sommar? ja tack!

Då kan man..

ha mysiga kvällar vid havet

lyssna på håkan hellström tills solen går upp och ner igen

bränna sig på näsan

äta jordgubbar tills man spricker

åka på dagsutflykter lite överallt

vara barfota

vara ute hela nätter utan att behöva frysa

bo i tunna klänningar

inse hur fint det är här på västkusten

åka båt!!

bli kär och känna det galna pirret (i hope)

dricka rosévin på uteserveringar

känna solen när man går hem mitt i natten

Jag vill ha sommar NU!!!

hm..

Jag har verkligen ingentign att skriva om. Det har inte hänt något alls.. Inget jag kan dela med mig om här... Tips på vad man kan skriva om hade ju varit helt superduper! Så snälla, Hjälp mig!

Bruce och lejon

Åh usch vad jag hatar att plugga... Det gör en verkligen så deprimerad så att man känner att man bara vill lägga sig under både täcket och kudden och aldrig komma därifrån. Men det måste göras... Tyvärr! Men för att gör allt lite lättare så får Brude Springsteen spelas på mina högtalare samtidigt som jag sitter och slänger i mig glass från lejonet och björnen. Idag är det smaken Äpplepaj som står på tur. Den är helt ljuvligt god. I glassen är det nämligen små bitar av digestive. Det är en glass som gör livet till en fest vill jag lova! Alla bör prova den!!!


Friday im in LOVE

Äntligen fredag. Dagen började med en stund i skolan. En riktigt go dag faktiskt. Fick kladdkaka för att Annisen fyllde år! Toppen verkligen. Sedan bar det av in till stan för att möta upp Josse, Yasin, Sadik, Mikael och Niko. Det nalkas bröllop för dessa fem tokarna. Så vi sprang runt på stan och letade klänningar, kostymer och skor. Tror vi har varit i varenda butik i hela stan faktiskt. Var faktikst riktigt kul trotts att mina ben inte tycker att det är lika roligt nu när man ligger helt mör i sängen. Behöver en liten powernapp.. Men vettetusan om jag har tid. Tror jag ska börja göra mig iordning för ikväll.

Ikväll blir det först förkrök med Josse Frida Tessan och Rebecka. Ska bli riktigt kul faktiskt. En girlnight. Sen nlir det en tokig utgång vad jag har hört rykten om! Så ikväll går ingen säker vill jag lova! Hoppas vi ses ikväll snuttar!

See you lovers!

gummisnopp

hejsan hoppsan alla monster diggare!

Kom nyss hem efter en tur till Lerum. Träffade mina två griskultingar för att ta en soldejt och en liten liten promenix. Känner att våren verkligen är påväg så då måste man faktiskt ha lite färg! Kan ju inte sprigna runt som en blekfis. Men men..

Jag och josefinojs har börjat planera morgondagen. Blir nog en heldag för oss två. Först en supergo fika i solen och sen ska vi hem och köra på med massa vin och sedan göra avenyn osäkert! Tror vi iallafall! Så ser planerna ut iallafall. Vi hoppas på detta!Ska dock upp och jobba klockan elva på lördag morgon så får kanske ta det lite lugnt. Eller nej, man ska leva medans man kan!

Sen på lördag har jag planer med. Ska på bio med min kära vän Malin och mysa till det. Sen har jag en vän vid namn Vendela som tjatar på att vi ska ut. Men vettetusan asså... Its hard!

shoppinggirl!

Idag har det blivit en del nya saker i min gaderob! Eller igår kom min underbara twist and tango blus hemfarandes med posten, så den hänger nu så tjusigt så i min gaderob. Sen idag tog jag och frida oss in till H&M för att försöka haffa något ifrån The Garden collection som släpptes idag. Jag köpte två underbara klänningar. Tror dock att jag får lämna tillbaka en av dom pga den var lite för stor... Jättetråkigt! För det var favoriten verkligen! Hade tänk ha den på Studenten... Men så blev det tydligen inte...

Dessa två underbara skapelser fick följa med hem idag iallafall!


