Lördagen

Vaknade och kände att jag verkligen mådde som jag förtjänade. Men det var det verkligen värt. Låg kvar i sängen några timmar och senare var det dags att möta min kära vän Sofia. Vi hade en helt underbar kväll med hemmagjorda pizzor, dans och galenheter. Just det, Sjukt mycket snack med. Allt ifrån Sex, döden, mat och handboll. Helt underbart! Jag älskar den tjejen ska jag säga er!





Fredagen

En riktig partyfredag! Då stress, ångest och alkohol var väldigt inblandade...

Började dagen med att jobba på dagiset. Sen åkte jag in till stan för att träffa Calle och Therese för en fika. En riktigt trevlig fika. Vendela kom även förbi och klockan tickade iväg väldigt fort. Blev helt plötsligt väldigt stressigt för mig och V. Vi åkte hem till mig och duscha och gjorde oss iordning för att bege oss mot Caroline. Blev ändrade planer precis innan vi skulle hoppa på spårvagnen och fick springa till en annan då vi hamna i vasastan ist för guldheden.

Väl i stan så träffa vi upp Carro och hamna på förkrök med massa sköna kilalr från Båstad. Hade en go start på kvällen och den blev bara bättre. Drog till brygget där ja träffa min älskade kusin och massa andra goingar!

Blev även efterfest för min och vendelas del. Hade lite att välja mellan men vi fortsatte parta med killarna som vi började kvällen med. Sen drog vi oss hemåt och kom hem runt halv 6... Tror jag...

Bilder från i Fredags



helgen


Har varit så dålig på att uppdatera denna helgen men det beror på att jag har haft en dunderhelg! Uppdaterar därför dag för dag så ni får reda på allt! ( nästan ) Lite detaljer håller jag faktiskt för mig själv! :P

Guuuld!



Mitt i allt klagande så måste man ändå hylla våa svenska guldkillar! Som vann stort i stafetten igår! Grattis!


Sverige... suck...

Vädret är fullkomligt fruktansvärt! Jag blir så trött på detta väder. Det är inte okej... Känns som man bara klagar och klagar. Man kan ju inte göra något åt det! Lite tröttsamt faktiskt.

Sen gick jag upp kl 6 i morse för att hålla tummarna åt Sverige i kvartsfinalen mot Slovakien. Och oj vilken dålig match... Speciellt för att dom åkte på stryk och nu inte spelar OS mer denna gång. Får hoppas på dom om 4 år! Då ska Sverige kamma hem så mycket guld! Btw, jag har hittat min pudding i trekronor! En riktig hunk!

Ikväll kl 9 får vi hålla tummarna för damernas tre kronor. De ska spela om bronsmedaljen!

Idag blir det återigen en myskväll hos min kära kusin. Vi ska nämligen jobba tillsammans imorgon. Får se vad vi hittar på för busigt ikväll. Men känner på mig att något ska vi allt göra ;)

Love


springtime... maybee?

Solen lysser även idag och jag älskar det bara mer och mer och längtar mer och mer till våren/sommaren! Idag var det skola som vanligt. Morgonträning då vi skulle skriva våran egenplanering. Gick sådär för mig pga att jag skriver bättre hemma... Jag tror även att det blir en resa för några av oss handbollstjejer runt min och Stephanies födelsedagar i maj! Vi ska kolla på det nu och sedan boka så fort som möjligt och vi hoppas såklart att många goa handbsollbrudar ska med!

Påtal om sommaren och våren så vill man ju även uppdatera sin gaderob. Sprang runt i varenda HM i hela stan idag för att leta efter en underbar tröja jag hade tänkt införskaffa. Men självklart så är den slut nu! Blir så trött på detta... Ska fortsätta leta, om ja så ska behöva åka till toppen av sverige för att leta!

I sommar/vår vill jag även strossa runt i dessa små puddingarna från Odd Molly! Jag älskar dom!



Ska kolla runt på resor nu så håll tummarna för mig! Någon som har tips på något roligt ställe med mycket party för några riktigt galna tjejer?

kakmonstret is back!

