totaly amazing!



Jag vill ha denna klänningen på studentfesten!!! Den är heeelt underbar!

laddad tjej? tror inte de...

Trotts at tja sitter här med feber och hosta som gör att jag hostar upp min lungor, så måste jag erkänna att ja sitter och laddar inför studenten! det är ju trotts allt 5 dagar kvar! Mössan är på för att jag ska vänja mig! Den är faktiskt riktigt skön!



Varning, osminkad och sjuk är ingen bra kombination!

sista stygnet är satt...

Nu är den äntligen klar... Min balklänning är perfekt just nu! (förutom att jag måste gå på hårddiet tills på lördag!) Annars är den underbar! Lägger dock inte upp någon bild nu. Det får ni se när balen är kommen! Vi kommer ha så fruktansvärt kul!!!


Det börjar närma sig...

Allt är sjukt nära nu. Snart är slutet här! Om exakt en vecka sitter jag förhoppningsvis med leendet uppe vid öronen och ett antal champagneglas i kroppen! För om en vecka är studenten här. Jag springer ut från katrinelundsgymnasiet och jag är med mina klasskompisar för sista gången (som klass)! Jag kommer sakna stämningen som finns på katrinelund. Det är något med den skolan som gör allt lite extra spännande.

En låt som förklarar allt!


NÄSTA TISDAG SMÄLLER DET!

motivation? vad är det?

ingen motivation till något. Känner knappt för att gå på balen...
Känner inte ens för att ta studenten!

Vill bara sitta på en altan eller balkong i grekland och se ut över det vackra havet med en flaska vin i handen! Livet hade varit perfekt!


happy birthday

Åh! igår firade jag min 19 födelsedag! Vilken dag det var. Firandet började kl 23.59 i lördags natt. Eller ännu tidigare, men det var först då vi insåg,( jag och mina två partyvänner Josse och Vendela) att det var dags att fira. Kvällen vörjade iallafall på the queen. Inte mycket att hurra för om vi inte hade fått i oss våra glas vin! Drog sedan vidare till vårat place, aka Bryggeriet. Med en lugn början som blev ett galet slut vill jag lova!

Träffade våra partykompisar som man inte träffat på ett tag. När man träffar dessa killar är det nästna 90% säkert att det blir efterfest! och visst blev det de! Så efter 2h på donken hamnade vi på efterfest! Vet dock inte om vi fem var så önskade där vi hamna då killen som vi kom till låg och sov och var helt nykter.

Men en sak ska jag säga er, jag och vendela lyckades bli utelåsta på en "balkong" som killarna kallade det. Vi kallar de tak utanför fönster! Blev livrädda och inbillade oss att vi skulle bli tvungna att hoppa ner! Men vi fick klättra in tillslut! Tur var väl de!

Kvällen var iallafall fruktansvärt rolig! Kom hem till mig kl 10,30 igår och sov en liten stund för att sedan ladda för släktkalas! Och det var underbart!

Tack för allt mina nära och kära!!





SW & JE

En gaaaaalen kväll med Sofia! Och jag älskar det. Ingen annan än ANNA NYMAN förstår vad vi har för oss! Men alla skulle älskat det.






med stormande steg..

Med stormande steg närmar sig dagen. Dagen jag blir ett år äldre och även ett år närmare pensionen. Längtar faktiskt tills jag blir pensionär. För jag vill leva som min mormor och hennes man Sten! Ett underbart liv.

Iallafall, på söndag fyller jag 19 år. Inte alls mycket att fira. Har inte hunnit tänka på detta heller nu i studenttider. Men för att göra min kära mor glad lägger jag upp en liten önskelista här. Så here you are mother!♥



1, Iphone skal från apple.se
2, Oddmollyklänning
3, RARE klänning
4, Linda Carlén jacka
5, Kofta Ester Elenora
6, Sjal Ester Elenora

Onsdag= party!

Imorgon blir de en partydag trotts allt! Blir glitter och Glamour party på Hard Rock! Kommer nog bli bra efter alla funderingar!

Vet iallafall outfiten och då blir det mesta bra! Tror jag! Alla kommer dock vara där lite tidigare än mig pga att jag aldrig kan bestämma mig. Sånt händer ibland!

lyx!