Sen även twist and tango blusen



supersnäll tjej

Det är jag det, Super snäll tjej! För nu ska jag nämligen gå och möta min kära vän Josefin som har jobbat. Medans hon har slitit och ståt i så har jag legat hemma i hennes säng och kollat en underbar film! Helt ljuvlig... Har dock redan glömt av vad den heter. Men kan återkomma senare med det. En film alla bör se faktiskt!

Looove from me

tjooolahopp!

Då är man här igen! I lerum mina kära vänner. Sitter hemma hos lilla Olsson och dricker cola ska jag säga er. Vid tåget träffade vi Jennypenny och kooors vilken hemresa det blev. Vi hann spela in videos, ta kort och få massa komplimanger från söta tanter. Eller det var en söt tant som gav oss en komplimang om man ska tala sanning. Hade det väldans kul iallafall. Våran hemresa från tågstationen till Josse brukar vanligtvis ta 10-15 min. Men nu tog den hela 45 min! Och kors vad mycket vi han göra på den tiden! Jag Giiilllaaart!!!

sleep time

Då var det dags. Dags att puffa till kuddarna en sista gång för att få det sådär mjukt och underbart så att huvudet sjunker ner sådär underbart och mjukt. Även dags att fluffa till täcket för att få en lite lyxikänsla över det hela. Det är ändå dags för 7 timmars sömn. Då måste jag faktiskt få lyxa till det. Inte sant? Vi alla sover på olika sätt... En del sover i maten, nakna, fullt pådressade, utan täcke, med täcke, med en kudde, med 20 kuddar, uppochner, på sidan... Ja, man kan ju faktikst sova på alla möjliga sätt... Själv sover jag med två underbara dunkuddar, ett underbart duntäcke och en baota säng, helt för mig själv! Så mysigt så.



dagens..

Gjort: Myst med mina små goingar
Humör: nere..
Planer: Duscha och sova
Ser på: skärmen och cougar town
Lyssnar på: Tv:n
Läser: Cosmopolitan :)
Bästa: Mina vänner!
Sämsta: Att jag är så nere...
Väder: Lite blandat
Outfit: Tunika från hunkydory, Leggings Gina tricot, Sjal från Rabens Saloner och Prime boots

miss dior



En parfym som ska bli min snarast! Älskar den!

en ängel..


nytändning

Man behöver allt det där gammla någon gång igen. Det känner jag iallafall. Gammal vänskap man trodde rostat bort t.ex. Man kan hitta varandra igen och inse att det är mer än bara en vanlig vänskap. Något extra sådär. Det känner jag just nu. Har insett att det är så många man borde ge mer tid, för det är personer som verkligen får en att må sådär underbart bra. Utan krav och måsten. Dags att börja ta tag i livet och inse vilka man ska värdesätta i sitt liv. Jag har sådan ångest över att inte ha tid till alla. Tänk om dygnet var 48 timmar istället för 24. Allt hade varit så mycket bättre!


Soldag?

Ja mina kära vänner, jag har verkligen inte uppdaterat något alls i helgen. Men beror på att jag har tagit det så lugnt man bara kan. Slappnat av och bara varit me folk jag älskar. I fredags blev det mys hemma hos min kära kusin. Hade det verkligen jättetrevligt och bara njöt och pratade om livet. Gick och la oss hyfsat tidigt. Vi båda skulle upp och jobba på lördagen. Så på morgonen rörde jag mig in till stan för att jobba. Jobbade från 11-16, sen kom min kära vän Sofia och mötte mig för att vi skulle åka upp till orust för en helmysig kväll! Uppe på orust blev de supergod mat och en udnerbar film. Coktail, har ni inte sett den, SE DEN! Underbar! Blev även en del snack som vi är otroligt bäst på. Men det håller vi för oss själva.

Idag åkte vi hem ganska tidigt. Kom hem, bytte om och vandrade mig ner mot stan för att träffa mina älsklingar, Josefin och Jenny. Bästa tjejerna ska jag säga er! Hade en underbar dag på stan och lite busig så. Mår verkligen bäst med dessa underbara älsklingar! Bara se, men inte röra, för de är mina!

Vi planerade helgen lite. Eller en dag. Då ska vi ha en underbar kväll! Bara vi tre. Och jag längtar redan...


helgen i bilder





prom time!