Åh herre vad min mage skriker på mig nu! Den vill inte ha en bit kaka mer i magen. Har ätit så mycket kakor nu när jag varit på kalas så det är pinsamt. Malin och Sandra är grymma på att alltid lyckas göra mig till ett kakmonster, för deras kakor är livsfarligt goda! Jag tror ja åt ungefär lika mycket som de andra 10 personerna tillsammans... Illa, illa! Jag som skulle börja det riktigt nyttiga livet idag. Blir ett riktigt hårt träningspass imorgon bitti istället...

Idag fick jag veta en och en till superrolig sak. Vågar dock inte säga det ännu fören det är helklart! Men shit vad glad jag har blivit. Lovar att berätta såfort det är helklart!!!


Handboll!


Nu har jag bestämt mig för att börja sattsa på handbollen igen! Jag inser verkligen hur mycket jag saknar den! Vill Spela nu, nu, nu! Så en underbar vän till mig ska hjälpa mig med mitt knä nu och sen är det förhoppningsvis handboll för vår del! Vi ska regera Jonna! ;)


Sunshine

Åh vad glad man blir när solen skiner. Känner sig nästan lite nykär, fast det är jag ju inte. Men hade gärna velat vara nu när våren börjar krypa närmare. Längtar tokigt mycket till man kan springa runt i skinnjacka och sitta på uteserveringarna med ett glas vin i ena handen, solglasögon på näsan och solen glassar som bara den kan göra på sena vårkvällar! Ge mig nu tack!

Kom hem för en liten stund sedan, har varit hos min Sandi och spelat Buzz! Ett superroligt spel.(om man vinner vill säga). Ska snart traska mig ner mot centralen för att ta tåget till Lerum där det blir kalas för att fira min kära kusin, Malin som fyller 21. Har hört rykten om att det blir en del kakor och jag om någon älskar det! Kakmonstret själv!


Sandi och jag på brygget i sommras! Det är dethär vi längtar till!

OS

De e så fruktansvärt kul att kolla på OS. Speciellt när det går så bra för Sverige. Och på tal om OS så har jag lagt till två punkter på min att-göra-innan-jag-dör-lista. Nämligen åka och kolla på minst ett vinterOS och ett sommarOS. Det är ett måste. Det verkar så sjukt mäktigt!

Är så fruktansvärt nöjd med min idé som jag har till projektarbetet! Det ska bli så kul!

monday

Första dagen i skolan efter lovet och gud va seg den var. Men jag fick se det nya söta paret på skolan pussas idag och jättesöta var dom! Fick även en kanonidé om projektarbetet. Så nu ska ja sätta igång på riktigt! Ska bli kul, för det är en ritkigt rolig idé. Har även insett att några av killarna i min klass är jävligt sköna. Kul attt man inser det nu när det roliga snart är slut... Efter skolan blev det en runda på stan och herre vad jag längtar tills min lön kommer! Jag kommer ju shoppa som aldrig förr!!! Kommer vara helt galen.

Längtar även tokigt mycket till helgen! På fredag blir det utgång och lördag en riktigt tjejkväll med sofia och vin! Kan inte bli bättre helg! Behöver verkligen ha den myskvällen med S också. Va så längesedan vi var med varandra ensamma och bara gör de vi kan. Prata skratta gråta och halvdö på samma gång! Ska bli underbart!



Min Sooofia!

uppfinnarjossan!

Gud vilken uppfinnare jag är! Har nämligen komit på en himla bra blandning som smakar PIZZA! Ja ni såg rätt... Pizza!)

Efter ett misslyckandes med popcornen så orkade ja ginte bry mig och käkade lite brända popcorn. Men kände att ja ville krydda på tillvaron och kryddade på med lite aromat. Och vipps så känns det som om det ligger en pizza i min skål! Toppen! ;)


skidor? nu tack!

