c.k

Grattis favoritCalle! Du är bäst!♥ Första målet i elitserien och grymt mycket spel idag!


vendela



Du är min egna lilla underbara stjärna! Bäst är du gumman,

love to you.


ChristmasTime

Har haft en kanon jul! I tisdags så var det enligt traditioner dags för bingolotto och rimning till alla klappar. Ingen vinst denna kvällen tyvärr. Men vi gör bara detta av en vana. Sen på morgonen åkte vi till mormor och hade det supermysigt. Otroligt fint väder, blir ju inte bättre av att se detta vid havet. Sen åkte vi vidare till mina kusiner. Hade en riktigt bra julafton. Hände inte så mycket. Hade det bara allmänt mysigt. Som en julafton ska vara. Är även nöjd med mina julklappar. Så nu börjar mitt rum komma i sin ordning. Fick nämligen lite inredningsgrejer till mitt rum. Har inte så mycket mer att berätta men ändå!


Rearus

Hade en underbar och rolig kväll igår med mina goingar på en liten fest hemma hos calle på Vallgatan. Så när jag och Vendy vaknade i morse var klockan halv två. Lite småstressade eftersom vi hade tänkt att gå på hockeymatch, men efter lite kruks så blev det inte av så vi drog oss mot stan för att checka av all julrea som börjat. Efter lite trängsel och smått panik av alla hektiska människor hittade jag en jättesöt blus och ett linne på Zara och en sammetsklänning ifrån Gina. Så imorgon när det bär av till Michaela så blir det invigning av min nya klänning. Kommer bli en dunder kväll med hennes Rödamattan- tema. Kommer bli en riktigt kanonkväll!


summernight

Sitter och kollar på Netaporter och får riktiga Sommarfeelings. Helt underbara kläder att springa runt med sena sommarkvällar. Tyvärr kan man bara drömma om att de hamnar i sin egna gaderob. Men det är en annan femma. För Drömmar är trotts allt drömmar och dem ska ingen förstöra för en!




Underbara skor från Christian Louboutin som jag mer än gärna hade velat ha på nyår! Klänningen är ifrån Timberley London! Säger bara Dream on Jossan! dream on...


My only wish this year...



Jag älskar dessa låtarna!♥

Jippi!

Hittade förövrigt min jacka som var slutsåld i göteborg på torp idag! höll på att sjunga genom jorden av lycka. Är supernöjd. Så nu vet ja en julklapp som ligger och väntar på mig under granen!


Liseberg.

bloggtorka igen... Förlåt för detta. Men har varit på landet och tagit det lugnt. Så nu är jag hemma en snabbis efter att jag varit på Liseberg med Josse, Frida, Calle och Johan. Supermysigt verkligen. Lite väl mycket folk, men det var så härligt att änrligen ha varit där i år, så det var värt det. Har nog världens mysigaste vänner. Bäst helt enkelt.

Ska åka in till stan imorgon och fixa de sista julklapparna. Sen blir det landet igen. Härligt att få sig lite julstämning efter att vi gjort de riktigt juligt. Hade iallafall en superlördag med Vendela och Louise. Började med lite mys hemma hos mig och sen åkte vi hem till Calle på Vallgatan. En toppen kväll!

Ska mysa med min Favorit josse nu! Världens goaste och bästa Josse. Saknar förövrigt min Vendy här hemma.. Känns tomt utan dig älskling!


We all need love...

Alla behöver verkligen kärlek. Ifrån alla olika håll. Såg nyss Saving Christmas med Ben Affleck i huvudrollen. Den filmen är faktiskt riktigt bra. Lite sorglig och hemsk bara. Den får en verkligen att inse hur bra man har det. När man har en familj som älskar en, vänner som alltid finns där för en, människor som bryr sig om en och att man är frisk. Tänk på de personerna som inte har någon som kommer och grattar dem när de fyller år, som inte har någon att fira jul med eller bara inte har någon att prata med. Då inser man hur bra man har det. Alla människor har sina svackor, men samtidigt är det ingenting för man vet att någon bryr sig om en. Men att bara ha sig själv. Det kan inte vara lätt. Så nu under jultiderna eller faktiskt under hela året så tänk lite extra på dem som inte har någon att dela allt med. För vi har det bra!

All we need is love! Everyone need love to feel alive...




