Let the sunshine in!

Solen är tillbaks! Hur mycket jag älskar det på en skala kan jag knappt förklara. Speciellt när jag har ett sånt underbart jobb som jag har. Idag tex har vi varit vid en sjö och byggt barkbåtar och sedan lekt massa på dagiset. Ni som känner mig ser ju bara vilket Jossanjobb detta är! Jag lever livet samtidigt som jag jobbar! Toppen!

Det händer en del saker just nu känner jag. Mitt liv är påväg mot en ny punkt och min kropp och hjärna hinner inte hänga med. Det går för fort och jag vet inte riktigt om det är bra eller dåligt... Men samtidigt händer det något. Men jag måste be om ursäkt till mina älskade vänner som jag tyvärr sätter åt sidan ibland. Jag älskar er otroligt mycket! Skulle aldrig klara mig utan er! Det vet ni. Förlåt!

ojojoj!

Det var ett herrans tagsedan jag var här såg jag nu! har heeeelt glömt av att blogga. Och helt ärligt, inte haft lust alls! Har hänt så fruktansvärt mycket sedan jag var här och skrev. Jag har varit på studentbal, tagit studenten, upplevt kompisars studenter och allt och lite till!

Vet inte vart jag ska börja, så det kommer komma något inlägg då och då där ja berättar lite kort eller lägger in bilder från händelser. Behöver få ett riktigt bloggryck tror jag! Får se om det blir i sommar eller höst! Eller kanske till och med i mitt nästa liv! ( Tror dock att ja kan få in några inlägg idag och imorgon!)

P.S. Vendela, detta var nästan bara för din skull! )


RSS 2.0