Pratade nyss med en kär vän som kommit hem från Alperna och dom hade tydligen en galen vecka. och jag blir så sjukt sugen på att åka iväg nu! Vill köpa nya skidkläder och sen känna sig som den snyggaste i backen och bara bättra på brännan med en go kall öl i handen uppe på en bergstopp... Snälla jag villl åka nu!

Jag får nöja mig med att sitta här hemma i överdöda göteborg och kolla på snön som bara faller ner... För snart blir det ju slask och det kommer bli så kul!!! Nooooot...

Lördag

Gårdagen var kanon tillslut! Efter att alla kom 1 timme sent pga trafiken... Vi blev 5 st som drog ut. Stod ute och vänta på taxijäveln i ca 1 timme och under den tiden så han vi starta en brasa, tappa några tår och dansa som tokar... Väl inne i stan så hamnade vi på vårat favorit ställe som alltid ger en lyckad kväll, Brygget! Helgalen kväll med norrmän, vakter och andra galna svenskar, men vi gillar det... Så nästa fredag blir det ev utgång till samma ställe!

no no big no..

Nu blir jag faktiskt arg, på riktigt! Jag vill inte ha mer snö.. Jag som tänkte att denna dagen skulle bli helgalen och att alla skulle vara ute idag. Men med tanke på de fruktansvärda vädret så går det knappt att ta sig någonstans. Det är ju inte ens en jäkla spårvagn som går... Alla har slutat gå pga att de e spårvagnar som spårat ur, fel i växlarna, fel i bromsarna m.m. Tror man hört alla dessa bortförklaringar hundra miljoner gånger. Västtrafik och banverket borde la förfan klara en jävla vinter utan att de ska bli kaos?! Sjukt dåligt faktiskt... Vi lever i 2010 inte 1930... Skärpning!!!

Vill säga er en sak... Som kommer från hjärtat..

Jag tycker faktiskt att det är kul när det går bra för andra!!! Trotts att jag sjunker ner i mig själv ibland och lever i min ensamhet! Men helt ärligt, mitt favorituttryck är faktiskt "kul när det går bra för andra" och " det löser sig"

Men jag menar det verkligen!!! Tro det eller ej?!

dåliga nyheter...

Jag dör, måste berätta en tråkig sak för er... Om det nu är möjligt att man kan dö av trötthet så tror jag att jag kommer göra det om en timme.. MAX! För pga jag är så trött så mår jag illa, mina ögon går i kors och jag kan inet prata.. Maten står framme färdig och redo att äta, men jag får kvälningar av att ens tänka tanken på mat. Är så trött!!

Skulle egentligen vara med frugan Sandie idag men måste tyvärr svika henne för min säng! Min bästa vän just nu! Ger mig allt jag behöver! Känner att den kommer ge mig alla krafter för en helgalen kväll imorgon istället! Så det är väl bra?


tårar och rysningar

Jag blir helt rörd och min hud blir som en gås som har blivit flådd... Jag älskar denna videon from the first moment! Se och njut! och om du inte får rysningar eller känner gråten i halsen så måste du nog springa till läkaren. För då är det något fel på dig...


fyllevän, bästa vän, kompis och sk vän

Gud vad många olika sorters kompisar/vänner man har. Då menar ja i olika sorters relationer. T.ex

Fyllevän: Någon man enbart snackar med på fyllan, när man är ute och har druckit lite mer än ett eller två glas. Någon man enbart hade hejat lite på om man stötte på varandra på stan. Helt enkelt riktiga fyllekompisar!

Vänner: Det är skillnad på vänner och kompisar. Vänner kan man vara utan ett tag men när man träffas igen var det som om man umgåtts hela tiden under en längre tid. Ingenting är förändrat. T.ex barndomsvänner. Man vet att personen alltid finns där oavsett vad som hänt, eller händer. Kan alltid prata om allt tillsammans.

Kompis: Någon man umgås med konstant och känner att man inte klarar sig utan. Men sen kan det hända något och allt går i kras. Man har liksom svårt att hitta tillbaka till varandra.

S K bästa vän: Någon man tror att man kan lita på men som i nästa stund springer och berättar ens hemligaste hemligheter till halva världen. Även någon som är väldigt ytlig och fixerad vid tex pengar eller populäritet!