Underbar klänning! Tror jag är kär! Hade mer än gärna velat ha denna på balen som är den 29 maj! Tyvärr kostar den lite väl mycket.. ca 70.000! haha. Men drömma får man alltid. Kommer från Marchesa!

Wish



Så sjukt snyggt! Hittade de hos Therese!

Ge mig nuuuu!

dagens frukost!



Idag är det en underbart god smoothie som blir min frukost. Och en liten macka med avokado på.

Smoothie är så superduperlätt att göra. I min jag gjort idag är det
- En halv banan
- lite filmjölk
- lite hallon
- lite lite juice
- färsk ananas
Sen är det bara att mixtra ihop och hokuspokus så har du en supergod och nyttig frukost!

panik

Nu blir jag galen! Var nyss inne på H&Ms hemsida för att klicka hem två klänningar jag är dökär i. Men nu när jag skulle göra det så var dom slut!!!! Fattar ni, SLUT! Jag blir galen. En klänning var tänkt att ha på studenten! Det stod verkligen Josefine på den...

I neeeed It!!!


ego time

Imorgon är det faktiskt skolfritt för mig. Känns riktigt skönt! och istället för att bara liga hemma och deppa ihop ska jag ta mig en riktig långpromenad helt själv. Bara tänka igenom allt i mitt liv. Tänka på vilka ens riktiga vänner är, tänka på hur framtiden ser ut, tänka på vad man ska rätta till för att få allt så bra som man bara kan, tänka på hur det blir med mina drömmar. Om dom kommer bli sanna en vacker dag och hur ska jag göra för att genomföra dom!

Oj vad mycket jag har att tänka igenom! Så imorgon blir det en riktigt långpromenad! Det blir jag och min underbara musik jag lagt in på min iphone!

Tror även jag ska börja mitt nyttiga liv. På riktigt! Har planer på en supergod frukost, men det tar vi imorgon!

Godnatt på er!!

me and my man



Dags att gå vidare hjärtat! Vi kan inte alltid ha det såhär. Att våra bilder blir såhär bra och att kärleken lyser igenom är inte bra. Vi vet ju både du och jag att det tog slut för att alla var för avundsjuka. Det är tråkigt, men sant!

P.s. I love you

Tårar, tårar, tårar! Gud vad jag gråtit när jag suttit helt själv och kollat på P.s I love you! Jag fullkomligt älskar den filmen! Så underbar men ändå så sorglig! En film alla bör ha sett. jag har sett den ca 5 gånger nu men innan jag dör så kommer det minst bli 1005! Den är så fruktansvärt underbar. I Love it!
Kolla bara hur söt framsidan av filmen är. Hur kan man motstå att inte kolla på denna?!



Sen med denna underbara musik de har med i filmen! Älska älska älska!



Isabella? Anna?

Är inte dessa två bloggdrottningar väldigt lika ändå? Anna Hibbs och Blondinbella



Anna Hibbs?

Blondinbella?

mums mums



Jaag är så sugen på att göra något! Ska nog baka något lite gott! Det är jag värd. Så ska sätta mig och gluffsa i det goda bakverket framför filmen P.S. I Love you och samtidigt snutta på citronsaft! Vilken lyx! Kommer dock fälla några tårar till filmen, men det är bra! Gillar att gråta till filmer!

tråkig tjej...

Åh vad tråkigt jag har det! Det enda jag gör är att gå i skolan, ta en fika ibland och sen åka hem och sova! Har verkligen inget kul att hitta på om dagarna... Jag måste hitta mig ett riktigt roligt intresse. Inte bara att sitta och snacka massa skit med mina underbara vänner. Utan något som gör att man kanske har något nytt att skvallra om. Nu ska jag strax iallafall ta mig en tupplur och sen blir det mat och plugg. Jätekul liv tjejen har tänker ni. Och ni har rätt! Fy bubblan!

Nu får jag börja busa till det lite tror jag! Någon som har lite idéer om vad man kan göra? Det är väldigt uppskattat nu vill jag lova!

soon here!