Jag Tilda Bella



Bild från middagen hos Jenny!

jullov och ikea

Nu har jag ätnligen jullov! Så otroligt skönt. Skulle egentligen inte ha gått på avslutningne idag men eftersom min lilla söta Frida sjöng så kände jag mig lite halv tvingad. Hon var superduktig! Riktigt mysigt. Träffade Josefin på stan för att sedan bege oss till Ikea. Så vi tillbringade någon timme på Ikea idag. Fick köpt lite julklappar och småplock. Så snart är jag klar med julklapparna. Ikväll ska jag och J bara mysa och kolla på film. Kanske åker till Vendy en stund och myser ännu mer. Beror på hur pigga vi är och hur mycket vi sovit. Ska nämligen ta en liten powernapp nu. See you later.

Loove♥

torsdag!

jag är sämst på att uppdatera här på bloggen. Fick även klagomål idag av en av mina ära vänner. Så nu fick jag en liten kick att börja igen. Hade en mysig kväll med Min kusin malin och vendela igår. Vi pratade och åt nybakad kladdkaka som min kära syster hade bakat. Satt perfekt men det blev dock lite sent så imorse när jag vaknade. Hade bara en lektion idag så kändes lite ovärt att gå till skolan. Men jag gjorde det. Sen efter skolan så var det den traditionella fikan med alla goa handbollstjejer. Supermysigt med tanke på att jag aldrig träffar dom, eftersom jag går ett annat program på skolan. Vi bestämmde att vi ska ha en lite partykväll hos Linnsan snart. Så det blir kanon.

Har även varit på släktkalas hos min kusin. Tyvärr var inte Pontus där. Han är i Usa och går Collage. Saknade han faktiskt lite... Snart är det jul och jag har lite smått oanik pga att alla julklappar inte är köpta och jag har inte en ända liten julkänsla...

Gjort varit på släktkalas.
Planer bara ta det lugnt.
Äter inget alls. för en gångs skull;)
Dricker  vatten
Lyssnar Nyheterna på tv:n
Ser på . Datan
Bästa Löst klädproblemet till imorgon
Sämsta Vädret och paniken
Väder  Regnigt och ruggigt
Outfit Svart kjol ?, vitt linne H&M, svart kofta från Zara, svarta strumbyxor h&m, svarta boots från vagabond och smycken från Snö, Thomas sabo och Pearls for girls.


Måndag.

Segaste dagen på länge. Försov mig 30 min men lyckades ändå komma i tid till matchen vi skulle kolla på med alla handbollare i skolan. Kändes helt meningslöst. Var helt slut hela dagen med. Va och kolla lite på skolDM i handboll och hockey. Vill ju bara kunna röra mig som alla andra. Utan att känna smärta eller rädsla. Kunna känna mig helt fri. Fick min operations tid idag med påtal om allt. Ska opereras den 13 januari.

Var på bio med Annisen idag. Vi såg Australia med Nicole Kidman. Otroligt bra men lite väl lång. 2 h 45 min. Va mysigt att få lite egen tid bara jag och hon. Har även börjat fundera på att önska mig en sån liten bärbar dator i julklapp. Med tanke på att min har gått sönder. Vet bara inte om det är värt att önska sig en sådan liten bara för att man vill ha en dator. Är det någon som vet om dem är för små eller om de funkar att ha en sån? Funderar på en vit eller Rosa. Har verkligen panik. Vet inte vad jag ska önska mig eller vad jag ska köpa till andra. Det är skitjobbigt rent ut sagt.

Gjort Varit i skolan och på Bio
Planer Sova
Äter  åt precis en lussekatt.
Dricker  Saft.
Lyssnar Westlife
Ser på - Datan
Bästa Bion
Sämsta Ser inget ljus längre..
Väder  tråkigt..


Hunky dory jacka?

Gjort slappat
Planer Promenad
Äter  inget
Dricker  Julmust
Lyssnar Last Christmas
Ser på - Datan
Bästa vet inte:(
Sämsta trött och sliten
Väder  mysigt
Outfit : Byxor från Cheap Monday, Svart Tunika lånat av Frida, Svart kofta Från Zara, Svarta Boots från Vagabond och Smycken frånSnö, Thomas Sabo och Pearls for girls

Har sett en jacka som jag är helt kär i. Är nog rätt gammal modell. Men vill verkligen ha den. Från Hunky Dory. Hittade bilden på Tradera

söndag.