Sånna som bara finns: De som bara finns där men som man samtidigt har svårt att klara sig utan.

Fundera på hur och i vilken kategori som dina vänner/kompisar tillhör. Det är faktiskt skönt när man tänkt på detta...




världsbäst helt enkelt!

Nu ska jag säga er en sak. Jag har världens bästa mamma. Har vetat det väldigt länge men idag räddade hon mig när de va kriss! Ett bevis på att hon är bäst och gör allt för mig! Vet inte vad jag skulle göra utan henne. Är så skönt att få bo med henne på heltid nu! Ha massa mysiga tjejkvällar och bara prata problem, lösningar, killar och skit! Sånt vi tjejer är bäst på helt enkelt. Men Världens bästa mamma, det har jag ska jag säga er! Min mamma, mamma Helena de är en riktig ängel!!! Jag älskar dig mer än någon annan!


åh nej åh nej...

Åh vad jag inte gillar att vara stenpank... Jag måste lösa fram 800kra för jag har hittat världens finaste blus! Jag är totaly in Löööve! Ska nog fråga min kära och snälla mamma om hon kan hjälpa mig! Får hålla ut till den 25 med allt annat. Men måste köpa denna blusen nu för den kommer verkligen att ta slut!!!

p.s Mamma jag vet att du läser detta så snälla snälla snälla...

shes a good girl.

Oh herre i taket vad trött jag är! Har jobbat 08.30-17.00 idag, på dagiset. Och det är inget lugnt jobb vill jag lova er. Med tanke på att jag nästan är den enda som är lite crazy och springer runt som om jag vore 8 år och leker med dom så får jag kanske skylla mig själv. Men både jag och barnen trivs ju med de, och helt ärligt tror ja de andra fröknarna njuter lite extra mycket!

Har precis ätit min älskade mormors mat som jag missade igår. och det var helt underbart! Strax kommer även min underbara mammi hem med en apelsinkrokant till mig som jag tycker att jag är värd att slänga i mig med ett eller två stora glas mjölk. Ja, jag älskar att njuta av livets godigheter!

Nu har jag kommit in i en fas där jag har lite panik över vad man ska ha på sig på lördag när jag ska på middag hos Sandy och senare utgång. Hade velat ha en kavaj faktiskt... Men de har inte min gaderob velat släppa in ännu... Löser sig nog!

tjoolahopp!

Tjenixen alla monsterdiggare! Idag har det varit ännu en dag på mitt lilla dagis. Skulle nog vilja börja på dagis igen... Allt e ju så lätt. Leka hur mycket man vill utan att någon tycker man är dum i huvudet, bajsa vart,hur och när man vill och någon bara tar bort det på en minut. och man kan dessutom göra det minuten efter i ett litet hörn. Äta hur mycket man vill, prata hur mycket man vill... Ja allt det där ni vet. Alla vet ju hur barn fungerar och hur man var själv när man va liten och gick på dagis. Rena rama lyxen!

Ska strax bege mig mot min monstercoola kusin. Där blir det färgning av hår, mat, mys och vem vet vi kanske slår till på stort och drar en porrfilm idag! Det sistnämna går nog bort då jag är lite känslig för sånt. Lite för ung för det...

Kanske slänger in ett monsterinlägg senare ikväll om Malin kan vara snäll och låter mig låna hennes data. Ska även bli inspekterad för att se om jag får låna hennes dusch... Man måste lukta jätteäckligt för att få låna den. Så får springa til tåget och springa till henne så man luktar lite uääärk...

Looove from the mooonster


Jag är kär...

i denna underbar klänning.....


r.i.p

Jag gillar verkligen inte döden... När en människa bara försvinner från jorden utan någon förvarning. Att aldrig mer få träffa denna personen igen är skrämande. Men det är det enda som är säkrt här i livet, det är att vi alla kommer en vacker dag att dö. Tragiskt att säga men så sant...

