det känns som jag har tusen kila på ögonlocken. Idag hade jag prov i nationel ekonomi och kände faktiskt att det gick ganska bra. Så hoppas på bra resultat, för detta var ganska viktigt för betygen. Sen hade jag även en mysig stund på stan med mitt hjärta, Frida. Vi hittade otroligt mycket söta saker på Grace. Frida gjorde en gullig grej ganska nyss med. Hon önskade en låt på radion till mig. Supersöt är hon! Iallafall, efter skolan träffade jag Vendela så även vi tog en runda på stan och en fika vid kanalen. Sen blev det sjukgymnasten också, känner att jag är påväg framåt nu. Ska fortsätta tillbaka i mattevärlden nu.

Dagens Outfit: Jeans från denimbird, Blus från Hm, Kofta från Zara, Armband Thomas Sabo, rosettörhängen Gina och skor Vagabond


RSS 2.0