Har precis varit ute och övningskört. Går bara bättre och bättre för varje gång så jag hoppas att jag tagit körkortet innan sommaren. Då blir det full fart vid hela sveriges kust hela sommaren! Hade en toppen kväll igår iallafall trotts lite händelser så blev det tillslut otroligt bra. Var på fest i örgryte med mina underbara och saknade handbollsgirls. En toppen kväll som avslutades med en promenad från örgryte till stan för att äta donken. Jag och Emelie hade en otroligt härlig och sångfylld promenix. Vi kom fram till att Göteborg är den bästa stadeni sverige.. Det är så nära till allt och man känner verkligen att det är hjärtat av Sverige. Så varför inte nominera allas vårat GBG till världens bästa stad?

Mina nya jeans ja köpte i fredags har gått sönder... Nitarna har lossnat så ska gå tillbaka med dom och hoppas på att dom ska laga dem eller så att ja får ett par nya.

Bilder från igårkväll,
     

Lördag.

Jag har verkligen blivit sämst på att skriva här. Men men. Igår njöt jag riktigt av de otroligt mysiga vädret. Var inne i stan med Sofia och Carro. Vi hade det grymt mysigt. Vi skulle försöka få köpt lite julklappar. Men när man är i stan och vet att man inte har några kläder. (eller det känns så för att man alltid vill ha det nyaste och alltid känna sig så fin som möjligt) Men iallafall så lyckas man alltid hitta saker man inte ska köpa. Så igår köpte jag ett par skitfräcka Jeans/byxor ifrån Cheap Monday. Tror förövrigt att jag ska ha på mig dom idag när det blir utgång med alla goa lerumstjejer.

Igår var jag iallafall hemma hos Tilda på en liten Julmaskerad. Jag valde att vara tomte till slut. Va riktigt mysigt att träffa lite nytt folk och dessutom tillbringa tid med mina oldies. Åkte sedan till Vendela för lite efterfest. Blev ganska slö när jag kom dit så jag bestämde mig för att åka hem, och det var nog det bästa valet jag gjorde igår. Det är så skönt att komma hem efter en rolig kväll och bara lägga sig i sin egna säng.

Men som sagt, idag blir det nog utgång med hela gänget. Deras kompis Frida fyller 18 så det blir party för hela slanten. Ska nog hem till Carro innan på lite förfest. Hoppas bara jag mår bättre lite senare. För just nu tror jag att jag sitter med lite feber. Inte jättekul... Ha en toppen Luciadag idag!





cold heart.

Har verkligen varit sämst den sista tiden på att blogga. Men har haft fullt upp och har inte haft tillgång till någon data. Men nu sitter jag hemma hos min favorit Vendela och myser framför tvn. Vi ska åka med Frida till haga sen och vara barnvakter hos Fridas moster. Så ikväll ska vi ha en riktig myskväll med mycket gott! Hade en härlig dag i skolan men dock lite händelserik. Men allt löser sig min älsklings V. Föresten började det ju snöa igår. Otroligt mysigt men lite för kärleksfult för min del tycker jag. Fast är ändå lite glad att julen närmar sig med stormande steg och tyvärr har jag lite ångest över det. Har inte köpt en ända julklapp än! Är lite smått stressad. Löser sig alltid i sista sekund.

Lycka till Calle! Du är bäst och så värd det!

Gjort: Varit i skolan
Humör: Kanon!
Planer: Sitta barnvakt
Ser på: Tv
Lyssnar på: inget
Läser:  Blogg
Dricker:  Saft
Äter: Godis
Bästa: Är med min favorit Vendela
Sämsta: Det är kallt.
Väder: Minusgrader och lite snö
Outfit: Svart klänning Melmelli, jeans Hm, Smycken Snö och Thomas Sabo, Skor Vagabond




What a day.