R.I.P Eva
Vi kommer sakna dig enormt mycket...

the last night

Sitter nu ivardagsrummet i mitt hem i Lerum. Är sista gången jag sitter här. Och inatt är sista natten jag sover här. Känns lite jobbigt men kan inte påstå att jag kommer sakna det. Ska bli så skönt att bo i stan på heltid. Men samtidigt är det lite mer avkopplande här i lerum. Kommer nog få åka hit och ta mig några promenader då och då för att rensa hjärnan.

Idag har det varit en riktig hektisk dag på jobbet. Så är faktiskt helt slut. Får gå och lägga mig jättetidigt idag... Imorgon blir det nog myskväll med Malin, min kusin. Vi snackade om det iallafall så jag hoppas detta.

I helgen blir det myskväll på fredag och sen på lördag ska jag på middag hem till frugan, Sandra som fyller 19 år. Just nu är jag jätteotaggad och vill bara sova hela hela helgen! Men det kommer bli en toppenlördag känner jag på mig! Hoppas bara att det löser sig med min blus som jag beställt... Då hade alla andra problem varit småproblem... Bara den kommer hem till mig innan Fredag! (visar hur den ser ut när den kommer)

Michaela Forni

Den tjejen är helt grym. Smart, snygg och ascool! Detta inlägget är så sant så att det nästan är skrämande. Hon är grym på att få fram allt i detalj så att man verkligen förstår. Hon är bara 2 år äldre än mig och är redan chefsredaktör på ett magasin, Nöjesguiden... Sjukt cool med andra ord!


Natti natti

Jag är ledsen för den superdåliga uppdateringen. Men idag är jag verkligen helt slut. Kom till jobbet kl 7 i morse och väl där fick jag veta att jag inte började förens kl 9... Väldigt segt faktiskt. Skulle jobba till kl 17 så det blev en himlans massa timmar på dagiset idag. Och jag ska säga er att det verkligen märks. Är helt slut och ska nog faktiskt gå och lägga mig. Orkar knappt hålla ögonen öppna...

Kollade nyss på det femte avsnittet av Glamourama. Och oj vad jag älskar den serien. Längtar dunder mycket till nästa avsnitt kommer ut så att jag kan få drömma mig bort med dessa supersköna brudar. Dessa tre tjejer lever som mitt drömliv. Ska sträva efter något i klass med detta om några år. Bara leva livet helt enkelt! På onsdag kommer nästa avsnitt ut, bara så ni vet!



Såhär är det idag när man sitter i stora goa långkalsonger go fleecetröja och raggsockar. Sminket har jag glömt hemma hos mammas och all ork är på dagiset!

shopaholic och partypingla

Jag har suttit och filosiferat lite. Har kommit fram till att jag verkligen är shoppingberoende. Får jag inte köpa minst ett plagg i veckan blir jag faktiskt deprimerad... Vill ha på mig något nytt varje helg man ska på party. Känner mig inte snygg annars. Känner mig så "last year" om man ska förklara det rätt. Haha! Känns dock lite hemskt att alla mina pengar går till kläder och festande... Kan ju göra så mycket annat med dom. Men samtidigt så älskar jag att ha en stor gaderob och jag älskar att parta till det. Så helt seriöst. Varför inte? jag ska fortsätta gör det jag älskar och det jag vill göra!


Söndag för mig. Alla ♥ dag för andra...

Åh vad trött jag är. Har flyttpackat hela dagen och kört massa saker till mamma. Känns som om vi inte kommer någon vart trotts att det är hur mycket som helst som slängs och massa möbler och saker försvinner. Inte långt kvar nu ändå. Rum för rum blir tommare och tommare...

Funderar starkt på att gå och lägga mig snart. Ska upp tidigt imorgon och jobba på dagiset. Så Behöver alla timmar sömn jag kan få. Vill bara inte missa en annan del av köping. Börjar om några timmar... Funderar på att ta en promenad. Är lite kallt men det kan bli riktigt mysigt. Jag och mina kära Iphone med alla mina goa låtar. Tror det blir så... Blev faktiskt lite laddad på att göra det nu. Så blir det! Nu drar jag.