Sitter och får håret fixat!!! Det kallar jag riktig lyx! Älskar det!

10 maj!

Jag är helt slut! Jag sover och sover men blir tröttare och tröttare. Vet inte vad som är påväg att hända mig och min kropp. Tror att stress oro och nervositet börjar ta över mitt liv.

Idag skulle jag ha haft en heldag med mina söta klassisar Annelie Sandy och Alicia. Men pga allt som händer så har jag varken ork eller kraft. Så idag blir det nog att ta det lugnt. Ska bli riktigt skönt!

Oj, fick nyss ett samtal om att jag ska träffa min Josse. Vi ska göra något som jag tydligen tycker om! Det gillar jag. Det var inte krävande och de gillar jag ännu mer! Hör av mig sen om vad det är!

LOOOVE


Fredag av trötthet

Jag är så fruktansvärt trött. Tror att min helg kommer gå till att bara koppla av och njuta utav att jag faktiskt tar det lugnt. Har lite småsaker att fixa med sen ska jag inte ha någon stress på mig överhuvud taget.

Idag ska jag faktiskt åka upp till min älskade mormor och Sten. Ha en supermysig dag/kväll med världens bästa och bara bli ompysslad och njuta av livet. Blir nog lite skvallersnack med mormor som alltid vill bli uppaterad om allt som händer i mitt liv. Tror även det blir lite god mat nu när jag är där. Det är sånt min mormor är helt klart bäst på!

Innan jag sätter mig på bussen upp till Hälleviksstrand ska jag in till stan för att träffa mina älskade tjejer. Josse och Jenny för att bli ompysslad där med.

På lördag har jag inga planer alls. Mer än att jag om mammsi ska göra inbjudningskort till släkt och vänner inför min student.

Nu måste jag packa och sen ska jag åka!
Va räddda om er. Lev livet som om varje minut vore din sista!

jippii!

Balklänningen är här. Men hur den ser ut får ni se när jag har använt den på the big day!

Måste få ner mina bröst någon storlek så att klänningen sitter perfekt...

im...


onsdag

sitter i soffan och är helt slut! Min kropp är helt mör och huvudet vill inte vara med mig. Är även riktigt riktigt trött. Så ska bara ta et lugnt nu på kvällen. Slappa framför tv:n och äta någon god matbit.

Gårdagen blev inte mycket till världen vill jag lova. Fika på stan, hämta balklänningen och sen mysa me mina kära kusin. Sov hemma hos henne inatt med. Supermysigt verkligen! Dagen tillbringades i Lundbystrand där gymnasie Sm ägde/äger rum. Jag som är skadad fick vara materialare och det "jobbet" är nog det tråkigaste,värsta och jobbigaste som finns! Blir galen på det.

Gick nog ganska bra för mina tjejer förutom en första matchen som var värdelös! Får se när vi spelar imorgon. Hoppas på yterliggare en guldmedalj!
Så håll tummarna för oss!

new life

Time to start a new life!

Imorgon börjar mitt nya liv! lämnar allt dåligt bakom mig och kör på! Its time to move on! Nu jävlar kör jag på.

monday

En måndag med mina söta små tjejer. Började med att de blev bulle och kaffe på pressbyrån på korsvägen med mina underbara änglar Annelie och Sandra. Sen drog vi in till stan för shopping och allt vad vi nu gjorde. Drog mig sedan hem till min Fru och hade det amazing!

Imorgon blir det en fika med Bundsen the one and only och sen kvällsdejt/porrdejt med The one and the only fuck Sofia! Jag älskar det!

danmark

En resa vi sent kommer glömma! I resan ingick handboll, båtar, alkohol, spyor, kyssar, danskar, skvaller, otrohet och saker som bara vi som va där kommer ha koll på! + Bundsen!





Den jeg er


hemma...

Nu är jag hemma. Har varit iväg med handbollstreorna på skolan. Vi hamnade i Danmark och hade en underbar resa. En resa som vi alla kommer leva länge på vill jag lova. Vill dock tillbaka, orkar inte med allt som händer här hemma nu. Kände av allt dåligt direkt när vi klev av båten nu ikväll...

Dags att flytta...?! Ja tror faktiskt det..

my boy


RSS 2.0