Snart är det helg! Och ja längtar som en tok till denna helgen! Det kommer faktiskt bli en riktigt lugn men otroligt rolig helg. Inget party denna helgen ska jag säga er! Såhär ska denna helg firas (utan alkohol). På fredag blir det först jobb på dagiset och sen ska jag åka hem till min kusin och ha en underbar myskväll som bara vi kan. Blir nog inte så sent med tanke på att jag ska upp tidigt på lördagen och jobba i chockladfabriken. Så där ska jag jobba frånn 11-16. Sen ska jag möta upp min underbar och kära vänn, Sofia! Vi ska nämligen ha en underbar och mysig kväll på Orust hos min pappa och Camilla. Ska bli riktigt skönt. Fast när jag och S är i farten är inget lugnt. Vi har alltid så mycket att snacka om eller så hittar vi på något bus. Så vi får se vad som händer!

Helgen kommer iallafall bli toppen. Skulle egentligen hem till en underbar vän på inflyttningsfest. Men min kropp och mitt huvud har sagt ifrån och jag behöver verkligen ta det lugnt! Annars kommer jag att få se ner på er alla ifrån himmlen. Så nu var det dags.

Jag är ledsen H... Men vi tar igen lite tid på lovet!


Jag och Sofia♥

my drug!

Jag är matberoende! Jag älskar att äta. Men jag älskar att äta popcorn mest! Det är så fruktansvärt gott! Det är ju faktiskt nyttigt med! Eller nyttigt och nyttigt. Men jag gör dom i kastrull! Man kan faktiskt äta popcorn på många olika sett... Igår blev det popcorn och holidaydipp, idag är det popcorn och aromat. I Looove Popcorn!

Just so you know!!

Top gun!


Oj oj oj vilken bra film! Top gun är lätt topp tio av de bästa filmerna i världen! Jag blir ju helt kär/galen/lycklig när jag kollar på denna filmen! Ni som inte sett den, kila iväg och hyr den nu! Den är helt underbar!
Tror jag ska gifta mig med en pilot! De är så sinnessjukt sexiga! Pörr helt enkelt! Haha!



En riktigt man!!!

just a day in my life...

Nyss hemkommen ifrån skolan. Idag var det två lektioner som stod på schemat. Inga roliga dock, men måste man så måste man! Hade även en håltimma på 2 h mellan dessa så då blev det fika med J & Y. Riktigt trevligt men fybubblan vad kallt det är när man inte sitter i solen. Jag trodde ett tag där att jag skulle komma tillbaka till skolan utan fötter. För idag var Lilla Josefine så busig att hon tog på sig Converse för att få lite vårkänsla. Bara tanken gillar jag! Men att man nästan förlorar tår på det är inte så kul...



Snygg tjej måste jag säga!!! Haha

natti natti

Nu är det dags att mysa in mig i täcket och släcka lampan för att ge mina ögon lite vila. Är helt slut och tror just nu att jag faktiskt kommer sova för mycket tillslut och dö pga det... Men men, den som lever får se!
Jaja, godnatt på er mina Favisar!

Love from me!

mjölk och nej...

Har två saker att säga er nu på kvällskvisten.

Första,
Jag tror att jag blivit allergisk mot mjölk! Efter bara ett glas mjölk nu på kvällen svullnar min mage och blir som en stor luftballong. Så var det även igår kväll... Detta får ju inte hända. Mjölk är ju det bästa jag vet... Vill dricka, vill dricka, men får inte, får inte! Mjölk, mjölk, mjölk!

Andra:
Jag har suttit och filurat lite nu. Kom fram till att jag är otroligt dålig på att säga nej. Att säga nej till någon kompis är det värsta jag vet. Känns som personen kommer hata mig och säga upp kontakten med mig. Jag kan verkligen inte säga nej. Hur svårt är det egentligen... Det är en enda liten bokstav mer än JA. Och Ja flyger ur mig titt som tätt. Ångrar mig senare och vill spola tillbaka tiden och få det där lilla Ja:et att bli ett Nej. Så nu ska jag gå ifrån JaJosefine till SvaraSomDetÄrJosefine! Kommer ta ett tag men så skönt när man tagit tag i det...

Veckans Babe!