Värsta dagen denna månaden iallafall! Efter en fantastisk helg men lite lite sömn så kunde man inte tro något annat än att denna dag skulle bli jättejobbig. Så snart ska jag nog gå och lägga mig. Iallafall lägga mig i sängen och läsa lite engelska och lite av Glamourtidningen jag fick idag. Är även lite sugen på att fortsätta läda på min bok. En sorts Kärlek. Påtal om kärlek så undrar jag faktiskt hur killar tänker. Vissa iallafall... Men tyvärr är det de som man träffar som är värst. Hur ska man veta vilka killar som är bra och vilka som är dåliga? Att dessa killar kan få en att må så fruktansvärt dåligt men samtidigt så otroligt bra. Lite jobbigt när mina nära kompisar träffar dessa och mår skit efter... Speciellt när det kommer så mycket underbara ord ur deras munnar som man i nästa sekund bara tror var skitsnack. Ord som betydde hur mycket som helst för en när man får höra dem, men när man sedan inser att dem inte betydde ett piss. Inte okej! Hoppas det finns en sorts bra kärlek!

Love ♥

Gjort: jobbat..
Humör: Trött
Planer: Sova
Ser på: Tv
Lyssnar på: Westlife
Läser: Engelska
Dricker:  Julmust
Äter: Pepparkakor
Bästa: Snart jul
Sämsta: Streessad!
Väder: Kallt
Outfit: Vit blus från Wera, Svarta jeans från hm, svarta boots från Vagabond och brun fransväska ifrån Hm

Leaves of Grass♥

Underbara tunikor ifrån Leaves of Grass. Finns på Netaporter.com. Lite väl dyra tyvärr annars hade ja haft många av dessa underbara tunikor!


bloggtorka

Guu va dålig jag har varit på att blogga denna helgen. Har haft en jätterolig helg med mycket nytt folk och mycket händelser. I fredags var jag på middag hos josse. Supermysigt och jättekul att träffa alla josses goa klasskompisar. Blev nästan ingen sömn den natten pga lite olika små händelser... Jag och V stannade på vägen hem och köpte färskt bröd så vi kunde göra en supermysig frukost när vi kom hem. Sen var det bara att ta nya tag och ladda om för ännu en underbar kväll. Började med förfest hos Calle på vallgatan sen blev det BLVD. Hade en helt underbar kväll med er tjejer! Helena Louise Vendela och Ida. Tusen tack!



Vill ha den!


Lussekatter.

Sitter  och äter de nybakade lussekatterna jag Malin och Sandra har bakat idag. Supergott och börjar få lite julkänslor nu när julmusiken går på högsta volym. Är förövrigt helt förälskad i Last Christmas. En underbar låt som går rakt in i hjärtat. haha, nästan iallafall. Ska snart gå och lägga mig. Är helt slut. Känns som jag inte gör något annat än stressar och sover. Ser verkligen fram emot helgen. Imorgon ska jag på tjejmiddag hos Fröken J Olsson. Sen på lördag blir antagligen utgång med Hellie och gänget. Ska bli kanon! Idag så har jag inte gjort allt för mycket. Åkte till Frida imorse och tog en morgonfika. Vi pluggade även lite. Superdupermysigt! Va i stan lite med.

Ska sova nu!
Love

Gjort: Myst
Humör: Nere...
Planer: Sova
Ser på: Tv
Lyssnar på: Last Christmas
Läser: Svenskaarbete
Dricker:  Vatten
Äter: Lussekatter
Bästa: Helg imorgon
Sämsta: Streessad!
Väder: Kallt
Outfit: Klänning Noa Noa, Blus Lindex, Svarta strumbyxor och Boots från Vagabond

Onsdag

Sitter och kollar på Greys nu. Älskar det. Kom hem för en stund sedan ifrån Josefin där jag och Johanna varit. Vi hjälpte J att fixa iordning  inför hennes tjejmiddag och sen sjöng vi singstar. Jättemysig kväll. Har även haft en otroligt mysig dag i Kungsbacka med Frida för att kolla in Raglady och Taras utförsäljning. Hittade verkligen inget alls. Kändes som det var väldigt utplockat. Hade ju även matteprov idag. Jag kunde verkligen allt och när ja öppnar provet fattar jag ingenting. Men alla tyckte provet var galet svårt så jag får trösta mig med det. Lite tråkigt bara när jag jobbat i flera veckor för att få bra på detta provet.

Imorgon ska jag till stan och försöka shoppa lite med Josefin. Sen ska jag hjälpa henne med att köpa mat inför hennes middag. Ska även eventuellt hjälpa Frida med att sitta barnvakt åt hennes moster. Så det kommer bli en riktig toppen torsdag. Hoppas jag iallafall. Har ju en lång go sovmorgona att se fram emot!