Tjingeling!


I call it Love.

Åh vad glad jag hade blivit om en riktig läckerbit hade stått utanför min dörr idag på alla hjärtans dag med denna underbara klänning i handen. Vet inte om jag skulle bli gladast för klänningen eller för att drömprinsen var här... Tror klänningen hade vunnit den kampen. Vill iallafall ha den i stl M fal någon vill vara lite snäll en dag som denna. Klänningen kommer från Nelly.com och är från märket Nolita...

Alix Dress SEK 1595, Nolita - NELLY.COM Alix Dress SEK 1595, Nolita - NELLY.COM

Lördag

Vilken torka det varit nu här på bloggen... Men har varit mycket nu det sista. Mycket hektiskt. Men iallafall, gårdagen nu då. Hade ju skola som vanligt men efter skolan blev de en runda på stn med Josefin. Jag köpte mig en tröja. Är jättenöjd med den! Senare bar det av hem för att göra sig iordning för jag skull iväg till Camilla på middag. Blev en jättemysig middag med god mat och dricka. Blev även en del spel, och det gillar vi. Sen bar det av in mot stan för att möta upp ett litet gott gäng. Några mer förfriskade än andra. Blev Karisma en stund innan ja kände mig seg och drog mig hemåt.

Dagen idag har jag myst med min kära mamma. Snart kommer Josefin hit så ska vi göra oss iordning för ikväll ska Sara firas. Hon har ju som jag skrivit tidigare fyllt 20!

Hör av mig imorgon för ska äta mammis underbar mat nu!

Loove


clothes....

Jag blir tokig! behöver outfit för två kvällar denna helgen! Och vill verkligen känna mig skitsnygg! Så måste få till något alldeles extra! Men har hittat en underbar tröja som jag kanske få slå till på! Så får hoppas att någon av mina underbara föräldrar vill sponsra lite! Hade ju varit sååå underbart! Måste lösa de iallafall!



Gillar denna outfiten starkt som blondinbella har! Söt men ändå lite sexig så! haha

sister♥


Onsdag


Gud vilket tråkigt liv jag har just nu känner jag. Eller min vardag är fruktansvärt tråkig. Händer aldrig något nytt. Aldrig något nytt skvaller! Eller något nytt över huvudtaget som gör en lite glad och pirrig! Helgerna är ju fatkiskt helt tvärtom. Det är dom som gör att jag orkar mig genom vardagarna. Jag vet att helgerna alltid blir galna och fartfyllda. Så blir det även denna helgen vill jag lova!

Idag har jag iallafall jobbat på dagiset igen. Idag blev de mycket pulkaåkning och gosande med de små liven. De är världens goaste barn som går på de dagiset. Helt fantastiska! Efter skolan bar det av till min kära kusin en liten stund för att krya på henne lite. Kände att det var ett tagsedan vi sågs så det var dags att uppdatera varandra om våra liv. Sen åkte jag hem till pappi och rensade ut hela mitt rum. Så nu finns det bara en säng och en byrå! Känns konstigt...

Var sugen på en lite kvällspromenad med min vän Jesper. Men den latmasken orkade inte så nu sitter jag här och är sjukt sugen på att gå ut och gå... Inte snällt av han!

Looove

this day

Denna dagen har jag verkligen levt mig tillbaka till barnåren. Har jobbat på dagiset och där blev det snöbollskrig, pulkaåknign, tjuv och polis, Pussjage och kramjage som stod på listan. Jag älskar verkligen att leka! Är riktigt kul när de små liven respekterar en så mycket med! Då kan man ju göra vad man vill. hihi! Ne men ja har haft en toppen dag. Och imorgon efter morgonträningen blir det att dra sig ut mot björboholm igen för att jobba för min kära kusin som ligger hemma och insjunken i någon sjukdom...

Love

kärlek vid första ögonkastet

Åh vad jag är kär! Jag är så kär i min nya älskling. Min nya vita Iphone! Ska sätta mig och leka lite med den strax. Den kommer vara mitt liv!

jobb jobb jobb!