Den här tjejen är inte bara veckans Babe! Hon är även världens underbaraste och bästa tjej! Hon får mig att må sådär extra bra och får mina grå dagar att bli sådär underbart ljusa! Sen att hon är så sjukt jävla snygg med är ju bara kul! Jag tror ingen är lyckligare än jag! Jag har nämligen världens bästa vän/vänner!
Genevieve "Jenny" Peters är bäst i världen! Så hon blir veckans babe!



Elin kling



Åh vad jag ångrar att jag inte klickade hem denna underbara klänning när den fanns... Nu är det försent!!!
Elin Kling bär upp den på bästa möjliga sett!

ångest...

Jag lyckas alltid få sån fruktansvärd ångest för allt jag gör. Jag gör något lite busigt, funderar på vad fan jag gjort och gräver sedan ner mig i ångest. Det kan vara allt från att köpa en blus, skicka sms till fel person, äta för mycket, glömma av saker eller helt enkelt halvdöda någon. ( det sistnämnda har jag såklart inte gjort) Men förstår ni vad jag försöker säga? Men jag har kommit fram till en sak. Bättre att göra saker än att inte göra det. För jag vill inte ligga på dödsbädden och ångra att jag inte gjorde det där och det där. Då ångrar jag hellre saker jag gjorde.


my love

Denna SKA bli min när min lön kommer! Jag är helt dunderkär!


Göteborgs Chockladfabrik

På Lördag mina kära vänner hoppas jag att ni kommer och besöker mig på Göteborgs chokladfabrik i kronhusbodarna. För då är det jag som står bakom disken och ger er den bästa chokladen ni kan tänka er. Och detta vill ni inte missa! Det är nästan farligt att gå in här, för man kan inte gå därifrån tomhänt! Men kom gärna förbi!

Kika även in här! Göteborgs Chockladfabrik




torsdag

jag tror att jag avlider. Är så fruktansvärt trött och vet inte riktigt vad man kan göra förutom att lägga sig och sova till imorgon. För imorgon behöver jag all energi man kan ha, det är nämligen Girls night out! Sen blir det upp och jobba tidigt på lördag morgon. För idag blev det klart att jag fått ett litet extra jobb, på göteborgs chokladfabrik! Hur roligt som helst faktiskt. Var där och provjobbade idag och det gick helt suveränt! I Like it!

Imorgon är det även handboll som står på schemat. Ska traska mig ut till Önneredshallen där jag ska se mina Sävehofstjejer mosa önnered! Det är iallafall vad jag hoppas och tror på! Det är nämligen steg 5 i SM denna helgen för juniortjejerna. Riktigt kul! Efter matchen blir det till att stressa mig hemåt för att göra mig iordning och välkomna mina tjejer! Galet ska det bli!!!

Problemet för imorgon är bara kläderna... VAD IN I BOMBEN SKA MAN HA PÅ SIG?!?! Alltid samma problem...

...

Jag har verkligen ingenting att skriva, men kände att jag ville slänga upp ett inlägg ändå! Men tråkigt som fan!

mormor!

Åh vilken toppendag! Började med att jag var med min absoluta favorit. Nämligen calleballe. Det blev en runda på stan med lite shopping, fika och massa skvaller! En underbar kombination. Sedan blev det en resa hemåt för att bli upplockad av mina kära kusiner. Vi skulle nämligen åka och fira min älskade mormor som fyllde år. Efter en helgalen bilresa så blev det massa mat och godsaker. Sen var det en resa hemåt som väntade. Den blev ännu galnare än ditresan vill jag lova! Och nu sitter jag här och har min kära och älskade Josefin på luren! Skvaller skvaller skvaller! Det är sånt vi tjejer gillar!

P.S. JAg äääälskar min släkt!!!


he makes us feel sick!

Efter en stund på gymmet i skolan där det blev yoga med A och G och en lektion var det dags för lunch på stan. Blev sushi med J och P. Väl inne på sushin kommer våra kära vänner michaela och Ebba instrosandes och då blev de med en gång bestämt att en tjejfika var ett måste. På mindre än 24 h har det hänt otroligt mycket, och det kan man ju inte hålla otalat. Så tjejfika blev det! Och vi tjejer är enade, det andra könet är verkligen så sjukt svårt att förstå sig på!

Jag undrar om det är någon tjej/kvinna som någonsin förstått sig på det motsatta könet? Kan du inte vara gullig att höra av dig till mig.