Gjort: Kollat på Greys
Humör: Glad och trött
Planer: Sova
Ser på: Tv
Lyssnar på: t vn
Läser: blogg
Dricker:  päronsaft
Äter: Fisksoppa
Bästa: Snart helg
Sämsta: Har inte sett hur julkalender är...
Väder: Mörkt..




Superfin Tunika ifrån French Connection. Tror jag gillar den vita mest!

Massa Love

vendie♥

Vendela, Du är bäst. Ingen ska få behandla dig illa. Då får dom med mig och göra och det är inte roligt kan jag lova. Även jag har mina onda sidor! Så för att slippa alla problem med all s.k kärlek, gör som jag, även om man känner sig ensam ibland av det. Skit i allt som har med kärlek att göra och sattsa på att bygga upp fantastiska vänskapsband istället. Man tjänar så mycket på det. Sen när man minst anar det kommer kärleken och hoppar på en. Jag älskar dig v, finns alltid här för dig. Det vet du! ♥


förlåt för dålig uppdatering

Sorry. Men jag har verkligen inte haft tid idag. Tog mig liite tid nu för att komma ifrån allt pluggande. Jag har matteprov imorgon, så idag har jag suttit och gjort alla tal för att vara säker på att jag kommer ihåg allt. Får se bara hur det går imorgon men just nu känner jag mig ganska säker.

Har inte hänt så mycket idag faktiskt. Var och fika på en håltimma med Frida, Frida och Vendela. Vi gick även till Raglady där jag köpte en present till fröken J och så prövade jag prime bootsen med. Är helt förälskad i dessa fantastiska skor. Sen väl i skolan igen hade vi historiaredovisning. Gick ganska bra förrutom att jag är grymt bra på att snubbla på tungan så allt blir helt fel. Åkte hem direkt efter skolan och tog mig en välförtjänt powernapp för att sedan ladda för plugg. Har suttit sedan 18 och räknat. Vid halv elva kom min pappa och syster hem ifrån deras träning. Var lite småirreterad men när de kom in och fråga om jag ville ha färskt bröd så sken jag upp ordentligt. Kvällens räddning! Imorgon ska jag till kungsbacka med Frida efter skolan. Ska bli riktigt mysigt att bara gå runt och mysa. Men måste sova nu.

Love♥

Gjort: Pluggat
Humör: Trött och stressad
Planer: Sova
Ser på: Matteboken
Lyssnar på: fläkten ifrån datan
Läser: Mattetalen
Dricker:  Te
Äter: färskt bröd
Bästa: Primebootsen och morgondagen
Sämsta: matteprov imorgon
Väder: kolsvart
Outfit: Rosa klänning från Friis, Kofta från Zara, Strumbyxor frånH&M Skor från Vagabond

1 dec

Snart är det Jul. Vid denna tiden om 24 dagar kommer man känna att det man längtat till så länga börjar lida mot sitt slut. Julen går så fruktansvärt fort. Julen är något av det bästa jag vet. Så fruktansvärt mysigt och kärleksfult. Är grymt glad för de som har någon att dela dessa mörka kvällarna med. Det mysigaste man kan göra som par är nog att gå på Liseberg. En dröm för mig och min kära Vendela. Vi snackade om detta idag när vi var på stan och kollade på NKs julutställning i fönstrerna. Vi var dock lite besvikna på årets skyltning. Inte så juligt och mysigt som det brukar vara. Iallafall så gick vi och diskutera hur lycklig Frida skulle vara över att hon hade en pojkvän som hon älskade och som älskar henne. Men vi kom fram till att det fick bli så att jag och V får bli årets julpar. Vi får gå på alla julställen och mysa ihop. Får fixa en kärleksfull vänskap och bara mysa. Blir toppen tycker jag.

C, allt löser sig på något sätt. Finns alltid här för dig. Vi löser detta tillsammans. Du är bäst!

Gjort: Varit i skolan och myst på stan
Humör: Glad men förvirrad
Planer: Plugga
Ser på: Julgrej
Lyssnar på: Julmusik
Läser: Bloggar
Dricker:  saft
Äter: Potatismos
Bästa: Har köpt min nyårsklänning och jag är sjukt nöjd
Sämsta: Mycket plugg
Väder: Mörkt
Outfit: Svarta Byxor från HM, Benvärmare från Bianco, Skor från Vagabond, vit klänning från Tessie och Kofta från Zara

L♥ve


RSS 2.0