Sitter nu på dagiset och har min lilla rast. Så varför itne ta vara på den och slänga in ett litet inlägg. Har precis ätit mat här och innan var vi på en liten utflykt vid hamnen. Varmchoklad sitter ju aldrig fel när det är så kyligt ute!

Ikväll ska jag ta det lugnt och kolla på Flickan som lekte med elden. En höjdarefilm verkligen. Ska även få ordning på mitt lilla rum! Hör av mig senare sötnosar!

Looove


Monday.

Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit här att jag inte gillar söndagar och måndagar. Söndagar för att allt är så segt och man inte lyfter ett finger. Sen måndagar för att det är en hel skolvecka kvar till helg och att det är en dag som jag iallafall bara går runt och tänker och tänker. Tänker verkligen på allt mellan himmel och jord. Kommer alltid på så mycket bra lösningar till allt med. Så jag hoppas bara på att det blir så!

Funderar på att hoppa i säng strax. Ska upp tidigt imorgon och jobba på dagiset. Ska förstås kolla på Glamourama först innan det blir en helnatt med min kära kudde.



Anna Hibbs, Michaela Forni & Petra Tungården



kärlek

Jag har kommit på en sak det är många som inte klarar sig utan. Man skulle aldrig kunna gå ut utan den, aldrig kunna få tag i folk man älskar, aldrig kunna få veta skvaller så snabbt. Jag hade inte kunnat göra någonting utan min kära Mobiltelefon. Den är verkligen mitt allt! Den vet varenda hemlighet. Den får vara med om allt roligt som jag är med om! Vilken tur att jag har den. Men nu ska den gamla älsklingen bort och en ny in! Men han ska förvaras säkert i min lilla låda i byrån! Han ska få en fin begravning!

Det är trotts allt en av mina älsklingar. Jag lovar att den nya ska få minst lika mycket kärlek om inte mer!!!!

you and me


Fuck this. Fuck everything and FUCK YOU


Söndag 7 februari

Godmorgon på er!
Vaknade för en stund sedan. Har i princip bara ätit frukost med min syster, mor och mammas kära vän. Blev ganska mycket tjejsnack för ovanlighetens skull. haha! Igår iallafall så var det dags att fira min lilla ängel, Malin som hade fyllt 18. Var dock väldigt seg och trött så jag drog ganska tidigt. Men det var väldigt trevligt den tid det varade. Tror dom höll igång partyt till långt in i småtimmarna! Det gillar vi skarpt! Tusen tack till dig Malin!

Idag är de flesta timmarna till för att jag ska städa mitt rum. Kommer dock aldrig att orka det. Men senare blir det även fika med S och V. Riktigt spännande då en av dom är på en liten dejt nu. Så då är vi två andra sugna på skvaller!

Jag har världens underbaraste vänner!!!



Malin!

lycka

Åh vad jag är glad! Jag ska nämligen få en ny älskling. En favorit kommer det helt klart att bli. Min nya älskling kommer dimpa ner i brevlådan på onsdag! Jag kommer älska denna underbara vita telefon över hela mitt hjärta!


Fredag 5 februari

Gårdagen började ju i skolan. Men jag hoppar över den biten för det var så fruktansvärt tråkigt. Så rätt på party istället!

Mötte upp Vendela på centralen för att bege oss mot Lerum och mot Emmas cribb. Hade en underbar kväll med fantastisk mat och dricka. Rörde oss senare in mot stan där det var Parken som väntade på oss. Kom in ganska tidigt men det var faktiskt skönt så vi slapp all kaos som det blev senare i kön. Träffade en väldans massa olika folk som man kände. Senare kom även mina favorittjejer Malin och Sofia in. Malin som nyss blivit 18 var ute för första gången!!! Hade det verkligen superkul. Senare kom även favoritkillarna P & S insläntandes. Lika roligt som vanligt faktiskt! Runt fyra snåret drog vi oss mot donken och kom på att halva gänget var borta... Tråkigt men sant! Så denna kväll blev det faktiskt ingen efterfest... Tråkigt nog. Men hoppas på det nästa gång det blir utgång...