Idag har jag blivit kär, och det var verkligen kärlek vid första ögonkastet! I en väska! Jag måste införskaffa denna underbara rosa skapelse. Om jag så är tvungen att råna en bank! jag måste ha den!!!

DAGENS PAJAS!

give me nooow



Plus en fantastisk och underbar väska jag hittade idag! Dessa två är som ett måste för mig just nu känner jag! Ska försöka flörta till mig lite pengar så jag löser detta! För Just nu är min ekonomi inte på topp...




friendship


dont cry.


I dont want to se you cry! He is not worth it!


a few days...

Dagen började med en... tro det eller ej, rolig dag i skolan. Börjar gilla klassen mer och mer för varje dag som går. Men efter lite genomgångar och en hel del bokföring så stressade jag in till stan för att möta de underbara tjejerna, Ebba och Michaela. Det blev en fika i solan, trodde vi. Men solen var bara framme de första minuterna vi satt där så allt skvallrande blev till slut hakande röster som man inte riktigt förstod. Men det var verkligen en toppenfika! Eller en riktigt tjejfika som vi kallar det! och dom kan faktiskt inte bli misslyckade!

Vi planerade även helgen så på fredag smäller det! Ska blir superkul att ha vinkväll med tre underbara tjejer!


Ebbsan och Mich!



Rabens Saloner

Snälla! Ge mig Rabens Saloners vår/sommarkollektion! Helt underbar!!!!


piicc

Rhodos!


Helgen


förtsa. Jag och Josse. Andra, Jag och tilda. Tredje, Josse och pontus

dunder och brak..

Åh vad jag inte gillar att skriva dessa träningsprogram vi ska göra med handbollen i skolan. Har ett pass kvar att göra, men jag kommer verkligen inte på vad jag kan göra på det... Jag blir galen för jag är så trött och vill bara sova men kan inte göra det fören träningspogramet är klart. Och jag som ska upp halv 7 imon och köra ett hårt gympass... Wish me good luck!

Helgen är inte ens över men jag längtar redan till nästa. På fredagen ska jag ha en tjejkväll med de superdupergoa tjejerna. Och shit vad vi ska vara bäst på Avenyn. Hela gatan kommer vara osäker vill jag lova! Har nästan tillochmed bestämt outfit! Då är allt löst faktiskt! Åh vad jag längtar!!!


Min kära vän Vendela har hittat sin kamera där alla kort från i sommras ligger. Bla bilder och filmer ifrån rhodos! Och jag vill bara tillbaka. Underbara bilder, fast videon vi har ifrån första kvällen är helt underbar! Får se om jag kan lyckas lägga upp den här. Annars kommer den upp på face snart!


sexy bitch



Denna skönhet ska bli min! Jag är helt kär och den satt som en smäck på! Så snart baby,  så kommer mammsen och hämtar dig! ;)

toorka

Vilken torka det har blivit här... Förlåt mig. Men har haft en toppen helg verkligen så har inte haft någon ork eller tid att sitta vid datan.

Fredag: Fredagen började med att vi var lite tjejer hemma hos mig och föra lite för att göra oss redo för en helkväll på Trädgårn. Var riktigt mysigt med tjejerna och sedan blev det bara helt galet. Träffade mina kära klasskompisar och då kan det inte bli annat än galet. Jag och Josefin kom hem runt halv fem denna natt...

Lördagen: Låg i soffan hela dagen med Josse och pratade och bara njöt av lugnet. Fick senare panik då jag insåg att ja skulle vara på tjejmiddag hos Lisafisa. Hade 1,5 timme på mig att duscha/bada, göra mig iordning och ta mig till sävedalen. Men fick säga att ja kom lite sent och det gjorde jag verkligen. Fast kom precis till maten så det var helt toppen. och maten var helt underbar. Och tillsammans med tjejerna blev kvällen helt underbar! Kom hem till min kära josefin som väntade så rart på mig.

Söndag: Idag finns det bara ett ord. SLAPPA! jag ska ta det så lugnt hela dagen. Kommer inte lufta ett finger!

Kussi



Mina underbara kusiner! Detta kort ska bli en överaskning till våran underbara mormor och Sten. Kan lägga upp en bil när allt ä klart.

