Lördag

Hade en supermysig kväll på marstrand igår! Jag var lite hängig när vi va där och när ja kom hem såg ja att jag hade feber... Men trotts de så var det riktigt mysigt. När vi va där så kom Porthällagänget som skulle ha bal där. Träffade Carro, och gaaud va fin hon var. Längtar sjukt mycket till nästa år. Hoppas bara jag hittar någon att gå med. Det hade ju varit pricken över i:et.

Tack för igår Frida! Trotts allt var det helt underbart♥

Idag blir det mys med Linn och Moa! Hoppas bara på att vädret håller i sig och kanske blir bättre in mot kvällen. Hade ju varit perfekt. Ska fortsätta jobba nu så jag kan möta upp Moa sen.

Ha en kanon lördag och Take care.

Looove J

Fredag

För två minuter ösregnade det och nu är det sol! Gör att jag blir lite tveksam vad jag ska ha på mig ikväll när det bär av ut till Marstrand för att fira Frida som fyllde 18 igår. Men jag kommer förhoppingsvis på e lösning. Annars får jag springa naken.

Igår var jag inne i stan för att kolla på Lerums studentbal. Många söta klänningar var de allt. Fick lite ideer om min som ja ska ha nästa år. Vill verkligen känna mig som en prinsessa. Iallafall så efter spanandet bar det av mot P.C för att mysa lite och dricka lite gott. Blev iallafall en väldigt lug kväll. Måste kila nu för att hinna med allt!

Love J


gaaaud!


va e de för en dag?

jo de e ingen vanlig dag! för de e Jossans födelsedag hurra hurra hurra! hihi! Äntligen 18 nu. Känner redan hur friheten kommer smygande mot mig. Hade iaf en suuupermysig kväll hos steff igår. Slutade dock i lite mindre mysigare tillstånd. Aja, man fyller bara en gång. Så igår smygfirade jag lite. Idag blir de party på hööög nivå! Så måste kila och fixa allt inför ikväll. Hoppas alla får en minst lika bra lördag som jag! ( min kommer bli perfekt!)

Whit love.



My princess!



Detta är min egna lilla prinsessa! ♥

SM GULD!

SJUKT JÄVLA GÖTT!

GRATTIS SÄVEHOFS DAMER! Det var ni verkligen värda. Ni visade verkligen vilken klass ni har!


GRATTIS ALINGSÅS HERRAR! Grymt kul att ett lag som aldrig vunnit och som inte ens var tippade till final vann!

GRATTIS!!! Bor då i kommunen mitt emellan de två vinnande kommunerna!






Hot or Not?!

Kan verkligen inte bestämma mig angående denna långklänning från HM. Tycker den är sjukt fin. Men ändå är de något som inte stämmer. Men när jag ser bilden som är med i HM Magazine blev jag ju helt tokigt kär i den... Vad tycks?



För bra för att vara sann!



Jag säger bara en sak... CALLE KLINGBERG! För bra för att vara sann!



8 dagar!

Äntligen fredag. Brukar vara så. Men med min hosta och andningsproblem hade jag mer än gärna velat ha Måndag. Få lite ledigt från skolan, nu går ju en hel helg när man bara ska ligga hemma och tycka synd om sig själv. Jaja! sånt är livet, hade Nationelt prov i engelska B idag. Va sjukt svårt. Va för trött för att orka koncentrera mig. Det får helt enkelt gå som det går. Kan ju inte göa något nu i efterhand...

Idag har jag bara varit hemma och haft en riktigt mysig mor och dotter kväll. Ätit kanongod mat och bara kopplat av. Idag är det bara 8 dagar kvar till The BIG day. Min 18års dag! Längtar ihjäl mig. Ska bli sjukt skönt med lite fritid. Men det innebär även lite mer ansvar... Får se hur jag klarar det.

Har föresten fått sommarjobb! På Handelsmanflink på orust! Kanon helt enkelt. Sommaren är räddad.

I miss you too much now!

önskelista!

 

Här är bara en bråkdel av alla saker jag önskar mig!
1, Apple Macbook  2, Mulberry Anthony väska  3, Tritoini Tritwa klocka  4, Vit jacka från Linda Carlén (iår igen)  5, Oxxo armband
 6, Kum Kum ring  7, Massa massa massa kläder!

i reaally love this one!


RSS 2.0