Underbar kväll! Tusen tack alla goingar!

Kussebusse

Idag hittade mamma en liten bekant pojke i affären när hon var och handla. Nämligen min kära kusin, Pontus. Så han följde med hem och åt lite semlor med oss. Hade det riktigt mysigt. Man blir så glad av denna killen. Han kan nog sprida glädje och lycka till hela göteborg. Helt fantastisk verkligen! En toppenkusin med andra ord!


Pontus, Du är en ängel!




Torsdag

Nu äntligen börjar jag bli frisk. Så imorgon kl 7 bär det av ner mot valhalla för att köra Wet west med Limpan! Sen efter skolan blir det nog en liten runda på stan med min kära mamma om hon mår bättre. Hoppas på att vi får löst en ny telefon och att vi får köpt det där underbara smyckeskrinet som vi kikat på!

Senare blir det att ladda om för imorgon kväll ska bli helt galen! Kvällen börjar hemma hos min kära barndomsvän Emma. Jag har hört rykten om att det blir underbar mat och piggörande dricka! Och vem gillar inte det? Sen bär det av in mot stan där vi såklart och som vanligt ska göra allt och alla osäkra! Imorgon går inte någon säker!

Har börjat bli lite tveksam om min outfit jag hade bestämt mig för... Får hoppas på att det löser sig imorgon! Annars blir det väl till att springa naken. Och det gillar vi ju inte!

Ska sätta på en film nu som min kära vän har tipsat mig om! Så See ya later baby!


stil!



Denhär tjejen har stil! Störtskön stil med andra ord! Kika in på hennes blogg här Filippa Lund

Nolita loves you. And i Love Nolita!






bras!

För helgens tänkta outfit så behöver jag införskaffa mig en riktigt snygg bh. För den kommer synas! Så måste försöka orka mig ner på stan och leta. Här är några som jag gillar. Inte för mycket och inte för lite!



H&M, Forever 21 och Lindex

3/2

Nu får det räcka. Snön fortsätter att ösa ner, det tar verkligen inte slut! Allt är vitt, vitt, vitt. Ögonen gör ont när man kollar ut och det gör att huvudet snart ska sprängas. Ligger hemma nu med feber och hosta. Hoppas på att det ska gå över till helgen då det är en riktig partyhelg. Som alla andra helger iochförsig.

Oj vilken partypingla jag har blivit... Känns som man inte har en lyckad helg om den inte innehåller ett riktigt party! Det är inte så bra kanske. Får börja ta det lite lugnt och ha riktiga hemmakvällar och mysa till det. Någon som är sugen på myskväll i helgen?

Nu ska jag strax baka mig en liten kaka som jag fick smaka hos min kusin. Tror det kan vara världens lättaste kaka att baka. och god är den med dessutom!

Idag skulle jag haft en skvallerfika med Sara. Har en del att uppdatera varandra om. Men var tvungen att ställa in den. Så hoppas vi får tid till varandra snarast så vi inte glömmer av allt och så att det inte händer nya saker... ;) man vet aldrig med oss busungar!


PArty like a ROCKSTAR!!!

Helgen i bilder




pink party!

Word Bracelet Long SEK 699, Humanity - NELLY.COMChiffong Baby Doll Dress SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COMAda SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Allt från Nelly!

Journey

Journey – Don't Stop Believin'

Tror det kan vara den goaste låten som finns! Älskar den verkligen!




Balklänningar...

Idag har jag pratat med några handbollstjejer på skolan ang balklänning. Någon hade redan beställt, någon visste precis vilken dom ville ha och någon visste vilken färg... Jag vet enbart hur jag ungefär vill att min ska se ut. Men färg? Det har jag ingen aning om. Jag vill ju ha en vit eller cremevit. Tror jag... Vet inte om det är okej att ha det på bal. Känns lite bröllopsaktigt.. Eller vad tycker ni? Det är ju sååå snyggt!!!



RSS 2.0