Idag har jag förutom att umgåtts med mina kusiner jobbat på dagiset och varit på stan med pinglorna Jenny och Josse, och gud vad jag älskar att vara med dessa tjejer! Känner mig som den lyckligaste i världen! Eller det gör jag iochförsig med alla mina vänner. Dom är bäst helt enkelt!

Jag är så lycklig hela tiden. Springer runt med ett leende på läpparna 24/7. Tror även att jag somnar med ett leende. Jag vet dock inte varför... Tror bara att allt går så fruktansvärt bra nu! Lever varje dag som om det vore den sista! Det funkar hur bra som helst faktiskt! Jag trivs verkligen med att få sprida lite glädje.
"Lägg en femma i mej, och din dag blir till galej!" Haha!

ett skämt..

Har precis konstaterat med Vendela att ja är ett stort skämt! haha Ett skämt som lever i en drömvärld som ingen kan bryta! Men jag gillar det!

Årets citat...

Never give up on something that you can't go a day without thinking about...!


Jag älskar det och det är så fruktansvärt sant! Go for it baby!

Klaaartisch!

Idag när ja satt på spårvagnen fick jag ett sms av min bästa vän Carl. Han frågade om vi fortfarande skulle gå på balen. Och självklart vill jag det. Så nu är det spikat. Balens bästa par är korade! och vi ska ha de så jävla kul! Kan ju inte få en bättre baldejt än min bästa kompis! I like it!


Äcklig bild, men bättre än inget!

i am a dreamer!

Ja det är jag verkligen! Idag har jag verkligen levt i min egna lilla drömvärld i tankarna. Så idag har jag sprungit runt med ett leende på läpparna hela dagen. Har faktiskt varit rikitigt glad hela dagen. Träffades min kära Josse förut och vi skulle unna oss en välbehövlig fika. Väl på soho som blev dagens fikaställe träffa vi underbara Michaela Ebba och Amanda. Så det blev en riktigt go tjejfika i solen. Det är då man börjar känna att våren knackar på dörren och vill komma till oss! Jag älskar det! Senare blev det lite shopping på stan. Köpte mig ett par solglasögon som jag gillar skarpt.

Drog senare med Josse till Allum av alla ställen. Men där blev det också shopping. Ett par görsnygga klackskor som jag ska shocka cärlden med att ha på fredag. Så här kommer Josefine, 187 cm lång att vara farlig! Vem kan hindra mig? Jo en, men han håller ja för mig själv!

pics from my lovely day!




Ebbsi och mich!


just clean it up...

Ojojoj vad jag har städat idag! Mitt rum glänser nu och det gör även nästan hela lägenheten. Har varit så duktig idag. Så är värd en extra timmes sömn inatt tror jag... Ska ju trotts allt upp tidigt imorgon och träna.

Idag har jag även varit iväg på ett litet äventyr med min kära syster, Jonna. Vi var i lerum och solade och sedan blev det även lunch på Thai pan Kam som är en favorit hos oss. Får ju faktiskt passa på när vi är ute på landet! Kändes faktiskt lite konstigt att jag aldrig kommer vara där igen. Iallafall inte på det sättet jag varit där innan. Nu är det storstaden som gäller! och vet ni vad, jag Älskar det!!!

Jag och mamma har borrat upp en hylla på mitt rum nu ikväll. Blev faktiskt riktigt mysigt!



Alla behöver vi kärlek... Men vart vi får den ifrån kan enbart man själv bestämma...

Never give up...


Måndag

Nyss hemkommen från skolan och en lunch med Sofia. Skolan är katastrof och då är det skönt att träffa underbara vänner som gör dagen så mycket bättre. Blev en sushidejt för oss och sen skulle hon fortsätta mot sitt lilla jobb. Jag drog mig hemåt och sitter nu här. Ska strax åka och träna med min kära syster på sportlife. Vi tänkte pröva det och se om det är något att hänga i granen. Senare blir det middag hos Camilla och familj i Torslanda. Ska bli riktigt mysigt faktiskt! Hör ev av mig senare! Kyyysss

p.s. Jag längtar som en toook till helgen! D.s.


RSS 2.0